Bundan sonra rutinim boyle olur çoğunlukla380 puan mı
Yaktım seni diomuşum :)))
Evet canımCanım sadece süt mü
Gecenki de cuma oncesiydi galiba. Bari persembeleri yeme yahuYazıklar olsun bana
Labneeee yedim
Onu geç
9 tane güllü lokum yedim
Ne diyeceğimi bileniyorum
Hangi marka filtre kahve kullaniyorsun ben kahve delisiyim de
Hosgeldin bende yeniyim
Devamını da okudum bencede sen tranferine odaklan canım çünkü çok önemli olumlu düşünce sen hic olumsuz dusunme hep olmus gibi hayal et fiili dua olur
bakalım diğer kızlar ne diyecekler :) tabi farkedebiliyor ama bitterle aram hiç yok bazen de şu barlar oluyor ya kuru meyveli falan onlardan alıyorum yarısını falan yiyorum
Hoşbuldum :) ne kadar güzel ve içten anlatmışsın taa buradan hissettim yazındakileri çok teşekkür ederim
Ameliyat benim de kendim için düşüneceğim son şey çünkü hem acısı, hem sarkmaları, hem yara izleri hem komplikasyonları bir çok negatif düşüncesi var o konuda. Çevremde bir çok insan sürekli sen neden ameliyat olmuyorsun gibi cümleler kurunca ister istemez araştırıyorsun ama internette denk geldiğim ameliyat olmadan çok güzel kilo veren sıkılaşan insanlar var onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim
Ve bu sefer gerçekten inandım yapabileceğime
Kendime bir elbise aldım mavi renk çiçekli böyle elbise 42 beden ama baya dar 70 kilo olan insan ancak içine girebilir.
Bu benim motivasyon elbisem olsun dedim onu dolabımın en güzel yerine astım. Bakıp ben bu elbisenin içine gireceğim diyeceğim her gün. Mutlaka bunun da etkisinin olacağını düşünüyorum.
Kendimi zayıf hayal ettim, sağlıklı... Aslında bir çok hayalim var kilo verince yapacağım mesela yogaya başlamak istiyorum. Tüm bedenime hükmedebilmek ve aslında bir idolüm var olmak istediğim bedene sahip biri kilosunu bilmiyorum ama bedeni, bedenine hükmedebilmesi, yapabildiği hareketler tam anlamıyla muhteşem benim için.
O kadın gibi olmak sanırım beni en çok mutlu edebilecek şeylerden biri . Yeri gelmişken ismini de söyleyeyim belki siz de beğenirsiniz Amanda Bisk- sporcu.
Çok uzattım galiba ama sanırım seni çok iyi anladım umarım birlikte hedeflerimize ulaşırız ve bu günleri hep gülerek en güzel şekilde hatırlarız :)
Karatay diyetine de bakacağım :)
Yazıklar olsun bana
Labneeee yedim
Onu geç
9 tane güllü lokum yedim
Ne diyeceğimi bileniyorum
hoşbuldum inşallah teşekkür ederim :)hoşgeldin aramıza :) umarım sen de kilolarını çabucak verirsin canım :)
Kendine hedef elbise koymakla cook iyi yapmissin canim, super bir motivasyon.
Ulasicaz insallah hedeflerimize vee ulan neydi o gunler yaa dicez
Girersin canim, yeter ki kafanda tamam de, gerisi gelicek :)İnşallah :)) bir de o elbisenin içine girebilirsem
tamam :)Girersin canim, yeter ki kafanda tamam de, gerisi gelicek :)
Canım hem sağlıklı hem doyurucu olmuşiyi akşamlar kızlar hemen sizlere bugunku menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2kk light beyaz peynir domates salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği
ara: 2 ceviziçi
öğlen: 1kase corba 1kk peynir 3 üçgen dilim karpuz
ara: bir küçük muz
akşam: 3yk zeytinyağlı taze fasulye 4 yk mantarlı tavuk sote 3 yk light yoğurt salata
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş
fattylamb94 esperenzaa
haha :) sözSöz mi? Söz mieeh?
BUgün menülerim süper kaçamksız ve hafifti. Akşam da pilatesimi yaparsam inşallahh. Tam motive devamm
Hurma seviyorum kuru üzümle de fena değil aram olabilir bunlar sanırım
bakalım diğer kızlar ne diyecekler :) tabi farkedebiliyor ama bitterle aram hiç yok bazen de şu barlar oluyor ya kuru meyveli falan onlardan alıyorum yarısını falan yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?