Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu aralar yoğun sanırım. Koz kardeşi geldi, yatile gitti ondandır. Az da olsa giriyor en azından. Kötü şeyler getirmeyelim aklımıza
Canım nasılsın? Yok kardeşi döndü oldu bir hafta
eVET CANIM KITLIK ÇEKMİŞ HATTA YEDİM AFEDERSİN AMA ÇOĞUNLUKLA İSHAL OLDUM METABOLİZMAM ÇOK ÇALIŞMAYA BAŞLADI SONRA SANIRIM :)
Biz sana boşuma ye demedik canım Söz dinle mesela spor ve su konusundaki sözümüzü de dinle de sonuçlarını bi gör
@yolcukardelen selvi boylum mezuniyetin hayırlı olsun hiç ayrılma burdan
CanımTeşekkür ederim buralardayım inşallah, özlerim ki sizi
anlamıştım bi terslik olduğunuTers adam nasılsın Canımın içi

Etli ekmeeeek
Afiyet olsun canım
Ama su ve sporun artsa daha güzel olur

Döner ekmekle mi?

Bu ara peynirli yumurtaya taktım ama istediğim lezzeti bulamadım sanırım çökelekle yapmam gerekiyor aradığım tadı bulabilmem için
Diyet yaparken yumurta aynı şekilde olursa sıkıyor insan değişiklik istiyor.
Ben lorlu yeşil soğanlı omlet, mantarlı omlet,peynirli,sadece soğanlı omlet ile değişiklik yaparak sıkılmadan yumurta yiyebiliyorum.
Soğanlı yumurta bir rşvayete göre saray yemeği imiş.hatta mum ateşinde pişirileni çok makbulmuşgereksiz bilgi deme koy cebine lazım olur birgün
kısık ateşte pişti mi çok güzel oluyor tadı.
maydanozu hiç sevmem ben o yüzden yumurtayı ya menemen şeklinde yiyorum ya da haşlanmış yumurta şeklinde yiyorum
maydonoza bayılırım.ben de menemen sevmem hiçEşim bayılır.o nedenle hafta sonu kahvaltılarımızda menemen varsa bana ayrı yapar eşim
Rakibem ben lokum pek sevmem ki :)
Dişimi kırmuştı zamanında :)
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum :))
oyyy geçmiş olsun.Nasıl lokummuş o.Demir leblebi gibiBen de sevmem hiç.
Benim lokumlar yumuşacık ama güllü
senin ağzına tuvalet terliği geliyor ama ıslak

Canım ödem toplamışsındır
Ya da wc çıktın mı

SU İŞİ TAMAM ZATEN CANIM BOL BOL İÇİYORUM PAZAR DIŞARDAYSAM AZ İÇİYORUM ÇÜNKÜ WC SORUN OLUYO . BU ARADA REGLİM BUGÜN KUŞ GİBİYİM

Evet canım ama çok geride kaldırlar ben de hatırlayamıyorum

fattylamb94

Ayy canım sadesini değilde orman meyveli mi çilekli mi o güzel keşke onu alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…