Canımm benim ,kilona göre su içerek ve sağlıklı beslenerek birazcık yürüyerek geçir bugünlerini.
Keşke ödem olmasa ama sen bu dönemde ödemi,kiloyu takacak en son kişi olmalısın.
Simdik icme en zararlisi o canimmm
Zaten igrenc tadi var neyini canin istiyo
Benim heybetliii memiktolar,emzirme ve kilo verme sonrası minikto ve sarkıkto oldu
Estetik yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum.biraz kilomu sabitlersen bi 10 bin bakım yaptırcam sanırım
Hahaha o zaman bol bol yap hahahaKiiizzz buyusun memeler, ben aksine buyusun isterim
80e inicek cunku zayiflayinca, 90 seviom ben
Koldan cok meme buyusun diye kesin yaparim simdi duzenli
50 kilo kalsam da demezler birsey bende kalan eltim canımMisafirler zayıfladığını farketti mi peki
Lafimo ederler diyetle degil detoksla vermis derler oyle tiplerAyy evet canım kesinlikle çok güzel vermişsin
İnşallah devamı gelecek pes etme sakın
Hiç bilemiyorum ya
Aslında yapabilirsin ama gitmelerini bekle istersen
Haklisin kuzum... direniyorum bakalim kim kazanacak her sabah sevgi sozcuklerine boguyorum kendimi agzima ede edeKendini cok zorlama canim her turlu 1500 kalorinin altinda kaliyoruz verecegiz ama zaman alabiliyor moral bozmak yok en azindan soyle dusunelim sağlıkli besleniyoruz vücudumuzu karaciğeri mizi yormuyoruz her sey iyiye gidecek malesef vucudun direnç gosterdigi bazi noktalar var onlari da biz inat ederek kiracagiz pes edersek o kazanir pes etmek yok kendimizi zorlayacak kadar da az yemek yok o zaman da bikiyoruz saglikli olmak icin beslenme aliskanliklarimizi değiştiriyoruz once mottomuz bu afiyet olsun
Ahh benim canimcim moral kaynagim gormeden cok sevdigimm... Sanirim ondan oluyor hepsi pes pese geldi yaaa plato donem ne kii allah onu bildigi gibi yapsin defolsun gitsin bendenİnşallah tatlım
Kilo vermede plato dönem denilen noktaya geldin sanırım canım. Misafirlerin gidince dukan bira yada kısa süreli detoks yap istersen.bence sen stresten az yemene rağmen sabit kalıyorsun.tahminimce yorgunluktan da kaynaklı ödemin vardır.
Kilo veremiyorım diye diye kendini kitliyorsun.
Akillar fikirler memislerdeKiiizzz buyusun memeler, ben aksine buyusun isterim
80e inicek cunku zayiflayinca, 90 seviom ben
Koldan cok meme buyusun diye kesin yaparim simdi duzenli
101 olanin duruyor yavrummm 77 nedir ki ben 77 olsam mezun olurum zil takip oynarimm aheeyyy aheyyyyyBen 77 kiloyum kilom az değil ki hem de 2 kilo verince kilo mu durur anlamıyorum ben artık. 55 kilo olsam 2 kilo verince durur ama 77 kilo olan insanın kilosu durur mu. Tartıya takılmak istemiyorum ama incelmede yok. Çok kötüyüm çok
Bak bu sabah yine salak gibi tartiya ciktim 110.8i gördüm vucudum o kadar dengesizlesiyor ki 1.2 kilo fark dunden bugüne tartilmamak laizm ama insan bakmak istiyor ama sen cok guzel kilo verdin masallah 20 kilo dile kolay buna da şükür ben de diyorim 12 kilo buna da şükür eğer kararlı olursak biz de incecik olacağız en fazla bir senemizi alacak ve eminim tarti oynamasa bile sen inceliyorsun aksi mumkun değil o yuzden can sıkmaya kendimizi bogmaya hicmi hic gerek yok illaki gidecek ❤❤Haklisin kuzum... direniyorum bakalim kim kazanacak her sabah sevgi sozcuklerine boguyorum kendimi agzima ede ede
Çok bilmişler deseneLafimo ederler diyetle degil detoksla vermis derler oyle tipler
Çiğdoş 85 kilodan bu kiloya insem durur anlarımda 79 kiloydum yani 2 kilo verince durur mu101 olanin duruyor yavrummm 77 nedir ki ben 77 olsam mezun olurum zil takip oynarimm aheeyyy aheyyyyy
Dışardayız hâlâKızlar neredesiniz :)
Aferin puanın az :)))))Menü
Kahvaltı
Yulaf yedim 3 yk( yarım çay bardağı süt çeyrek muz 1 çay kaşığı bal kakao 2 kayısı ile karıştırdım)
Zeytin
Peynir
Ara
Kayısı çayı
Öğle
Annem ekmek yaptı onun çeyreğini yedim(bir dilim ekmek gibiydi)
2 yumurta 9 sucuk (çoğunu ben yedim bunun böyle yaptım da diğerleri az aldılar
Zeytin
Ara
Soğuk kahve yarım su bardağı süt ile
Akşam
1 tabak taze fasulye
Roka
Canım bir şeyler yemek istiyor da durmaya çalışıyorum
Spor
55 dk Leslie 3 mil 5 k:220
75 dk ev temizliği : 25
200 ip: 40
300 adım: 4 puan
Toplam: 289 puan
esperenzaa fattylamb94 Cascade_
Üzülme lenNiçin kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?