Günaydın canlar.
Ben sabah sabah şok yaşadım o yüzden çok mutluyum
Tartı bugün 75.3 ü gösterdi. Bu ne demek ben 75lerdeyim artık
Gelelim menüye
Sabah: 1 yumurta, 2 zeyrin, 4 adet salatalık, 1 bardak çay
Ara; yok
Öğlen; 2 kaşık az tereyağlı salçasız fesleğenli makarna
Ara yok
Akşam; 1 adet armut
Ara; 1 adet havuç
Su; 1,5 lt geçti
Spor
3 saat ev işi; 60 puan
2500 adım; 37,5
2 dk mekik; 4 puan
Toplam; 101,5 puan
Şuan çok mutluyum kızlar, gelmeyen bir pantolon u daha giydim
esperenzaa fattylamb94
Bu arada sırrımı çözdüm akşam yemeklerim ne kadar hafif oluraa o kadar iyi kilo veriyorum
Kızlar ben tattıldım
Cuma 60.2 idim
Bugün tartıldım 59.9 da sabitlendi en son ilk 59,8 çıkmıştı ama maalesef sonradan bu çıktı :)
Cascade_ esperenzaa
Çek canım aylık öncesi sonrası yapıp motive olursun
Canım yanlış hatırlamıyorsam ilaç da kullanıyorsun kısa süreli 100 gr çok mühim değil, WC’ye çıkamamışsındır mesela... delirme sakın
Yemek yiyince vucüt ne yapacağını bilemiyor benceCanım sen her daim az yeşiminden vucüt kıtlık moduna geçmiş olabilir
süpersin canım benimKoşa dönemli artı eksiye takılma moralini bozma ödem olabilir sporların iyi çünkü
Iyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsınGünaydın güzel rakibem
Nasılsın?
Haklısın. Bundan sonra hafif tutacağım akşamları. Yememezlik yapamam zaten ama azaltabilirim
Iyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın
Kız hiç durmuyorum ya tam oturcam biri çağırıyoONDAN MENÜLERİME YORUM YAPMADIN
Ben de almışım ama kesin şişkinlikKızlar beni taşlarmısınız lütfen?
Ben cuma sabahı tartıda 56,1 görürken bu sabah 57,3 görmem...
Bir insan 3 günde 1,2 kg alır mı ?
Halbuki cumatesi plajdaydık ve çok yorulduk, yürüdük baya.
Pazar kahvaltıda kaçamak yaptım, ama sonrası sadece chia tohumlu yoğurt ve 1 kırmızı biber yedim.
Cuma günü 10000 adım 150 p
Cumatesi tüm gün plajda yüzdüm hatta bir ara panıkleyip boğulmak üzere oldum, dans ettik baya, 10000 adım
Pazar 14000 adım
Su plajdayken az içtim, tabi genizime çok Deniz suyu kaçtı...
Bulgur salatası yüksek kaloriliyidi...
Ama yinede 1,2 kg neden aldım ben yaa....
esperenzaa fattylamb94 cgdmk
Aah yaIyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın
Sağol hatçemAah ya
Allah kolaylık versin
Tamam canım ceza bu defalık yok ama biraz daha kontrollü yemeni tavsiye ederim.Bu arada kaptan su pideden sebep ceza kalktı demi ramazan pidesi degildi etli pideydi masum olandan oda yarım yani
esperenzaa
gözümün nuru canımm laviniam nasılsın?
az yemişsin ,az su içmişsin canım.afiyet olsunGünaydınlar
Dünkü menüm;
Sabah yok
Ara yok
Öğlen 14.00-15.00 gibi
1 kase salata ( eşimin iskender yemeğinden bir kaç parça aldım bir de)
Ara öğün; 1 top sade dondurma.
Akşam;
3 incir, 3 ceviz ( ilaç alacağımdan ilk iki parçadan sonra iki ilaç arası da bir parça daha yedim toplam 3 oldu)
Ara yok
Spor; 2 saat yürüdüm ama hızlı tempo değildi.
Toplamda 8000 küsür adım etti 120 puan
Su; sıvılar hariç 1 lt ( geç kalktıktan sonra çok su içemedim)
Sabah tartıldım tam tamına 76.00inşallah bu hafta 75 i göreceğim.
esperenzaa fattylamb94
neyse değiştirmiş sanırımprofil fotonu da beğenmedim ayrıca
İyi bir kahvaltının olmadığı menülerde mutlaka kaçamak oluyor canım. (Kendimden biliyorumşahsi bir fikrim var kahvaltı günün en önemli öğünü sağlıklıkilo vermek için kahvaltı yapmanı şiddetle öneriyorum kuzu ha bir de daha çok su içmeye çalış yanında şişe ile gez bir süre sonra bünyen su içmeye de alışıyor
Sen de sağolSağol hatçem
Nihayet gelebildim
Bildirim sayısını gözlerim yuvalarından fırladu
Dün akşam kayınpederim geldi.Habersiz sayılır.Sabah haberim oldu da
Şimdii uzuun bir geçmiş yapayım.
Kilo bildirimi yapmayan varsa da yapsın litfin
HahahahaYükselenim akrep
Bugün başla canım günlük tutmaya. Ertelemeyi bırakıp başlarsan devamı kolay gelir canımEvet şu günlük işine başlamam lazım bir türlü başlayamadım
Sporların gerçekten çok iyi canım.
bence rakiben aynı zamanda kendine de yer yapıyor.Rakibem hemennn beni savundu canım rakibem
Eskileri değerlendirdimGünaydın canım, eski rakibim yeni rakibim olmussultancim mezun oldu, ezdi bizi, yedi, bitirdi, gecti hadi bakalım yarış başlasın!
Altta kalan curuk elma kim olacak bakalim, are you ready
Geçmiş olsun canım.uykusuzluk bağışıklığı düşürdüğü gibi yaşam kalitesini de çok etkiliyor.aslında iyi değildim boynum tutulmuş bir de ateşim falan vardı birkaç gündür uykusuzdum onun etkisi de olabilir ama bugün iyiyim şükür :)
sen nasılsın?
evet vereyim tarifi de bulunsun burada
Afiyet olsun canım.
zwytinyağlı tüm yemeklere bayılan biriyim.severek yedim afiyet oldu bana daaaa menülerimiz aynı olmuş hemen hemen ben de zeytinyağlı fasulye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?