Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler kızlar.
Bugün pek uğrayamadım kusura bakmayın:)) eşimin bir arkadaşının düğünü vardı oradaydık,düğündeb sonra eve gel çocuğu ,kocayı uyut derken şimdi müsait olabildim.

Cuma gününden itibaren olan tüm menüleri en geç yarın inceleceğim
Kaçamakçılar kurtuldunuz sanmayın.

Esperenzam ellerine sağlık gerçekten zahmet etmişssin çok ama çok teşekkür ederim. Şuan o kadar duygulandım ki anlatamam. Hiç bir çıkarın olmadığı halde şurda bizlerle uğraşıyorsın. Ben en başta senin emeklerini boşa çıkartmamak için pes etmem.

22-29 aralıkta sınava gitmiştim başkasının evinde kalmıştım. Hergün kızartma,börek,yağlama,pirinç gibi şeyler yediğimizden o kilolara çıkmıştım. Bizim evde o tarz şeyler çok özel bişey olmadıkça yapılmaz. Bünye bir anda şaşırmıştı.
Esperenzam benim moralimi bozan şey bu kadar spora ve dikkat etmemeye rağmen incelememek. Düşünüyorum nerde hata yaptığımı. Az mı yiyorum çok mu yiyorum eksik mi besleniyorum kendimi çok şartladım çok mu takıntı yaptım naptım ben artık bu sorunun cevabını arıyorum.

Canımm menülerin de sporun da gerçekten çok iyi.İnsülin direnci ve pkos kilo vermemizi zorlaştırıyor ve benim gördüğüm kadarıyla sen de bunların ceremesini çekiyorsun.Azimle,sabırla o direnç kırılacak canım. Yeter ki pes etme.Ben senin bu defaki azmini kararlılğını gerçekten görüp takdir ediyorım.Kafaya taktığın için stres de ödem yapıyordur.Beynini mümkün olduğu kadar çok olumlu düşüncelerle doldur canım.önce sen beynen inan ki vücudun da ona göre hareket eder.
Ev,İş,yol vsderken çok yorulmana rağmen pes etmediysen inan sabrının ve azminin mükafatını alacaksın.
Seni strese sokan okul bitti,nasıl korkulu rüyan olmuştu unutma
En zorunu atlattın tatlım,karar verdin ve uygulamaya geçtin gerisi gelecek canımmmm
Burada en eski seni tanıdığımdan paylaşımlarımızın çokluğundan yada seni çoook sevdiğimden kilo vermeni çok çok istiyorum.
Rahat olmaya çalış canım,acelen yok.

Ben de birgün 5li kilolara geleceğim inanıyorum ve bunda en büyük payı olan sen olacaksın esperenzamm

Kurtlarını döktün mü

cgdmk canım nerelerdesin nasılsın
Dün,bugun,yarin.. düğünümüz var canim. Yarin ckale merkezde devami, oraya gecicez gelini gönderince. Hem kız tarafı hem oglan tarafiyim, ekstra yogun geciyor. Teyzemin torunu(gelin) amcamın torunuyla evleniyor. Yarın kızı verince ckalede gelini karsilicam

Ahaha tamam canım iyi eğlenceler

Ellerine sağlık kaptanım
fattylamb94 canım vermişsin ve vereceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…