Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy 63 harika ben de o rakamları görebilirim inşallah
Canım sen bence o rakamları rahat göreceksin ama suyunu arrtır tatlım.metabolizmanın iyi işlemesi için vücuttan fazla tuzu atıp sağlıklı zayıflamak için su şart .emzirdiğin için ekstra su içmen gerekirken maksimum 1,5 litre içiyorsun.gerçekten bu senin kilondaki emziren anne için az canım.

İnşallah dostum ya
Ben normalde şişmem de hayret bişey
Bi gıdımla bile şişiyorum
62 olsam cuma
5 kilom kalır mezun olmama
Kepi kaparım
@esperenzaa ama daha var tabi
Geç olsun güç olmasın ahahaha
İnşallahh
Canım senin geçen hafta da böyle olmuştu sanki ben yanlış mı hatırlıyorum

İnşallah canım
Değişik bir yorgunluk ya anlayamadım
İnşallah cuma eksi olur

Kızçeler nasılsınız?ben de bildirim yapayım mı53 esperenzaa Dün akşam bi tartı buldum 53.5 gösterdi açtım ama aç olsam da sabahla en az yarım kilo oynar diye düşündüm bi de sabah kahvaltıda kabak yedimkesin 53 olmuşumdurkeşke tartımı getirip devam etseydim katkım olurdu takıma ama sağlık olsun iş işten geçti
Velhasılkelam
Sebeb-i ziyaretim pes etmeyin, bazen az az gidince insanın canı sıkılıyor bilinçaltına veremiyorum işte mesajı gönderiyor ama yok öyle bir dünya beybileruUn kaldığımız kilolarda direnen vücut sonrasında pes edip tıkır tıkır gidiyor inanınBen 58de çok bocalamıştım mesela ama 55i gördükten sonra inanamasam da iniyor
Su için e mi su özellikle fitcivciv sen iç

HOŞGELMİŞSİN YENİ MEZUN SU İÇİYORUM AMA CANIMI SIKAN ŞEYLER VAR PSİKOLOJİM BOZUKKEN YİYORUM TEKRAR MOTİVASYON İSTİYORUM

Evet unutuyorum su içmeyi hep

Attirdimmm gobecikleei sistim ayaklar pert

Cuma 101
Bugun 101.1
100 gram arti dondum onemsiz cuma görüşürüz :) tatlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…