Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar birşey soracağım ama utanıyorum biraz
1-Balayı için yanıma nasıl bişiler almalıyım?
2-6 lı gecelik takım setleri var ya onları almam şart mı?

Canim ben de üçlü set almistim beyaz. Kullandiydim ben. Bi daha da hic kullanmadim ama, anisi var iste duruyolar oyle.
Balayi icin gidecegin yere gore kiyafet almaya ayrica dikkat et. Bizim yazindi dugun, balayi falan ama ben cok usumustum, kot ceket aldiydik oralarda bana, spor ayakkabi almistik, yanimda kapali ayakkabi goturmemistim.
İlac gotur yaninda, bas agrisi, ishal ya da kabiz onleyici, grip onleyici, mide bulantisi gecirici falan.
Bi de ufak bi oneri, o gun farkli ve hos bir parfum kullan, sonra da o parfumu sadece yildonumlerinde kullan. Ben yapamadim bunu, parfumu sakliom ama dandik parfumdu, devami alincak bisey degil
Ama arkadasimin biri yapiyo bunu, bence cok guzel bi detay

Sesli güldüm ya
Cümleye fitcivciv die başlıyorsun
Ama profilinde şişko kedi var
Bi kedi gördüm sanki
Twetty olmasın fitcivciv ya bana geldiler yine
Özellikle bu saatlerde enerji patlaması yaşıyorum

Canimmm cok gecmis olsun.
Metpamid ve lopermid oneririm ama eczaneye de danis tabiyki, kullandigin ilaclarla etkilesimi olur fln Allah korusun

Daha ilk günden ne başağrısı kız
Bişey olmaz

Gayet güzel canım

Azıcık yemişsin canım yemekleri
Pasta olmasa Harika imiş

olabilir canım evet
dün spor yoktu ama bugün 35 dakika yürüdüm onu yazmamışım iyi hatırlattın
bu hafta pek spor yapmıyorum hem ilk hafta hem başka şeyler öyle ama bugün ilk defa yürüdüm
Canım fattylamb94 ı etiketle inşallah :)

Sesli güldüm ya
Cümleye fitcivciv die başlıyorsun
Ama profilinde şişko kedi var
Bi kedi gördüm sanki
Twetty olmasın fitcivciv ya bana geldiler yine
Özellikle bu saatlerde enerji patlaması yaşıyorum
Yahahaha, o fitcivciv ya, benim kedi yemez onu, benimkine yağlıpiliç lazim

Canimmm cok gecmis olsun.
Metpamid ve lopermid oneririm ama eczaneye de danis tabiyki, kullandigin ilaclarla etkilesimi olur fln Allah korusun

Canım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…