Hangi marka filtre kahve kullaniyorsun ben kahve delisiyim deAynen ya bugun kotu gecti amaaa mis gibi karatay kahvaltimi hazirladim, kabina koydum, zabaanan efendi gibi edicem kahvaltimi. Yarin oglen yiyip aksam bir sey yememeyi dusunuyorum. Simdi maydanoz suyu icicemyarin sabah ve aksam da icerim. Yarin sadece turk kahvesi icicem. Granul kahve kadar sisiren bisey yok, neskayfe yani. Yarin itibariyle sadece turk kahvesi ve filtre kahve icicem, evde filtre kahve makinem de var zaten haftasonlari icin. Bu hafta sonu alirim artik guzel bir filtre kahve.
Cezami cuma aksami yapsam olur degil mi? Yarin spor yapmamayi dusunuyorum, odemimin azalmasi acisindan. Belki 15 dakika leslie ya da hic spor.
Hosgeldin bende yeniyimMerhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım
25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.
Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
Bu benim bir şeyleri başarabilmek için son çarem. Umarım başarabilirim.
Afiyet olsun şimdiden.Damak tadına uygun mudur bilmem ama bence tadı fena değil canım.
Tünaydınnn canımmMutlu sağlıklı bir gün olsun tartını
Tünaydınn canım nasılsın?
Yarını ben de çok merak ediyorum.
Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.
Su miktarın çok iyi canım.İlk zamanlarını düşündükçe su konusunda ne kadar büyük adım attığın görülüyor.Spor sonav ve aile yanı sonrası nedeniyle azaldı ama toparlarsın tekrar canım.
30 dakika spor cezan var hafta sonunda yapsan da olur.
Canım iki kilo olmasın ne olmuş ki? İki olsa tamam yüzden çok iyi olurdu ama eminim yine de iyi yüzde çıkacak.
Spor ödemin hatta bildiğim kadarı ile kelle paça da bir miktar ödem yapar onların ödemi de vardır yarına bişeyciğin kalmaz atarsın ödemi
Devamını da okudum bencede sen tranferine odaklan canım çünkü çok önemli olumlu düşünce sen hic olumsuz dusunme hep olmus gibi hayal et fiili dua olurZaten sınavda başarı gösteremeyeceğim. Düzenli çalışamadım, emek olmadan ödül olmuyor. Sanırım oluruna bırakıp sadece sınava gireceğim.
Şuan ruh ve beden sağlığım daha önemli. Babylere odaklanıp güzelce hazırlanayım transfer gününe ben