Bu ödeme cok sasirmadim, haftasonuna regl bekliyorum.tarti arti gosterse de vucudumda ccok farklilik olmadığı icin artik kendimle barismaya karar verdim. Belki stres yapmayınca inmeye başlarim insallah. Kalori 750-1000 arası cunku.Bence 600 gramdan fazla yol ve uykusuzluk ödemin vardır canım.ödemini bir iki güne atarsın.cumaya yine çok iyi eksi ile geleceksin.haydi sümeyye’cim
ödem olduğunu bildiğimiz halde can sıkıyor.
Afiyet olsun canım.
Sıkma canını geçecek bunlar tatlım.Stresini azalt kuzum .
Yediğine içtiğine dikkat ediyorsun bir yerde bu ödemler atılacak ve birden çok iyi kilo vereceksin.Moral bozmak yok gamzelim
Kimseler yok
Belli bi kiloya indikten sora sanırım 1000 den fazla kalori aldığın sürece zayıflayamıyosunBu ödeme cok sasirmadim, haftasonuna regl bekliyorum.tarti arti gosterse de vucudumda ccok farklilik olmadığı icin artik kendimle barismaya karar verdim. Belki stres yapmayınca inmeye başlarim insallah. Kalori 750-1000 arası cunku.
Döverim seniBen varim ama yemek yicem simdik ben de
Bana bi geliyo gelenler arada
Doğrudur, daha once pek kalori hesabı yapmadım, detaylarini bilemiyorum ama burada da ne yapicami sasirdim.Belli bi kiloya indikten sora sanırım 1000 den fazla kalori aldığın sürece zayıflayamıyosun
Bu benim adam akıllı ikinci zayıflama maceramDoğrudur, daha once pek kalori hesabı yapmadım, detaylarini bilemiyorum ama burada da ne yapicami sasirdim.
Sırayla herkesi dolaşıyor demek kiBana bi geliyo gelenler arada
İnşallah bizim de şu mesajları atacağımız zamanlar çabuk gelirKızçeler nasılsınız?ben de bildirim yapayım mı53 esperenzaa Dün akşam bi tartı buldum 53.5 gösterdi açtım ama aç olsam da sabahla en az yarım kilo oynar diye düşündüm bi de sabah kahvaltıda kabak yedim kesin 53 olmuşumdur keşke tartımı getirip devam etseydim katkım olurdu takıma ama sağlık olsun iş işten geçti
Velhasılkelam
Sebeb-i ziyaretim pes etmeyin, bazen az az gidince insanın canı sıkılıyor bilinçaltına veremiyorum işte mesajı gönderiyor ama yok öyle bir dünya beybileruUn kaldığımız kilolarda direnen vücut sonrasında pes edip tıkır tıkır gidiyor inanın Ben 58de çok bocalamıştım mesela ama 55i gördükten sonra inanamasam da iniyor
Su için e mi su özellikle @fitcivciv sen iç
Kızlar Harika bi tatlı Buldum kendimeeeeee
Şekersiz
İlla bilenler vardır ama ayy çok heyecanlıyım
Dondurmaaaaaaaaaaa
Ham kakaom da var
Ayyy o kadar mutluyum Kİ
Kızlar Harika bi tatlı Buldum kendimeeeeee
Şekersiz
İlla bilenler vardır ama ayy çok heyecanlıyım
Dondurmaaaaaaaaaaa
Ham kakaom da var
Ayyy o kadar mutluyum Kİ
Menüyü bekliyorum :)fayfeyfiy kahvaltım ve öğle yemeğim iyi geçti şükür
İyi dediğim kaçamaksız
Yoksa açım :))
Akşam yemeğini de halledicem inş
Geçmiş olsun caanım.Şimdi daha iyisindir inşallah.İshal olduğun için yarın tartı eksi gelebilir de gelmeyebilir de.ama menün tam anlamıyla facia canım.dÜN ANNEMDE KALDIM TARTILAMADIM KEŞKE BİRDEN 56,5 A İNMESEYDİM ACAYİP RAHATLAMA GELDİ
SABAH
1 TANE SİMİT
ZEYTİN
ÇAY
2 KURABİYE EV YAPIMI
ÖĞLEN
1 BARDAK LİMONATA
ÇEKİRDEK
AKŞAM 5 CİVARİ
GÖZLEME KAŞARLI PATATESLİ
ARA
HAŞLAMA MISIR
SABAH 5,30 TAN GECE 11 E KADAR DA GEZME TURA KATILDIM SADECE 1 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU YAPTIM
@esperenzaa @Ndymk
DAĞ BAYIR GEZDİK TEMİZ HAVA SÜREKLİ HAREKET ÇOK ACIKTIM SABAHTA KALKTIM İSHALİM
ŞU AN MİDE BULANTISI VE TERLEME GELİYOR SANIRIM SOĞUKALGINLIĞI OTOBÜSTE KLİMA ÇARPTI KEYİFSİZİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?