Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uyuslar kizzzz bak söyle diyeyim 20 kiloy verdim aaaaaa biraz fark etmis evet dedi kv... 2 kilo adet siskinligime kilo almissin dedi sence detoksa ne der bu yaratıklar sen soyle
Yaratık
Canım 20 kilo bu ya nasıl azıcık fark eder
Sen bakma onlara
Harika gidiyorsun

Çiğdoş 85 kilodan bu kiloya insem durur anlarımda 79 kiloydum yani 2 kilo verince durur mu
Valla esram durmamasi lazim diye düşünüyorum suan fakat herkesin bunyeside farkli malesef hoc belli olmuyor bi lanet kilolarin ne zaman ne yapacagi.. arkadasimi gordum gecen 35 kilo vermisti cafede denk geldik 21 kilosu geri gelmis dukan yapmis kiz 1 ayda 21kilo nasil alinir anammm kasik kasik margarin mi yedin soguk sikim zeytinyagi mi ictin bardak bardak sok oldum yaaaa

• Sabah 1 dilim ekmek 3 yk menemen peynir 3 zeytin cay
  • Aksam 1 su bardagi haslama barbunyayi yesillik salatasina kattim yedim birde ayran ictim dev boyunda
  • 3 lt su
  • Klasikooo iceceklerim cay su soda kahve felan birde bir tutam taze nane 3 limon buz geçirdim frozen yaptim eksili buz gibim iyi geldi simdide bogazim acıyor
  • Spor yürüyüş sadece 11000 adim
  • esperenzaa fattylamb94 lyeaph

Çok iyi canım

Afiyet olsun canim sporun sahane❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…