Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Basaririz kuzum ben azicik kotu zamandan geciyorum kendime olan inancımi kaybettim gibi onu ariyorum suan kendimde kaptanicem balli coregim esperenzaa beni kendime getirir onu da biliyorum :)
Canım iki aydır çok sıkıntılar çektin.geldi mi hepsi ne yazık ki üst üste geliyor ama gidince de yine peşpeşe gidiyor canım.
Allah sağlık sorunu vermesin onun haricindekiler zor da olsa geçiyor.hepimizin nasibinde ne varsa onu yaşıyoruz .zaman zaman dibi gördüğümüz oluyor ama unutma dibin dibi yok ,oradan tekrar yukarı çıkmaktan başka gidecek yer yok.sen gerçekten güçlü kadınsın.tüm bunları aşacaksın.
Yarın yeni bir gün ve yeni umut demek.
Haydi şimdi çiğdemcim silkelen ve aslına dön.

Hakkında hayırlısı her ne ise o olsun canım.Senden 14 yaş büyüğüm tatlım ,inan hayat birçok şeyi takacak kadar uzun değil.Allah sağlık sıhhat versin canım gerisi azimle çabayla hallolur.
Ölüm bekleyişi olgusu denen bir durum vardır şuan o süreçtesiniz ondan bu kadar stres canım.
Ölüm bekleyişi olgusu,idam mahkumlarının infazı beklerkenki acılarını,kaygılarını ifade eden ölümden beter durumdur.
Şuan belirsizlikle beklemek sizin hayallerinizi,umutlarınızı öldürüyor gibi ama öyle yada böyle bu sınav geçince rahatlama gelecektir.

Sağlık sorunlarına yol açmadan zayıflamak için biraz zorla kendini ara öğün bari yapmaya çalış tatlım

Canımmmm harikasın.
spor ve menünü öpebilsem alnından öpücem

Afiyet olsun canım.
Tez zamanda iyi olursun inşallah canım
Bugün menüm
Sabah kahvaltı ayni şeyler
Aksam
Taze fasulye
Kabak
Cacik
esperenzaa @Azyiyen_azimli
Spor
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan @fattylamb94
Afiyet olsun canımm Menün ve sporun çok çok iyi.
Çanakkale merkeze geçtin değil mi datlum

Evet canım gectim, sporum o yuzden biraz azaldı. Ancak carsi pazar geziyorum

Hanımm hatunnn gızlarrr
Tartı öncesi karbonhidratı bol ,hazmı zor yiyecekler yimeyim.Akşam öğününü mümkün olduğu kadar erken bir vakitte yapın,güzel güzel eksilerle gelin. Adamı dellendirmeyin
(Et,baklagiller geç hazmedilir unutmayın)
Son olarak yarınki menüsünde kaçamak olana 2 katı ceza vereceğim
Patron çıldırdı

Buldum buldum, teyzem getirmis sagolsun
Cuma günü pazardan da alicam
Bugun komsu geldi, anlatiyor, alt kattaki butun yil kabak yiyip kilo vermis diye
Teyzene katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim
Bütün yıl kabağı nereden bulmuş ki
İşte bu gerçek bir başarı öyküsüdür.
Mega star kabakçı komşu

Dukan bira da bi harika dostum, ilk gundu, hemen karnim inmeye başladı. Allah bulandan da önerenden de razı olsun
Ben tadını da seviyorum .Yazın içte bir ferahlık dışta bir incelme sağlıyor.daha ne yapsın Bana da adaşın önermişti .Allah ondan da pierre dukan emmiden de razı olsun

Teşekkür ederiiim

Sabah
Lorlu yumurtalı klasik kahvaltı ekmeksiz
Arada
Sade kahve iki bitter
Oglen
1kase yogurt corba 2,3dilim karpuz
Arada
Sütlü kahve
Aksam
Yaz türlüsü ayran salata
Arada 3hurma 1ceviz
Dunku menüm biraz bitterler sorun ama babam biz geliyoruz diye almış elim gidiyir alışkanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…