Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah canim harikasin❤

Daha cok protein yemeliymissin gibi geliyor canim yediklerin az geldi bana

Gazı da var sanırım gece bile ağladı ataklarda gündüzleri devam ediyodu huzursuzluk ve ağlama. Bilemedim ama çok gazı vardı dün üşüttüm mü acaba çocuğu

Brawo benim minnak karıncama

Canım listeyi düzenleyip yeniden paylaştım ve sen listedesin artık.

Canımmm dedim ya bildirimini yap ben listeyi düzenliyorum :) şaşkın çidom ,

Kısmet yarına diyelim
Ahh ahh bu benim kafa gidik tamam o vakit savunun uleynnnn geliyorum gümbür gümbür

Dogru diyon kuzum daha da cokemem zaten dibe... allahim yardimci olur bana hamd olsun... bugundeb itibaren basladim eski motivemi sagladim inşallah... sabah ayna toplantim vardi baya zıştım zıvadım kendime sonuc iste geldim burdayım ben bu iste ustayımmm

Gazı da var sanırım gece bile ağladı ataklarda gündüzleri devam ediyodu huzursuzluk ve ağlama. Bilemedim ama çok gazı vardı dün üşüttüm mü acaba çocuğu
Sanada iyi rakibe olamadım bu hafta annemde olunca
Kimyon çayıda iyi gelir kac aylik bilmiyorum cok küçükse sen iç sutten faydası olur

medgic26 adasimmm hosgeldinnn. Artık kaybolma bi yerlere. Ozledik seni
Nasılsın iyi misin?
Doğum gününü atlattın. Foto bekliyoruz, seni de merak ediyorum. Su gül yuzunu göster hele
Hosbuldum canim benim bende ozledim valla iyiyim sen nasilsin canim?? He yaww aksam ugrastim atamadim bugun yine deniycem oglusu uyutayim hele :) ayyy yuz gorumluk isterim ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…