Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım dondurma olmasaymış harikaymış
Hani kız oooOOoo yapmamışsın feyzacımSözü olan arkadaşını tebrik eder,darısı en uygun zamanda başına olsun. Okul bitsin mesleğini eline al sonra yanee
Halan için de yarın kazasız belasız bir gün olur inşallah canım.

Valla karpuz köy yapımıydı gaptanım hiç katkı yoktu etme eyleme

Afiyet sağlık sıhhat ve bebiş olsun inşallah canım
İyi yapmışsın canım.İnsanın kendi evi gibisi yok haklısın ama aile yanında olman da iyi olmuş bence

Hoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın
Senin ağzını yirim
tesekkur ederim bende zayiflamak istiyorum daha onceleri kilo verebiliyordum ama son 1 senedir kalakaldim 2 cocuk annesiyim 31 yasindayim vee maleseff 74 kiloyum 18 yasindayken 42 kilo ile ruh gibi gezen ben ne ara bu hale geldim anlamiyorum
Canım ben de pkosluyum ve kilo verdim .kararlı olursan kilo verirsin ve pkos da geriler.
Allah başışlasın evlatlarını.
Ben kalırım valla ama 5 yıldızlıysa 7 de olabilir
Bana hizmet edecek biri varsa otelin yıldızına bile bakmam

Buralardayim canim, evet sen beni bu aralar pek görmüyorsun
Eskisi kadar aktif olamadim bir kaç gündür yoğunum, daha da yoğun olurum bir hafta daha.
Ben seni hiç görmüyomuşum ki giustizia senin sporunu alıntılayarak beni etiketledi ama alıntı bile boş çıkıyo orda şüphelenmeliydim

ama bir sorunum var pcos hastasiyim hedefim en az 60 bilmiyorum basarabilir miyim?
90’dan 63’e düştüm canım ben.Sen neden başaramayasın
Regli donemimdeyim kaptanim
tamam canım,sıkma canını.strese kapılma menülerin iyiydi .tartıdaki artı ödemdir ve ödem de kalıcı değil tatlım.
Sakin biraz ,stresli dönemler geçirdin .sakinleş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…