- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hani kız oooOOoo yapmamışsın feyzacımCanım dondurma olmasaymış harikaymış
Valla karpuz köy yapımıydı gaptanım hiç katkı yoktu etme eylemeTatlı yiyenin ağzını burnunu kırarım
Karpuz mu yidin akşam akşam.
Şimdi söyle bakalım akşam öğününde meyvenin şeker olduğunu ve direkt kilo olarak döndüğünden bi bahseder misin datlum
Karpuz için 15 dakika zpor yap da keyfimizi bulalım
Afiyet sağlık sıhhat ve bebiş olsun inşallah canımMenüm:
Sabah: yumurta, nane, maydonoz ve salatalık, çay 2 dilim yufka ekmek
Ara: türk kahvesi
Öğle;2 yk nohut 5 y.kaşığı salçasız bulgur pilavı
1 kase cacık
Ara; 3 dilim karpuz
Akşam; 4 yk taze fasulye, cacık, 1 dilim yufka ekmek
Su; 1,5 lt
Spor; 1509 adım; 22.5 puan
esperenzaa fattylamb94
Belim ağrıdığı için nerdeyse tüm gün yattım
İyi yapmışsın canım.İnsanın kendi evi gibisi yok haklısın ama aile yanında olman da iyi olmuş benceCanım doktor 10 gün rapor verdi. Ben eşimle gitmeyi istedim ama eşim pazartesine kadar yola çıkmamı istemedi. Yani anlayacağın 5 gün daha burdayım en az. Diyorum inatlaşıp iki gün önce gitseydim eşimle ama onu dinlemeyi tercih ettim.
Ailem sağ olsun el üstünde tutuyor ama insanın kendi evi gibi yok bence.
Şaşkınnn Esracgdmk kız ben seni yanlışlıkla gözardı etmişim diyorum ki bu kadını ben neden günlerdir görmüyorum bir de bana diyolar çok spor yaptı vs sayfalara bakıyorum bakıyorum yoksun
Yüzyılın salaklığını yapmışım yeminlecgdmk kız ben seni yanlışlıkla gözardı etmişim diyorum ki bu kadını ben neden günlerdir görmüyorum bir de bana diyolar çok spor yaptı vs sayfalara bakıyorum bakıyorum yoksun
Kız ben nasıl yapmışım onu bilmiyorum. Az önce bi baktım mesajı beğenenlerde cigdem var ama bildirim gelmedi öyle şüphelendimde baktımŞaşkınnn EsraÇiğdem’in şahane sporlarını gısgandın değil mi
İyi geceler canım.herkese selam bende diyet grubuna katilmak istiyorum gruba nasil olabilirim?
Ohoo kaptan 5 saat geriden geliyoİyi geceler canım.
Hoşgeldin .
İlk sayfayı okuyup kurallarımozı kabul ederek bize kendini tanıtır mısın?
Tanıttıysan bu medajımı dikkate alma
Buralardayim canim, evet sen beni bu aralar pek görmüyorsuncgdmk sen nerelerdesin hiç görmüyorum seni
Halbuki Sayfaları da yazdim spor yaptigim, onu da mi gormedincgdmk kız ben seni yanlışlıkla gözardı etmişim diyorum ki bu kadını ben neden günlerdir görmüyorum bir de bana diyolar çok spor yaptı vs sayfalara bakıyorum bakıyorum yoksun
Senin ağzını yirimHoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın
Canım ben de pkosluyum ve kilo verdim .kararlı olursan kilo verirsin ve pkos da geriler.tesekkur ederim bende zayiflamak istiyorum daha onceleri kilo verebiliyordum ama son 1 senedir kalakaldim 2 cocuk annesiyim 31 yasindayim vee maleseff 74 kiloyum 18 yasindayken 42 kilo ile ruh gibi gezen ben ne ara bu hale geldim anlamiyorum
Bana hizmet edecek biri varsa otelin yıldızına bile bakmamBen kalırım valla ama 5 yıldızlıysa 7 de olabilir
Ben seni hiç görmüyomuşum kiBuralardayim canim, evet sen beni bu aralar pek görmüyorsun
Eskisi kadar aktif olamadim bir kaç gündür yoğunum, daha da yoğun olurum bir hafta daha.
Yok kız gözardı edince hiç görünmüyormuş ki ben öyle yazdıkları için 100 sayfa geriye gittim tek tek mesajlarını aradım bulamadımHalbuki Sayfaları da yazdim spor yaptigim, onu da mi gormedin
3 4 yıldızlılarda pek hizmet olmuyoSenin ağzını yirim
Canım ben de pkosluyum ve kilo verdim .kararlı olursan kilo verirsin ve pkos da geriler.
Allah başışlasın evlatlarını.
Bana hizmet edecek biri varsa otelin yıldızına bile bakmam
90’dan 63’e düştüm canım ben.Sen neden başaramayasınama bir sorunum var pcos hastasiyim hedefim en az 60 bilmiyorum basarabilir miyim?
tamam canım,sıkma canını.strese kapılma menülerin iyiydi .tartıdaki artı ödemdir ve ödem de kalıcı değil tatlım.Regli donemimdeyim kaptanim
Yarın kaçamak yapana 3 katı ceza varTakımca nedense cumaya yakın kaçamak yapmayı seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?