Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımm benim ,kilona göre su içerek ve sağlıklı beslenerek birazcık yürüyerek geçir bugünlerini.
Keşke ödem olmasa ama sen bu dönemde ödemi,kiloyu takacak en son kişi olmalısın.

Canım ya günler iyi geçerlen artık bunalmaya başldım. Su içmem azaldı sanki tekrar çoğaltmaya çalışıyorum. Akşam üstü yürürsem çok iyi olacak

Haklisin kuzum... direniyorum bakalim kim kazanacak her sabah sevgi sozcuklerine boguyorum kendimi agzima ede ede

Ahh benim canimcim moral kaynagim gormeden cok sevdigimm... Sanirim ondan oluyor hepsi pes pese geldi yaaa plato donem ne kii allah onu bildigi gibi yapsin defolsun gitsin benden bakalim hayirlisi tatlim yaa ahh ben ki her hafta 2 kilo cakardim aslanlar gibi... simdi vucudum bana çaktı

101 olanin duruyor yavrummm 77 nedir ki ben 77 olsam mezun olurum zil takip oynarimm aheeyyy aheyyyyy

Haklisin kuzum... direniyorum bakalim kim kazanacak her sabah sevgi sozcuklerine boguyorum kendimi agzima ede ede
Bak bu sabah yine salak gibi tartiya ciktim 110.8i gördüm vucudum o kadar dengesizlesiyor ki 1.2 kilo fark dunden bugüne tartilmamak laizm ama insan bakmak istiyor ama sen cok guzel kilo verdin masallah 20 kilo dile kolay buna da şükür ben de diyorim 12 kilo buna da şükür eğer kararlı olursak biz de incecik olacağız en fazla bir senemizi alacak ve eminim tarti oynamasa bile sen inceliyorsun aksi mumkun değil o yuzden can sıkmaya kendimizi bogmaya hicmi hic gerek yok illaki gidecek ❤❤

Selam kızlar menumu yazayim hemen size
Sabah: haslanmis yumurta 3 zeytim 2kk peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: yy sut ile kahve
Oglen: haslanmis hindi biber domates tavada az yagli bugulama 3yk yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi.
Ara: 2 ceviz
Aksam: firinda hindi yogurtlu semizotu salatası yarim kase corba 12 dilim ince firinda patates.
3lt su 50dk tempolu yuruyus 125p 2000 adım 30 p toplam 155p

Hemen sizle bir bilgi paylaşayim 1 tane orta boy patates haslanmis ya da firinda 1 dilim ekmege esit aksamki ekmek hakkimi bu sekilde kullandim siz de yapabilirsiniz ozellille patatesi soguk yerseniz kana karismasi cok daha yavas oluyor diyetisyenim soyledi. Ama haftada 2 kez bu sekilde değiştir cok abartmamak lazim dedi. Eger ekmek yiyenleriniz varsa bu sekilde degistirebilirsiniz tuyomuz soguk olmasi. Cunku patates ekmekten cok daha yararlı bir besin kaynagiymis. Eger firinda az zeytin yagla yaparsanız 5 tane zeytin hakkinizi da yag icin kullanabilirsiniz.

esperenzaa medgic26 fattylamb94

Menü
Kahvaltı
Yulaf yedim 3 yk( yarım çay bardağı süt çeyrek muz 1 çay kaşığı bal kakao 2 kayısı ile karıştırdım)
Zeytin
Peynir

Ara
Kayısı çayı

Öğle
Annem ekmek yaptı onun çeyreğini yedim(bir dilim ekmek gibiydi)
2 yumurta 9 sucuk (çoğunu ben yedim bunun böyle yaptım da diğerleri az aldılar
Zeytin

Ara
Soğuk kahve yarım su bardağı süt ile

Akşam
1 tabak taze fasulye
Roka

Canım bir şeyler yemek istiyor da durmaya çalışıyorum

Spor
55 dk Leslie 3 mil 5 k:220
75 dk ev temizliği : 25
200 ip: 40
300 adım: 4 puan

Toplam: 289 puan

esperenzaa fattylamb94 Cascade_

Aferin puanın az :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…