- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım sen bence o rakamları rahat göreceksin ama suyunu arrtır tatlım.metabolizmanın iyi işlemesi için vücuttan fazla tuzu atıp sağlıklı zayıflamak için su şart .emzirdiğin için ekstra su içmen gerekirken maksimum 1,5 litre içiyorsun.gerçekten bu senin kilondaki emziren anne için az canım.Ayy 63 harika ben de o rakamları görebilirim inşallah
İnşallahhİnşallah dostum ya
Ben normalde şişmem de hayret bişey
Bi gıdımla bile şişiyorum
62 olsam cuma
5 kilom kalır mezun olmama
Kepi kaparım
@esperenzaa ama daha var tabi
Geç olsun güç olmasın ahahaha
İnşallah canımCumaya kadar toparlarsıngeçen haftan biraz kötü geçti ve biraz da yol ödemin vardır.Ödem de gittiğinde eksilmen olue.
maşallah canım.Hafta sonundan sabit çıkmak bile başarıdır.
bence kötü değilsin canım.Yorgunluk,uykusuzluk ödemin olabilir.spora da vücudun iyice alıştıktan sonra ödem kalmaz.
stresli hafta sonu geçirdin canım,regl ödemin de vardır.tuzu azalt ve su,yeşil çay vs iç tatlım.
Kızçeler nasılsınız?ben de bildirim yapayım mı53 esperenzaa Dün akşam bi tartı buldum 53.5 gösterdi açtım ama aç olsam da sabahla en az yarım kilo oynar diye düşündüm bi de sabah kahvaltıda kabak yedim kesin 53 olmuşumdur keşke tartımı getirip devam etseydim katkım olurdu takıma ama sağlık olsun iş işten geçti
Velhasılkelam
Sebeb-i ziyaretim pes etmeyin, bazen az az gidince insanın canı sıkılıyor bilinçaltına veremiyorum işte mesajı gönderiyor ama yok öyle bir dünya beybileruUn kaldığımız kilolarda direnen vücut sonrasında pes edip tıkır tıkır gidiyor inanın Ben 58de çok bocalamıştım mesela ama 55i gördükten sonra inanamasam da iniyor
Su için e mi su özelliklefitcivciv sen iç
Evet unutuyorum su içmeyi hepCanım sen bence o rakamları rahat göreceksin ama suyunu arrtır tatlım.metabolizmanın iyi işlemesi için vücuttan fazla tuzu atıp sağlıklı zayıflamak için su şart .emzirdiğin için ekstra su içmen gerekirken maksimum 1,5 litre içiyorsun.gerçekten bu senin kilondaki emziren anne için az canım.
Aynen yaİnşallahh
Canım senin geçen hafta da böyle olmuştu sanki ben yanlış mı hatırlıyorum
Canım profilindeki karınca ne
SağolBu perş a101 e pilates seti geliyor ilgilenenlere
Canım yaCanım profilindeki karınca ne
Bilmiyodum:))Canım ya
Deneme süresini geçenlere veriliyor ya bilmiyo musun
O kadar parçaladım kendimi
Karınca için
AçıklıyorumHahahaBenim bikaç kez stiletmişliğim vardır
Stiletto’yu ilk yapan davul olsun inşallah
anladık yawKuş kadar miden var tatlı da sevmiyon zaten.
Attirdimmm gobecikleei sistim ayaklar pertcgdmk ne yaptın bol bol oynadın mı
medgic26 sen de sünnet düğününde bir iki göbecik atmışsındır tahminimce @fattylamb94 aşk böceğim tartı durumun nedir.Bildirim yaparsan sana bir aylık bir değerlendirme yapacağım
.@smygnc canım senin düğün ziyaretin ve yolculuğun nasıl geçti? Dönüş yolculuğu başladı mı ?iyi yolculuklar şimdiden.
@Ndymk azimli kararlı Eda’m nasılsın bugün?
@lyeaph sen nasılsın canım,sınav inşallah iyi geçmiştir.
@mutsuzdrn tatlım sen nasılsın ,sınavın nasıldı?
@Meva06tr canımm nasılsın?Katılımın az tatlım,bir de cuma bildirim de yapmadın.Doğal olarak önümüzdeki cuma da seni listeye alamam canım.
@wine82 katılımın hiç yok gibi canım.
@YaKaMoZz-z canım epeydir görünmüyorsun iyi misin? Oğlun nasıl oldu?
Cuma 101Günaydınnn
Gelsin kilo bildirimleri
Mutlu,sağlıklı bol eksili bir hafta diliyorum
*Kilo bildirimlerinizi
cuma: ...kg
Bugün : ... kg
şeklinde yaparsanız sevinirim
İlk sayfada listede olanların cuma bildirimleri mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?