- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Benim kafam kadar güzel kafası olan birini buldumCanimm ne yaparsak biz kendimize yapiyoruz. Hedeflerinde de oncelik olsun, hepsi bir anda olmaz o yuzden en onemlisi kafanda belli olsun ve onda basariyi elde etmeye calis. Stresten cidden hic birsey yapamiyoruz, elimiz bombos kaliyor bu sefer de. Ne gerek var sanki. Mesela transfer icin stres olmamaya calis, en azindan onun stresini cikar kafandan. Hayir zaten stres hamileligi engelleyen yegane seylerden biri! Olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu de gec. Evet demesi zor ama senin transfer acisindan bir mudahalen olamaz ki, elinden gelen bir sey olmayacak ki, aksine streslenmek zararli. Onca emek ettin, saglikli beslendin, spor yaptin.. Stres yapip da bedeninde elde ettigin bu guzellikleri neden kaybediceksin ya.
İs arkadaslariyla tartisma mevzusu zaten benim acimdan cok anlamsiz. Karsimdaki kotu bi insan bile olsa gulup geciyorum ben. Belki zor evet ama baska problemlerle karsilastirinca cok eften puften ve sacma salak geliyor bana karsimdakinin tepkisi. Zaten sen tepkisiz kalirsan siner gider. Kimseyi takmamaya calis canim, hayat cok kisa ya, elaleme ne canimi sikicam.
Sinav da olmazsa olmasin, dunyanis sonu degil ki. Yine denersin. 5 sene girip de kpssde atanan arkadasim var, simdi rahat. Nolucak yani.
İsin ozu, birak su streslenmeleri, bi kendine gel !!
Iyiyim esperenzam. Senin hatunlar hala hasta mıfattylamb94 datlumm bi denem nasılsın canım? Mutfağı topladın mı diye sormuştun geç oldu ama cevap vereyim.
Sallayabildiğim kadar salladım,sonra bir hızla toparlayıp uyudum
Zaten sınavda başarı gösteremeyeceğim. Düzenli çalışamadım, emek olmadan ödül olmuyor. Sanırım oluruna bırakıp sadece sınava gireceğim.Yerinde olsam okulu ertelerdim sanırım. Çünkü geçen senem okul diyet ve iş üçlüsünden ibaretti. 3ünde de istediğim başarıyı yakalayamadim hatta diyeti artılarla sonlandırdım. Önceliğine göre birisini ertele derim. Bu kadar yükü kaldıramaz, üçünde de başarısız olursan daha büyük bi yıkım olur.
Canım biraz fazla sıkıyorsun kendini.Kafanda belirlediğin hedefleri tutturamadığın noktada stres yapıyorsun.Planlı olmayı ben de çok severim ve hele o planları yerine getirebildiysem benden mutlusu olmaz ama bazen işler bizim isteğimiz dışında gerçekleşir ya o noktada da amann canım sağolsun deyip kenara çekilmek gerekiyor.Aşırı stres midene vuruyor canım.Sen elinden gelen çabayı göster,olursa çok güzel olur olmasa da sen denedim çabaladım kısmet değilmiş dersin İş stresi,sınav,diyet,transfer hepsü üst üste gelince umudunun azalması da normal canım.Zihnini dağıtacak şeyler yap,yürümek olabilir yada dram içermeyen eğlenceli bir film seyretmek olabilir,toprakla uğraşmayı seviyorsan çıkar ayakkabılarını biraz toprakla temas et elektriğini alır.
Bakıcı daha iyi,geçti sayılır hattaIyiyim esperenzam. Senin hatunlar hala hasta mı
Canım bu bir kare bitter ve hurma günlük müKuru yemiş yemeye başlanınca devamı geliyor belli bir ölçüde yanına al.kalanını da sıkıca kapat göm bi yerlere
Afiyet olsun canım.Akşam öğününe kadar gayet iyi gitmişsin.Akşam da sağlıklı beslenebilseydim kocamann bir maşallahın vardı.
Sporların iyi ,su miktarın da güzel canım.
Bir kare bitter ve bi hurma yesen olmaz mı:)) reglken zor oluyor farkındayım ama şeker yedikçe tatlı isteğin körelmez daha da yiyesin gelir.Dondurma yediğinde insülin birden yükselir sonra birden düşüşe geçer ve daha zor olmaz mı senin için.Genel olarak menülerin ve sporun güzelse bir güzellik düşünürüzTotalde menülerin bugüne kadarki gibi kaçamak dolu ise bir top dondurmaya bile ceza gelir
Evet canım aylık ölçü alıp karşılaştırıyorduk ama en son ay biraz aksadı.yarın ölçülerini alırsan bir aylık kıyaslama yapmak iyi oluyor.
canım hedef kilonun bir iki kilo altında mezun olmak daha iyi oluyor.Esneme payı bırakmak iyi geliyor. Dilersen bu hafta mezun olabilirsin yada haftaya.
Mezun olsan da bi yere gitmezsin zatenGidersen de özlerim sonra küfür neyim ederim arkandan
Sağolasın esperenzacım, seviyorum seniCanım afiyet olsun.Akşamı sadece karpuzla geçirmen olmamış ama totalde menün iyi.Su miktarın ve adımların da güzel.
Kung fu’ya başlamadın sanırım daha.Bir adım at ve başla canım.Sana savunma sporları çok iyi geliyordu.
Tezini de evet arada merak ediyorum.Neler yaptı bizim güzel yüzlü minnak laviniamız diye düşünmeden edemiyorum. Yaşını da hiç göstermiyorsun bu arada gerçi yaşın da genç ama daha da minnak duruyon seni şanslı köftehor
Mezun olmak ile ilgili soruna cevap vereceğim de senin hedef ve başlangıç kilona bakıp hesap yapmam lazım canım.
Canım güzel eğer karpuzda durabildiysen:)Merhaba tatlı kadınlar!
Dün çok yorucu gündü okulda evde, onun için yazamadım.
Sabah kahvaltıda 1 yumurta , klasik sütlü kuru meyveli yulaf
Öğlen tavuklu salata
Akşam karpuz yedim 100 kcaluk :)
2-3 litre su
Spor 10000 adım: 150 p
Başka bir şey yapamadım.
Canım ben gece okuyup baya baya alıntılıyprumSelam kızlar
Acaip alıntı yapılmış
Akşam okucam
Şimdi zaman yok
Sipariş verdim
Izgara köfte yicem
Canimm ne yaparsak biz kendimize yapiyoruz. Hedeflerinde de oncelik olsun, hepsi bir anda olmaz o yuzden en onemlisi kafanda belli olsun ve onda basariyi elde etmeye calis. Stresten cidden hic birsey yapamiyoruz, elimiz bombos kaliyor bu sefer de. Ne gerek var sanki. Mesela transfer icin stres olmamaya calis, en azindan onun stresini cikar kafandan. Hayir zaten stres hamileligi engelleyen yegane seylerden biri! Olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu de gec. Evet demesi zor ama senin transfer acisindan bir mudahalen olamaz ki, elinden gelen bir sey olmayacak ki, aksine streslenmek zararli. Onca emek ettin, saglikli beslendin, spor yaptin.. Stres yapip da bedeninde elde ettigin bu guzellikleri neden kaybediceksin ya.
İs arkadaslariyla tartisma mevzusu zaten benim acimdan cok anlamsiz. Karsimdaki kotu bi insan bile olsa gulup geciyorum ben. Belki zor evet ama baska problemlerle karsilastirinca cok eften puften ve sacma salak geliyor bana karsimdakinin tepkisi. Zaten sen tepkisiz kalirsan siner gider. Kimseyi takmamaya calis canim, hayat cok kisa ya, elaleme ne canimi sikicam.
Sinav da olmazsa olmasin, dunyanis sonu degil ki. Yine denersin. 5 sene girip de kpssde atanan arkadasim var, simdi rahat. Nolucak yani.
İsin ozu, birak su streslenmeleri, bi kendine gel !!
Ne kadar da doğru bir söz. Çok haklısın kesinlikle tam tersi moral bozmaktan başka bir şey olmuyor.
Çok sevindim senin adına ve seni örnek alacağım :)
Akşamları evin çevresinde yürüyebilirim aslında düz yolda olabilir yürüyüş ya da hafif şeyler teşekkür ederim:)
Cok iyisin canım cok sagol gerçekten hakkın odenmez
Ben de sen kaptanlığı birakana kadar inmek istiyorum ne kadar inebilirsem. Sonra da mezun olup hedefime kendi capimda ilerlerim (inşallah hedefimde mezun olurum tabi)
Suan koydeyiz, kızım burayi cok seviyor, gezip tozup sıklıkla denize gittigimiz için. Sali ckale merkeze gecicez 3-4 günlüğüne. Orada çıkıp gezebilecegi bahce yok apt olduğu için, islerimizi halledip yine köye doneriz. Ben de koyu cok seviyorum tabi yazin
Sen nasılsın canim, yardimcilarinin uzerlerindeki nazar kalkti mi
Ne günlüğü caanım her saat başıCanım bu bir kare bitter ve hurma günlük mütüm regl mi çünkü benimki 7,5 8 sürüyor
Kızartma ise o olmamış ama kalanı iyi canım:)Canım çalıştığım için öğlenleri evden getirmediğim zamanlar dışarıdan yiyorum. Dünde dışarıdan yemiştim ve kızartmaydı maalesef.
Sonuna kadar haklısın.
Zaten kendimi yıpratmaktan öteye gitmiyor.
Şuan yavaş yavaş işimi yapıyorum seslere kulağımı tıkadım. Masa arkadaşım sağ olsun açtı bana bi 90lar dinliyorum.
Transfer en önemlisi benim için. Her zaman nasıl girdiysem bu seferde öyşe olaun istiyorum. Bu konuda zaten kaderciyim. Ben elimden geleni yaptım gerisi nasip. Güzel düşüncelerle gireceğim inşallah transfere.
Sınav görünen o ki başarısız olacak. Şimdiden seneye dersaneye giderim diyorum. O da kısmet.
Güzel temennileriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
Ndymk
esperenzaa
fattylamb94
AA Allah korusunNe günlüğü caanım her saat başıGünlük mü diye sormuş minnak pisboğaz Arada tarçınlı süt iç biraz tatlı isteğini dizginler canım.
7-8 gün yerseb seni dinlene dinlene döverim
8 gün regl,5.6 gün de regl öncesi tatlı krizi derken bir ayın yarısı gitti gider.
Napak seni diyet moduna sokmak için allah gecinden versin menepoza girmeni mi bekleyek ha
Durdum durdum :)Canım güzel eğer karpuzda durabildiysen:)
fitcivciv bence de öğlen birşeyler yesen iyi olur.Bu kadar uzun süreli açlık seni zorlayabilir.Ramazanda baş dönmelerini unutma canım.
Her perşembe nohut mu var menüde bu nasıl şansYanlış hatırlanıyırsam geçen perşembe de nohut vardı.
Salata,yoğurt,çorba vs varsa yesen iyi olur bence.
Ayrııcaaa civcivim demek ki spor yapmak istesen tıpkı bu sabahli gibi erken kalkıp 20-30 dakika spor yapabilirmişsin ha.
Misafir gelecek diye evine gösterdiğin özeni neden bedenine göstermiyorsun datlum:))
gÜNAYDINLAR CANLAR
2 SAAT TEMİZLİK= 40 PUAN SAAT SABAH 5,30 DA BAŞLADIM İŞE GELENE KADAR YAPTIM. ÇAMASIR BULAŞIK YEMEK HAMARATLIĞIM ÜZERİMDEhaftasonu ailecek kebap yapcaz pazara iş bırakmamaya çalışıyorum @fattylamb94 @giustizia_
felaket kasıklarım ağrıyor ödem olacak yarın eksi çıkmıcam diye aklım çıkıyor , mafvetti şu adet düzensizliği beni, Çünkü yemedim bişi kendimden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?