- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım iki aydır çok sıkıntılar çektin.geldi mi hepsi ne yazık ki üst üste geliyor ama gidince de yine peşpeşe gidiyor canım.Basaririz kuzum ben azicik kotu zamandan geciyorum kendime olan inancımi kaybettim gibi onu ariyorum suan kendimde kaptanicem balli coregimesperenzaa beni kendime getirir onu da biliyorum :)
Hakkında hayırlısı her ne ise o olsun canım.Senden 14 yaş büyüğüm tatlım ,inan hayat birçok şeyi takacak kadar uzun değil.Allah sağlık sıhhat versin canım gerisi azimle çabayla hallolur.evet müzik iyi olabilir az kaldı neyseki... kesinlikle öyle olacağın önüne geçilmez belki daha bu şekilde bir iş sırası bana gelmedi . bilemiyorum hayat neler sunacak belirsizlik biraz insanın canını sıkıyor boş durmak keza. belirli bir yaşa geldim artık bir an önce kalıcı bir işte çalışmak istiyorum işte. Çok teşekkür ederim umarım rahat bir sınav olur :)
bana az geliyor aslında açımkendim için yemek pişirmiyorum şu an evdekilere uyum sağlamaya çalışıyorum. öğle ve akşam yemeğini birleştiriyorum yeme saatim de 4 ile 5 arası oluyor. öğünlerimi artırmak istiyorum bugün öğlen yedim mesela biraz içim bayılıyor o zaman yiyorum ama daha fazla dikkat edeceğim
selam kızlar:)
kahvaltı:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
öğle:
3 köfte 3 patates dilimi fırında
ara: kayısılı yoğurt
akşam: barbunya 3 yk
semizotu salatası 2 yk
1 yk çoban salata
5 zeytin
ara: bir dlim kavun
@giustizia_ anlaştığımız gibii:)
esperenzaa @medgic26 @smygnc
@fattylamb94
spor
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie : 75
120 sn plank: 40
25 dk tempolu yürüyüş: 62,5
1500 adım: 22,5 puan
425 puan
Afiyet olsun canım.Menüm;
Sabah;
1 adet haşlanmış yumurta
Ara; yok
Öğlen; çeyrek tost( sade az kaşarlı yağsız) 1 bardak ayran
Ara; 1 erik
Akşam: 1 haşlanmış patates
Ara; yarım havuç
Su; 2 lt
Spor; 30 dk ev işi ;10 puan
5509 adım; 82.5 puan
5 dk egzersiz; 10 puan
Toplam; 102.5 puan
esperenzaa @fattylamb94
Afiyet olsun canımmBugün menüm
Sabah kahvaltı ayni şeyler
Aksam
Taze fasulye
Kabak
Cacik
esperenzaa @Azyiyen_azimli
Spor
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan @fattylamb94
750 bitki çayına da bayıldım2800 su
750ml bitki çayı
Evet canım gectim, sporum o yuzden biraz azaldı. Ancak carsi pazar geziyorumCanımmmm harikasın.
spor ve menünü öpebilsem alnından öpücem
Afiyet olsun canım.
Tez zamanda iyi olursun inşallah canım
Afiyet olsun canımmMenün ve sporun çok çok iyi.
Çanakkale merkeze geçtin değil mi datlum
Dukan bira750 bitki çayına da bayıldım
Qabak buldun muEvet canım gectim, sporum o yuzden biraz azaldı. Ancak carsi pazar geziyorum
Buldum buldum, teyzem getirmis sagolsunQabak buldun mu
Dukan bira da bi harika dostum, ilk gundu, hemen karnim inmeye başladı. Allah bulandan da önerenden de razı olsunYarasın ,tüm ödemler şırr diye aksın gitsin
Teyzene katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirimBuldum buldum, teyzem getirmis sagolsun
Cuma günü pazardan da alicam
Bugun komsu geldi, anlatiyor, alt kattaki butun yil kabak yiyip kilo vermis diye
Ben tadını da seviyorum .Yazın içte bir ferahlık dışta bir incelme sağlıyor.daha ne yapsınDukan bira da bi harika dostum, ilk gundu, hemen karnim inmeye başladı. Allah bulandan da önerenden de razı olsun
Sana da iyi geceler canimmm
Teşekkür ederiiimCanımmmm harikasın.
spor ve menünü öpebilsem alnından öpücem
Afiyet olsun canım.
Tez zamanda iyi olursun inşallah canım
Afiyet olsun canımmMenün ve sporun çok çok iyi.
Çanakkale merkeze geçtin değil mi datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?