Vericez insallaj birlikte destek ola ola birbirimize bu isin ustesinden gelicez oglusuna da masallah valla bana cok uzak evlilik cocuk umaim nasip olur bir gunEvet ikili rakama girmek istiyorum... spor yapamıyorum ama evde sürekli hareket halindeuim oglum yurumeye başladı hep ayaktayim yorgun bitkin yatiyorum aksam yemek yemek bile istemiyorum sacma sapan donemden geçiyorum kuzum insallah sonu ferah olur... kendim ile gurur duyuyorum tabiki 20 kilo az degil fakat 25 kilo var daha hedefe inşallah vereriz be kuzum allahim buyuk iradem tam ama tartı cok yamuk yapiyor bana❤
Heee kizz ben Ayy pabucum degilde baska birsey diyorummm ama buraya yazamiyorum ayyyyy gö.tm
Sağol kuzum :) ev dolu olmasa eliptik bisiklete bincemde olmuyoo sali kurtulcam insallahAfiyet olsun canim sporun sahane❤
Oyleee demeee pat diye oluverir :)Vericez insallaj birlikte destek ola ola birbirimize bu isin ustesinden gelicez oglusuna da masallah valla bana cok uzak evlilik cocuk umaim nasip olur bir gun
İrmik helvası hariç mil-kem-melEki Görüntüle 2173485esperenzaa fayfeyfiy fattylamb94
Kahvaltı sucuklu yumurta(3 köy yumurtası ve 3-4 dilim kasap sucuğundan oluşuyor) yeşil zeytin
Akşam iki çatal nohutlu pilav, bir porsiyon çorba, üç çatal irmik helvası
Spor 41 dak egzersiz (82)
18.111 adım (271)
TOPLAM PUAN 353
AhahahahaHeee kizz ben Ayy pabucum degilde baska birsey diyorummm ama buraya yazamiyorum ayyyyy gö.tm
Sende bana ne kadar çok sasiriyorsun yaa :)
Canım 1000 olsun o zaman haftalık zaten yarısını yaptınGünde o kadar yapamam maalesef mümkün değil
Şimdi haftasonu die yaptım
Dogru adresAhahahahadiyorum ki ben bunu bir yerden hatırlıyorum oradan hatırlıyormuşum
Ahaha tamam rakibemArada dinlen tabi
Yoksa döverim
İyi geceler canım
İyi geceler canımEki Görüntüle 2173488
Bugünden bir kareyle herkese iyi geceler
UyuyamadımSiz gidionuz ben geldim.
Misafirlikten donuyoz, yollardayiz, metro da kapandi.. otobus beklioz.
................
Uyuyan tum arkadaslara iyi geceler
23 yaşındayım 71 kiloyum 53 kilo olmak istiyorum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum ama yarışmanın daha çok motive edeceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?