SayıyorumYok canım yine çok güzel yapıyorsun
Ben 2 den sonra boş oluyorum hafta içi
Ve kurban hedefim var gaza gelip yapabiliyorum siz tabi hem iş hem spor zor... ama adımsayar çalıştır mutlaka
Adımlarını da say
:)))Aaa her şey şey mi yanında ol yeter kız :)
Bekar kız konuşuyor djslsjslbsk
YaratıkUyuslar kizzzz bak söyle diyeyim 20 kiloy verdim aaaaaa biraz fark etmis evet dedi kv... 2 kilo adet siskinligime kilo almissin dedisence detoksa ne der bu yaratıklar sen soyle
Valla esram durmamasi lazim diye düşünüyorum suan fakat herkesin bunyeside farkli malesef hoc belli olmuyor bi lanet kilolarin ne zaman ne yapacagi.. arkadasimi gordum gecen 35 kilo vermisti cafede denk geldik 21 kilosu geri gelmis dukan yapmis kiz 1 ayda 21kilo nasil alinir anammm kasik kasik margarin mi yedin soguk sikim zeytinyagi mi ictin bardak bardak sok oldum yaaaaÇiğdoş 85 kilodan bu kiloya insem durur anlarımda 79 kiloydum yani 2 kilo verince durur mu
AhahhaaSayıyorum
Aynenn
Ay senin gazını
İnşallahtatlim yaaa insallahhhİnşallah o tartı görecek gününü ve gösterecek ikili rakamları
Kafasina kuş sicsa cigdem gönderdi kuşu derler onlar hahaha oyle takik yani kv banaYaratık
Canım 20 kilo bu ya nasıl azıcık fark eder
Sen bakma onlara
Harika gidiyorsun
Ben sıkıntıdan biraz işgal ettimİnşallahtatlim yaaa insallahhhokuya okuyaaa hafız oldum valla hahahah
Aayyyy pabucumKafasina kuş sicsa cigdem gönderdi kuşu derler onlar hahaha oyle takik yani kv bana
Çok iyi canım
- Sabah 1 dilim ekmek 3 yk menemen peynir 3 zeytin cay
- Aksam 1 su bardagi haslama barbunyayi yesillik salatasina kattim yedim birde ayran ictim dev boyunda
- 3 lt su
- Klasikooo iceceklerim cay su soda kahve felan birde bir tutam taze nane 3 limon buz geçirdim frozen yaptim eksili buz gibim iyi geldi simdide bogazim acıyor
- Spor yürüyüş sadece 11000 adim
esperenzaa fattylamb94 lyeaph
Ben sıkıntıdan biraz işgal ettim
Heee kizz ben Ayy pabucum degilde baska birsey diyorummm ama buraya yazamiyorum ayyyyy gö.tmAayyyy pabucum
Oğlunun çilesini çekiyorsun bakıyorsun ediyorsun kurban olsun sana
Günde o kadar yapamam maalesef mümkün değilCascade_ rakibem bu hafta spor puanın min 1400 olsun
Zor olacak biraz ama yapabilirsin
Hadi bir hedef koy 1400 nasıl bence iyi
Sagol kuzum muckÇok iyi canım
Afiyet olsun canim sporun sahane❤
- Sabah 1 dilim ekmek 3 yk menemen peynir 3 zeytin cay
- Aksam 1 su bardagi haslama barbunyayi yesillik salatasina kattim yedim birde ayran ictim dev boyunda
- 3 lt su
- Klasikooo iceceklerim cay su soda kahve felan birde bir tutam taze nane 3 limon buz geçirdim frozen yaptim eksili buz gibim iyi geldi simdide bogazim acıyor
- Spor yürüyüş sadece 11000 adim
esperenzaa fattylamb94 lyeaph
Arada dinlen tabiAhahhaabeni dün cardio çok yormuş
Hocaya yetişeceğim diye canım çıktı
Bir de dün baya yapmışım bugün ağrıdı her yerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?