- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben tam bir makarnacıyım özellikle fettuccineBen diyet dönemindeyken yediğim şey çektiğim eziyete değmeyecekse hep reddettim.Makarnayı severim ama uğruna ölüp bitmem .Makarnanın içinde altın yoksa diyetime ve sporuma tercih etmezdimdeli gibi dondurma aşığıydım ki diyet dönemimde karşıma çok sık çıktı meret ama bu defa da kaliteli dondurma olmadığı için yemedim.
Süper yaaaTatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.
Marmara adasında gideceğimiz köy bakıcımızın memleketi sayılır:)kumu,denizi güzel bi yer.
otelde kalacağız ama bakıcımız da orada olacağı için tam tatil yapacak gibiyim:)
Eşimle azıcık başbaşa kalmayı özledim de
İyi bence
Bugun yediklerimmm,
İki kez kahvalti,
6.30 da,
Bir dilim cihali t.b.ekmek
Bir dilim sucuk
İki catal peynir
Ceyrek domates
Cay
10.30
Bir yumurtadan omlet
Uc tane yesil zeytin
Peynir
Cay
14.00
Birer avuc leblebi ve kuru uzum
15.00
Bir tane kiymali kabak dolmasi
İki kasik yogurt
4/3 seftali
@esperenzaa
Bugun tarhana yaptim ve cok yoruldum spordan sayilirmi ki@fattylamb94
Aaah ahhh :))Ben tam bir makarnacıyım özellikle fettuccinedondurmada en sevdiğim tatlı. Babam her akşam istisnasız algidanın maraş kesme dondurmasını ya da güllüoğlundan dondurma alıyor. Ben de onu bi güzel servis ediyorum. Ama asla yemiyorum kız ben çok pis boğazım vallahi ya
Ben de yürüyüş eliptik ve bi cardio videosu var onu yapmaya çalışıyorum. Arada ip vs aklıma gelirse yapıyorum. Yüzmeye mi gitsem diye düşünüyorum. Canım hocayla mı çalışıyorsun?
Benim yumurta sayım çok ve döllenen embriyo sayım çok olduğu için embriyolara genetik test uygulatmıştık.
Genetik testten geçen sağlıklı embriyolar transfer edildiği için 2’li 3’lü taramalara bile gerek duyulmadı.
Genetik incelemeyi yapacak labaratuvarın yetkinliği çok önemli.hatta genetik test yapılırken cinsiyeti bile biliyorlar.tabi çiftlere cinsiyeti söylemek yasak ama ben embriyolarımın cinsiyetini öğrenmiştimbuna rağmen transferde hangi embriyoların transfer edileceğini bilmek istemediğimden rast gele yerleştirilmişti.
Bence bu süreçte senin de eşinin vücudu iyice dinlensin .sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı doğal kürler deneyebilirsiniz.
Benim esim daha tanıştığımızda söylemiştisenin eşte mi zayıf seviyormuş zayıflayınca itiraf etti
Sağol canım.Valla engellemişimşuan fiziğin gayet güzel böyle korusan bile olur. Ama kilo alm payı bırakmak istiyosan orası ayrı
7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.cgdmk
2 3 gun olucaksa ben de katilirim araniza.
Ya da siz 7 gun yaparsiniz, ben 3 gun.
Ne zaman donucen adiyamana?
Zaten erkek kıyafeti nedir ki..Büyük kısmı bitti diyelim:) Alışveriş kısmı tamam
Kıl tüy vs yarın kuaföre gideceğim ama işin aksi yanı bugün regl oldumtatilin bir iki günü regl dönemime denk geliyor.
Eşim cuma gece gelir,ona da bir iki şort atlet vs koydum mu tamamdır
Neler yaptım nelerDöverim len
Sporu abartma :)))
Canım tost olmamış ama az yemişsin o yüzden bir nebzeSelamlar. Menim biraz ayarlanacak bir menü ama bugün u telafi edeceğim.
Sabah: 1 tost, 2 bardak cay
Ara yok
Öğlen yok
Ara yok
Aksam yarim haşlanmış yumurta , 4- 5 adet çiğ köfte ve marol, nane ( ekmeğinden tüketmedim ) ve bir büyük kupa ayran
Diğer sıvılar hariç 1.5 lt su
Spor 8000 kusur adim. 120 puan
Birazdan soda içeceğim
esperenzaa fattylamb94
Canım duanı eksik etmeAçıkcası aşırı kaderci biriyimdir. NE kadar üzülsem de sakinleştikce düşünüyorum ve benim için bu hayırlısıymış diyorum.
Hem kendimle ilgili yapacaklarım vardı. Sanırım fazla erteliyorum her şeyi. Kaderimde varsa anne olmak olurum, yoksa Allah sabrını verir, kıymetli eşim var yanımda. Allah bizlere sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah.
Diyete gelince hedefimi daha aşağıya indireceğim. Şuan için 68 diyorum ama bu 68 kiloyu Ekim sonuna kadar elde edeceğim. Kendime doğum günü hediyem olacak.:) Ve sonrası için Kasım-Aralık için başka planlrım var ama yavaş gideceğim şimdilik:)
Güzel canım
Bugun yediklerimmm,
İki kez kahvalti,
6.30 da,
Bir dilim sucuk
İki catal peynir
Ceyrek domates
Cay
10.30
Bir yumurtadan omlet
Uc tane yesil zeytin
Peynir
Cay
14.00
Birer avuc leblebi ve kuru uzum
15.00
Bir tane kiymali kabak dolmasi
İki kasik yogurt
4/3 seftali
@esperenzaa
Bugun tarhana yaptim ve cok yoruldum spordan sayilirmi ki@fattylamb94
7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.
26sinda geri donucez. 1 eylulde ancak duzeni oturtup yapabilirim.
Kısa vadede 68 i gördükten sonra neden 64-63 olmasınDediğim gibi planlarım var , hatta bu süreçte olumsuz olma ihtimaline karşı kafamda kurmuştum. Ne kadar çok istesemde bu riskte vardı ve bunun planını da yapmıştım.
Öncelikli sğlığıma özen gösterip hedef kiloma gelmek bu süreçte yüzme kursuna gidip şu baş belası yabancı dilde kendimi geliştirmek. Dilerim bunları yapmam ertelenmez ve kendim için güzel bir sürece başalım
Bu arada iltifat için teşekkürler:)
Off masallah sana yaa, cok guzel kilo vermissinnn
Off masallah sana yaa, cok guzel kilo vermissinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?