Kitabi okumadan yaptigin anlasiliyordu zaten canım çünkü arada bir kac yanlis cumlene denk gelmistim haticeye soylerken. Kitabini Kl muhakkak eger karatayla ilerleyeceksen. Alana kadar ben de yardimci olurum. 2 kitabini da okudum, 2014ten beri yapmaya calisiyorum çoğunlukla.
Evet evet, az önce yanlis bilgi derken bunu kastetmistim aklıma gelmedi
Bunu o zaman da soylemistim ama geri dönüş olmadi
Yeşil biberler nolucakKediler köpekler çok sever bulguru onlara verebilirsin aslında
Yok ya temizlik yaparken incindi
inş tez zamanda geçer
Ettigimiz dualara dikkat etmemizde fayda var saatine denk gelirse allah korusun kilo bir sekilde verilir saglik giderse hicbir anlami kalmaz sakin kalmaya calis vericez.. Benimde moralim bozuk bunca kiloma ragmen azicik verebiliyorum.. Olsun elbet vericez..Yok
@esperenzaa çok haklı
Üç hafta oldu
Bu ne yaa
Haftada yarım kilo da Mı veremiyorum
Artı geliyorum resmen
Gerçekten versin
Yapacağın zaman haber verirsen eşlik ederim sana
O zaman afiyetle yeYeşil biberler nolucak
Pilav
Makarna
Ekmek olsa veririm de atarım da
Emek verilmiş anladın mı
Bilemefim ki canimYa yok sağol eşim kızar
Ne derindondurucusu dicek
Olur mu öyle şey dicek
Güvenenedim
Olmazsa dicem işyerine götürür belki
İşyerine getirsem
Sen mi yaptın dicekler
Eşim desem dile düşücem
Ben desem yalan olucak
Habire dicekler, eşin zaten evde iş yapıyo
Rahatsın dicekler
Ya o kadar gerginim ki
Çıkışta yürüyüş yapıcam ama sıcak
Evden çıkıp yapsam eşimi bırakıp mı yapıcam
Ben bayramdan önce yapmayı düşünüyorum canım ama bayramda yiyip emeklerimi çöpe atmakta istemiyorum. Daha doğrusu sanırım et bana iyi gelen bi yemek değil. Et yediğimde kilo alabiliyorum. Detoksu yaptıktan sonraki hafta en azından akşamları çiğ sebze yemek istiyorumTamamdır. Sende yaparsan deneyimlerini bekliyorum :)
Amin Allah razı olsun canımBasarilar dilerim camim.
Hedefi 55e cektik.boyuma gore 50 kg nirmal canim.boyum 1.60 cm.keske olabilsem ,insallah olurum.
Niye oyle dusunuyorsun,burda ne hikayeler okuyoruz 5 ayda 30 - 40 kg veren kisiler var.irade ve azim varsa geridi teferruat.ki sanirim yasinda cok genc.olur,olmali,olacak baska yolu yok.iradesizce yediklerimizi ,yine kendi irademizle verecegiz.
Cok saol canimmmm.
Pilavi hic sorma.ac oldugum icin yemedim,canim cok cekti.ondan yedim.
Hosbuldum camim,cok tesekkur ederim.hep beraber olsun insallah.
Her bunye farkli canim.bir de zeytin yagi geldi aklima.sifa olsun.
İnşallah canım moralim de bozuldu hani iki gün 57,7 idim sevinmiştim belki 57 bile olur düz diye ama geri aynı kiloma geldimTünaydınn
Liste gördüğüm kadarı ile yine kötü.
Geçen hafta dibi görmüşken bu hafta da kilo alarak gelen herkesin oturup düşünmesi gerek.
Cascade_ 3 haftadır sabit,artı,artı şeklinde geldin.bunda elbette sana masum görünen meyveleri abartman etken. 4 hafta önce 61,7 iken by hafta 62,7 gelerek 4 haftada kilo vermeyi bırak 1 kilo artışın var.
Regl ödemin de gitmişken bu hafta eksi ile gelmen gerekiyordu.bir an önce toparlansan iyi olur.
@fitcivciv hafta içi az yiyip hafta sonu özellikle pazar günü abartarak kendine de takıma da zarar veriyorsun.hafta içi az yiyorsun hafra sonu da hedefe yaklsşmış olmanın verdiği rahatlıkla pazar günleri abarttıkça abartıyırsun.
Yapman gereken basit aslında karbonhidratı azaltarak protein ve sebze ağırlıklı beslenmek.bir hafta da aynı şekilde devam edersen canım seni haftaya artık mezun edeceğim.Spor yapmıyorsun hatta cezaları bile yerine getirmiyorsun.Takımda liste dışı devam edersin canım
Ndymk canım sen geçen hafta çok iyi kilo vermişken ,tartı sonrası bir iki kaçamağın oldu.sporun da pek olmayınca artı geldin.bir de kansızlık için yediğin metveler kilo vermeni zorlaştırır ki karatayda meyve sabah öğününde önerilir
.fayfeyfiy senin menülerin ,sporun gayet iyi canım.buna rağmen artu gelmen tabi ki halanın vefatı ve bğırsak hareketinin yavaş olması sanırım.sendekinin geçici artış olduğunu tahmin ediyorum
Ben hiç dikkat etmedim canım ve adetime 1 hafta falan kaldıOlsun canım gider o, sen elinden geleni yapıyorsun. Antibiyotik de odem yapiyor bende.
Ya öyle demeTamam canımcım yaa
Ekmek ağzıma bile sürmüyorum
Kızartma da yok
Meyve yapıyo demek
Napıcağımı şaşırdım gerçekten
Su içsem yarıyo mu ne oldu bana
Bu hafta ne yapıp ne edip 1 kilo vericem
Veremessemm Allah cezamı versin
Çok özür dilerizDiyetine,sporuna takım kurallarına ısrala uymayanlar gerçekten yoruldum .
Bu böyle devam edemez.ya kurallara uyun,ya transfer olun yada ben bırakayım .çok ciddiyim.
Buraya özel hayatımdan çalarak vakit ayırıyorsam manevi anlamda tatmin için karşılığını beklemem çok normal diye düşünüyorum.
Neyse işlerim var zaten.bir ara uğrar listeyi paylaşırım.
Canım röntgen mi çektirdin?Kızlar
@esperenzaa
Az önce ben ağzımı açmadan arkadaş dediki gel bakıyım karnına noolmuş
Ben de şişti dedim
Düşündü
Dediki sen film öektirdin ya onun radyasyonu şişirmiştir
Ben de dedim ayın 19 unda çektim
Dediki 40 günde iner
Gerçekten bu yüzden
Sırf meyveyle şişmez bu karın
Dedim ya önceden diyet yaptığımda olmazdı
Hatta yumuşacık olurdu
Şimdi davul gibi
Komşular? Onlara versen?Yeşil biberler nolucak
Pilav
Makarna
Ekmek olsa veririm de atarım da
Emek verilmiş anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?