Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahah canım ben de anlayamadım ya farklı bir şeyler mi yedin
Ya da çok stres yaşadın ya ondan bile olabilir

Gunaydinn
Beni birinci yaapp
Sen haticenin dediğini yap,yaptığını yapma guzum
Ben listeye iki haftadan sonra 3. Haftada mı gireceğim acaba?
Yoksa 2. Hafta mı giriyorum
Bana 3. Gibi geldi okuyunca da sormak istedim :)
esperenzaa
canım deneme süresi minimum 2 hafta.
İkinci haftanı doldurduğun cuma günü 0,9 ortalamayı tutturursan ben de senin sıkılıp buradan,dşyetten fıymayacağına emin olursam listeye alırım minnakım
Ahahha
İki hafta deneme süresi sanırım
Ben de şu an ikinci haftadayım
Bu cuma da listeye giremeyecek miyim
Yani 3. Haftamdan itibaren mi listeye girebileceğim
Ayyy oldu mu ben karman çorman yazmışım rakibem
ben anladım canım seni.
Sen bir de yanlış hatırlamıyırsam 7 temmuz cuma günü geldin.tam iki haftan da cuma günü doluyor.
Zaten geldiğin gün itibari ile takımdasın ama listeye girmek için prosedür çok.
Çok ciddi bir kurum,çok ciddi bir takımız taam mı
telekkür ederim canım bu çok faydalı bilgi için.lokumun da dişimde oluşturduğu o yapışıklığı sevmediğim için pek yemem ama bize ıspartadan gelir sık sık.misafirlere verirdim.şimdi onu da yapmam artık.eve sokmam
ben nedendir bilmem içinde gül olan hiçbirşeyi sevmem.gül bile sevmem.

Canım ben not almadım hiç geri mesajlarımı bulmakta zaman alır. Kontrol ettim saysana

Ahahaha tam düşündüm bugün başlayayım diye biliyor musun :)

Rakibem ile tam bir takım olduk

Iyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın

Ayyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum

eVET CANIM BEN UZUN ZAMANDIR AKŞAMLARI SALATA YEDİM VE VEREMEDİM, BİLEREK 2 3 GÜN ÇOK YEDİM DURAKLAMA DÖNEMİNİ ATLATMAK İÇİN İŞE YARADI 2 GÜNDE -400 GRAM GÖRDÜM
Ooo süper o zaman ya cidden çok sevindim :)

3 litre mi
Ayy valla yapamam 3 ben hala 2 lt nasıl içiyorum ona hayretim. Midem bulana bulana içiyorum çoğu zaman 2 iyidir ya

Tamam tabisiii
Dedim acaba 2. Hafta ki cuma listeye girecek miyim onu merak etmiştim çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim canım :)

Bak misafiri gelmiş :d evi kısmetli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…