Yok zaten çok az yemişsin ondan dediydimishale patatesin suyu iyi geliyodu heralde ya
Maşallah canım
Afiyet olsun canım.
Tez zamanda iyi olursun inşallah canım
Masallah canim harikasin❤selam kızlar:)
kahvaltı:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
öğle:
3 köfte 3 patates dilimi fırında
ara: kayısılı yoğurt
akşam: barbunya 3 yk
semizotu salatası 2 yk
1 yk çoban salata
5 zeytin
ara: bir dlim kavun
@giustizia_ anlaştığımız gibii:)
@esperenzaamedgic26 S smygnc
@fattylamb94
spor
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie : 75
120 sn plank: 40
25 dk tempolu yürüyüş: 62,5
1500 adım: 22,5 puan
425 puan
Daha cok protein yemeliymissin gibi geliyor canim yediklerin az geldi banaMenüm;
Sabah;
1 adet haşlanmış yumurta
Ara; yok
Öğlen; çeyrek tost( sade az kaşarlı yağsız) 1 bardak ayran
Ara; 1 erik
Akşam: 1 haşlanmış patates
Ara; yarım havuç
Su; 2 lt
Spor; 30 dk ev işi ;10 puan
5509 adım; 82.5 puan
5 dk egzersiz; 10 puan
Toplam; 102.5 puan
@esperenzaa @fattylamb94
Protein ağırlıklı beslenmek gerek haklısın sadece düne mahsus sayılır bu menü.Daha cok protein yemeliymissin gibi geliyor canim yediklerin az geldi bana
Gazı da var sanırım gece bile ağladı ataklarda gündüzleri devam ediyodu huzursuzluk ve ağlama. Bilemedim ama çok gazı vardı dün üşüttüm mü acaba çocuğuCanım benim nesi var ki kızının? Tam olarak kaçıncı haftada .büyüme atağı mı ki?
Bir de bşraz senin yorgunluğun stresinden de etkilrniyordur.Kolay gelsin canım.geçecek bu günler inan.bana söylediklerinde hiç inanmazdım ama geçti şükür.oğlum kolikti ve gazlıydı.kolik 8-9 ayda geçti gaz 2 yaşında hafifledi.sabır tatlım.yardımcı olabilecek birileri varsa bir iki saat bile dinlen tatlım.
Afiyet olsun canım:)
Ahh ahh bu benim kafa gidikBrawo benim minnak karıncama
Canım listeyi düzenleyip yeniden paylaştım ve sen listedesin artık.
Canımmm dedim ya bildirimini yap ben listeyi düzenliyorum :) şaşkın çidom ,
Kısmet yarına diyelim
Dogru diyon kuzum daha da cokemem zaten dibe... allahim yardimci olur bana hamd olsun... bugundeb itibaren basladim eski motivemi sagladim inşallah... sabah ayna toplantim vardi baya zıştım zıvadım kendimeCanım iki aydır çok sıkıntılar çektin.geldi mi hepsi ne yazık ki üst üste geliyor ama gidince de yine peşpeşe gidiyor canım.
Allah sağlık sorunu vermesin onun haricindekiler zor da olsa geçiyor.hepimizin nasibinde ne varsa onu yaşıyoruz .zaman zaman dibi gördüğümüz oluyor ama unutma dibin dibi yok ,oradan tekrar yukarı çıkmaktan başka gidecek yer yok.sen gerçekten güçlü kadınsın.tüm bunları aşacaksın.
Yarın yeni bir gün ve yeni umut demek.
Haydi şimdi çiğdemcim silkelen ve aslına dön.
Sanada iyi rakibe olamadım bu hafta annemde oluncaGazı da var sanırım gece bile ağladı ataklarda gündüzleri devam ediyodu huzursuzluk ve ağlama. Bilemedim ama çok gazı vardı dün üşüttüm mü acaba çocuğu
Hosbuldum canim benim bende ozledim valla iyiyim sen nasilsin canim?? He yaww aksam ugrastim atamadim bugun yine deniycem oglusu uyutayim hele :) ayyy yuz gorumluk isterim ayolllmedgic26 adasimmm hosgeldinnn. Artık kaybolma bi yerlere. Ozledik seni
Nasılsın iyi misin?
Doğum gününü atlattın. Foto bekliyoruz, seni de merak ediyorum. Su gül yuzunu göster hele
Günaydın.Nasıl geçiyor tatil?Gunaydin
Ben de iyiyim canim, hala uğraşıyorum isteHosbuldum canim benim bende ozledim valla iyiyim sen nasilsin canim?? He yaww aksam ugrastim atamadim bugun yine deniycem oglusu uyutayim hele :) ayyy yuz gorumluk isterim ayolll
İyi canim cok sukurGünaydın.Nasıl geçiyor tatil?
Gunaydin mi 7 den beri ayaktayim hatunnnnn karnini kaşıya kasıya yeni mi uyandın yogggsam aman tanrim ayy simdi bayilcammmGunaydin
Bende iyiyim iş güç telaşe.Geçiyor günler.İyi canim cok sukur
Sen nasılsın?
Uwwe bak teklif iyi simdi... kabul ettim güzellikBen de iyiyim canim, hala uğraşıyorum iste
Yuz gorumluk olarak ben de pecemi kaldirayim sana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?