Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ikili rakama girmek istiyorum... spor yapamıyorum ama evde sürekli hareket halindeuim oglum yurumeye başladı hep ayaktayim yorgun bitkin yatiyorum aksam yemek yemek bile istemiyorum sacma sapan donemden geçiyorum kuzum insallah sonu ferah olur... kendim ile gurur duyuyorum tabiki 20 kilo az degil fakat 25 kilo var daha hedefe inşallah vereriz be kuzum allahim buyuk iradem tam ama tartı cok yamuk yapiyor bana

fayfeyfiy sporda geçicem seni bugünlük en fazla yarın da geçerim ama genel olarak birinci olamam çünkü çalışıyorum vakit yok spor yapıcak
Akşam geldiğimde yemek , bulaşık, sofra hazırlama, eşimle vakit geçirme
Bazen iş yapamayıp uzanıyorum habire
Sen yokken veya böyle spor yapmıyoken ben 1 nci oluyodum 100 küsür puanlarla günde
cgdmk de köyde die yürüme ve yüzme fırsatı buldu
İlk üçe giriyorum o da yeter de sebebini söyledim
Yani sen aşırı yaptığın için mümkün değil ulaşamam sana
Günde 400 küsür puan için, işi bırakmam lazım akşam eve geldiğimde de eşimin suratına bakmamam lazım :)))

Aah ahhh
Biz de dışardaydık gezdik
Gömlek aldım maviden çok beğendim
Normalde tesettürlüyüm , ordan bana bişey uymazdı
Salaş duruyo
Arkası uzun
Yaa evet geçen bi arkadaşım da dedi diğer mağazalarda bulamamış mavide bulmuş daha üstüruplu şeyler hani kolu arkası uzun
Çok sevindim canım

Afiyet olsun canım patatesin oyle olduğunuda bilmiyordum gerci yemem de Soguttum kendimi herseyden ama koruma dönemine gectigimde bu fikir film şeridi gibim gecicek gözümün önünden o zaman da canina okurum patatesin kokusunu unuttum yahu

Yok canım yine çok güzel yapıyorsun
Ben 2 den sonra boş oluyorum hafta içi
Ve kurban hedefim var gaza gelip yapabiliyorum siz tabi hem iş hem spor zor... ama adımsayar çalıştır mutlaka
Adımlarını da say

İnşallah o tartı görecek gününü ve gösterecek ikili rakamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…