Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben tam bir makarnacıyım özellikle fettuccine dondurmada en sevdiğim tatlı. Babam her akşam istisnasız algidanın maraş kesme dondurmasını ya da güllüoğlundan dondurma alıyor. Ben de onu bi güzel servis ediyorum. Ama asla yemiyorum kız ben çok pis boğazım vallahi ya

Süper yaaa
Deniz
Kum
Güneş diyosun :))
Çok iyi gelecek

İyi bence
Aaah ahhh :))

Ben de yürüyüş eliptik ve bi cardio videosu var onu yapmaya çalışıyorum. Arada ip vs aklıma gelirse yapıyorum. Yüzmeye mi gitsem diye düşünüyorum. Canım hocayla mı çalışıyorsun?

Bende de havuz var da hijyeninden emin değilim. Eğer içime sinerse bende giderim. Hocayla calismiyorum. Istegime göre liste vermiyor. Bende şimdilik kafama göre takılıyorum. İlerde belki yardım isterim. Sen çalışıyor musun ?

Canım açıkçası yumurta rezervim çok ve kaliteli olduğu söylendi. Her gittiğim doktor bu şekilde söyledi. Hatta rahmime sürekli iltifat ediyorlardı kimisi şahane, kimisi pırlanta gibi demişti. Dayanamayıp madem böyle niye tutmuyor embriyoları demiştim!!! Ama spermde sıkıntı vardı ama onu da 4. deneme sürecinde atlattık. Şuan sanırım en önemlisi genetik test. Muhakkak bunu yaptıracağım. Birde hangi doktorla çıktın yola, hangi hastanede yaptırdın canım? Şimdi de bir sonrakinde İstanbul'a mı gitsek Bülent Traş'a diye düşünüyorum. Tabi bu 4-5 ay sadece dinleneceğiz. Ocak/2019 a kadar nadastayım

senin eşte mi zayıf seviyormuş zayıflayınca itiraf etti
Benim esim daha tanıştığımızda söylemişti ben de o zamanlarin en kilolu halimdeydim ama 59 kiloyla
Bu seruvene baslamamdaki ikinci sebep de eşimin kibarca daha yiyecek misin seklinde lafiydi
İlki tabi ki zayif sevdigim icin zayiflamak istememdi.

cgdmk
2 3 gun olucaksa ben de katilirim araniza.
Ya da siz 7 gun yaparsiniz, ben 3 gun.
Ne zaman donucen adiyamana?
7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.
26sinda geri donucez. 1 eylulde ancak duzeni oturtup yapabilirim.

Selamlar. Menim biraz ayarlanacak bir menü ama bugün u telafi edeceğim.
Sabah: 1 tost, 2 bardak cay
Ara yok
Öğlen yok
Ara yok
Aksam yarim haşlanmış yumurta , 4- 5 adet çiğ köfte ve marol, nane ( ekmeğinden tüketmedim ) ve bir büyük kupa ayran

Diğer sıvılar hariç 1.5 lt su
Spor 8000 kusur adim. 120 puan

Birazdan soda içeceğim

esperenzaa fattylamb94

Zaten erkek kıyafeti nedir ki..

Canım tost olmamış ama az yemişsin o yüzden bir nebze

Ama cumaya az kaldı unutmaaa

Canım duanı eksik etme
Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Güzel canım

7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.
26sinda geri donucez. 1 eylulde ancak duzeni oturtup yapabilirim.

Cok varmis gitmene :)
Bakalim bakalim belki 2 hafta sonra yaparim ben ya da beklerim biraz daha hic bilmiom

Supersin cidden maasaallah
Allah planlarimizi hayata gecirmek icin guc versin bizlere :)

Selam kızlar bugunki menum

Sabah: 06.35

Lorlu omlet
4 dilim Domates
1 kucuk salatalık
1 yk lor peyniri
3 dilim kırmızı biber
1 kucuk sut

Oglen:12.30

Yarım kepce sebze çorbası
5 yk taze fasulye
Ayran

Aksam: 17.40
1 dilim dil peyniri
Yağsız salata

40 dk yuruyus (tempolu yürüyüş puanından hesapladim) 100 puan

20 dk bisiklet 60 puan

5 dk eliptik 20 puan

Toplam 180 puan

3.25 lt su.

esperenzaa fattylamb94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…