Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu ödeme cok sasirmadim, haftasonuna regl bekliyorum.tarti arti gosterse de vucudumda ccok farklilik olmadığı icin artik kendimle barismaya karar verdim. Belki stres yapmayınca inmeye başlarim insallah. Kalori 750-1000 arası cunku.

Belli bi kiloya indikten sora sanırım 1000 den fazla kalori aldığın sürece zayıflayamıyosun

Doğrudur, daha once pek kalori hesabı yapmadım, detaylarini bilemiyorum ama burada da ne yapicami sasirdim.
Bu benim adam akıllı ikinci zayıflama maceram
İlkinde kalori yapmıştım
Bi arkadaş diodu hatta böyle böyle die
Mantıken de şişman olsan, atıyorum hergün 500 kalori kesersin
Ama şimdi zaten 50 lerdesin sanırım
1.200 kaloriden aşşağı zayıflayamassın die biliyorum
İnternetten de çok araştırmıştım

İnşallah bizim de şu mesajları atacağımız zamanlar çabuk gelir

Geçmiş olsun caanım.Şimdi daha iyisindir inşallah.İshal olduğun için yarın tartı eksi gelebilir de gelmeyebilir de.ama menün tam anlamıyla facia canım.
Dost acı söylermiş,kusura bakma civcivim kilo almak için çabalamış gibisin.
Simit,kuabiye,gözleme,mısır hepsini bir günde yiyerek tam anlamı ile suyunu çıkarmışsın.
60 dakika spor cezan var.ve sen cezalarını da doğru düzgün yerine getirmiyorsun civcivim
Spor yapmak şart iken yapmıyor cezalarını bile es geçiyorsun.
Bu böyle olmaz tatlım.bana bu kadar kilo vermek yeter dersen hesap yapıp mezun edelim tatlım seni.
Ayrıca birden bire 56,5’a düşmedin canım.Geçen hafta regl ödemi vs derken sabit geldin ve bu hafta birden bire eksildim diye rahatladın ve yediğine dikkat etmedin.
Aşağıdaki tartı bildirimleri senin bir aylık verdiğin kilolarını gösteriyor.

23 haziran :58,5
29 haziran sabit
6 temmuz:57,9
13 temuz sabit
20 temmuz:56,5

*dikkat edersen bir aylık süreçte verdiğin kilo 2 kilo ediyor.Yani sen 13-20 temmuz arası 1,3 kilo vermiş olsan da sen,6 temmuzda 57,9 kiloydun tatlım.

Menülerine dikkat et lütfen.Bir hafta sabit gelip bir hafta kilo vermeye başladın gibi.ve dikkat etmezsen bu hafta sabit hatta artı geleceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…