Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fattylamb94 datlumm bi denem nasılsın canım? Mutfağı topladın mı diye sormuştun geç oldu ama cevap vereyim.
Sallayabildiğim kadar salladım,sonra bir hızla toparlayıp uyudum

Benim kafam kadar güzel kafası olan birini buldumŞu yazdıkların o kadar doğru ki canım.

Zaten sınavda başarı gösteremeyeceğim. Düzenli çalışamadım, emek olmadan ödül olmuyor. Sanırım oluruna bırakıp sadece sınava gireceğim.
Şuan ruh ve beden sağlığım daha önemli. Babylere odaklanıp güzelce hazırlanayım transfer gününe ben

Canım zaten kaç gündğr başağrısı var dün eğlenceli birşeyler açayım desim. Romantik komedi izledim sonra vicdanım rahat etmedi ders çalıştım deneme çözdüm oda zorlayınca bunaldım bıraktım. Haftasonu köye gidip doğa havası alayım bari.

Canım bu bir kare bitter ve hurma günlük mü tüm regl mi çünkü benimki 7,5 8 sürüyor

Sağolasın esperenzacım, seviyorum seni
Şu an sunume yetiştiriyoruz, tezim bir kenarda bana bakıyor, bu işler bitince yaparız :)) bende dedim karpuzdan ceza yiyceğim :)) Allahtan yemedim, bakalım, mezun olmayacağım :) inşallah 55 haftaya görürsem çok mutlu olacağım. Kabak nasıl oluyordu hep unutuyorum cgdmk :)
Evet biraz çocuğum hem içim hem dışımda...
Yürüyorum bu aralar, aslında gitsem bugün iyi olacak hocayla konuşmaya...

Canım güzel eğer karpuzda durabildiysen:)

Sonuna kadar haklısın.
Zaten kendimi yıpratmaktan öteye gitmiyor.
Şuan yavaş yavaş işimi yapıyorum seslere kulağımı tıkadım. Masa arkadaşım sağ olsun açtı bana bi 90lar dinliyorum.
Transfer en önemlisi benim için. Her zaman nasıl girdiysem bu seferde öyşe olaun istiyorum. Bu konuda zaten kaderciyim. Ben elimden geleni yaptım gerisi nasip. Güzel düşüncelerle gireceğim inşallah transfere.
Sınav görünen o ki başarısız olacak. Şimdiden seneye dersaneye giderim diyorum. O da kısmet.

Güzel temennileriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
Ndymk
esperenzaa
fattylamb94

Canim hos geldin :)
Sana ozellikle cevap yazmak istedim.
Ameliyat acisindan cok haklisin.
Bir arkadasim 110 civari kilo ile ameliyat oldu. 3 sene sonraki kilosu 64. Peki rejim yapsa, spor yapsa da ayni sey olmayacak miydi? Olacakti hem de o kotu sarkmalar olmayacakti, daha guclu saglikli olacakti. O kiloyu verebilmesinin tek nedeni yemek yiyememesi, istese bile. E zaten biz diyet kafasina girince en fazla 2 hafta sonra o acayip istahimiz kalmiyor ki..
Onun diyetle hic ama hic isi olmadi. Bi sabah kalkayim 60 olayim derdi, ben de derdim gozunu seveyim o is oyle olmaz. Fakat onun ameliyat olmasini destekledim. Cunku cidden baska cikisi yoktu onun. Sporu da sifirdi soylememe gerek yok.
Ama sen diyet yapabilmis bir insansin. Sadece gaza, motivasyona, dustugun zamanlarda da elinden tutup dogrultacak birilerine ihtiyacin var. Bu yonden burasinin cok faydali oldugunu dusunuyorum, cok guzel kilolar verilmis simdiye kadar ve herkesin problemi ayni oldugundan birbirinin derdini anlama acisindan da bulunmaz nimet bir yer.

Yasin da cok genc. Boyun da fistik gibi. Ben eminim ki guzelce bir diyetle, yavasca da artan bir spor yapma duzeniyle cok super kilolar vericeksin. Zamani asla takma. Ben ben zaman takaa takaa 3 seneye yakin vakit kaybettim. 160 boyundayim, 60 kilo civarindaydim kendimce basladigimda yaklasik 3 hafta ve cok asiri sisman bir goruntum var, 75 kilo musun diyen oldu bana, kimse kiloma inanmadi. Eskiden ise 48-50 idim, fistik gibiydim.
3 sene boyunca da hadi 1 ayda vericem, hadi 3 haftada vericem dedim. Ne oldu? Hic.. Ama 2 haftadir burdayim ve cok daha iyi hissediyorum. Dusun, 32 yasindayim, hayatimda sekersiz cay icmedim ama yaklasik 2 haftadir sekersiz cay iciyorum.
Ekmek yemiyorum hic ekmek! İnanabiliyor musun. Abur cubur her gun cips vs gomerdim, yok oldu diyebilirim rahatlikla.
Ben bunu yaptiysam sen hasini yaparsin bu isin.

Sen sunu hayal et, mesela seneye yaza misler gibi olurum. 28 yasindayken gayet guzel goruncem.. vs. Bunlar insani daha da motive eden seyler bence, sen de denersin belki :)
Son olarak, cok uzun yazdim ama yasin genc oldugundan (metabolizman hizlidir) ve dirayetli olursan fistik gibi olacagini hissettim, hislerim kuvvetlidir benim de )

En son olaraktan da, eger sana uygunsa, Karatay diyetine gozunu kapa ve gir derim, cidden iyi cunku.
Tekrardan hos geldin

esperenzaa kaptanlığı bırakmak mııı

Canım bu bir kare bitter ve hurma günlük mü tüm regl mi çünkü benimki 7,5 8 sürüyor
Ne günlüğü caanım her saat başı Günlük mü diye sormuş minnak pisboğazArada tarçınlı süt iç biraz tatlı isteğini dizginler canım.

7-8 gün yerseb seni dinlene dinlene döverim
8 gün regl,5.6 gün de regl öncesi tatlı krizi derken bir ayın yarısı gitti gider.
Napak seni diyet moduna sokmak için allah gecinden versin menepoza girmeni mi bekleyek ha

Rica ederiz canimmm, sen yeter ki kafani rahatlat, canina yazik bee :)
(En sevdigim laf, canina yazik :))

AA Allah korusun
O zaman aşırı dayanamazsam yerim ((( minnak pisboğaz

Misafir gelmeyecek pazar kebapp yapcaz evde yokum diye yaptım
Evet nohut yemeği genelde perşembeleri çıkıyor
3 4 kaşık kadar yedim etliydi
Eşim gececi olduğu için temizlik yapabildim o eve 8,30 giriyor ben 7,30 küsür de çıkıyorum ev değil otel

İcebiliyorsan su maydanoz suyu denen seyi ic fitcivcivcim :) sicak sicak ic, cidden ise yariyor ya, adet sökülmesine de birebirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…