Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa bize rakibeler olarak önerilerin var mı kaptanım :)
Sen ve Çiğdem hem rakip hem takımsınız unutmuşum
Rakiplerinizin gözünün yaşına bakmayınbol bol spor yapın,yeteri kadar su alımına dikkat edip akşam öğünlerini de mümkün olduğunca erken vakitte yapabilirseniz çok iyi eksilme gelir canım.
İp atlamak gerçekten çok işe yarıyor ,ip atlama sayısını yavaş yavaş setler halindr yapın.buraların bi eski ip atlama şampiyonı vardı günde 6.000’e kadar atlıyordu.
Spor yaparken rahat hafif spor ayakkabısı giyerseniz ayaklara inen yük azalır canım.daha az acı hissedersiniz.

Eve ağustos sonu gecicem canım. Pazar artik kv ye gecicem, can sıkıntısından spor yaparim bolca
Tamamdır haberleşelim canım :) sana 5k hafif gelmişti ama sanki yapıyor muyuz bir hafta canım
Bu arada aynen Leslie gibi yapıyorsun di mi hareketleri

Ya bugün yaparken yine aklıma geldi de terden kokacak diye tereddüt ettim
Giysem çok iyi olacak :)
YouTube dan izledim de ip ile Harika kilo verenler var şimdi kızlarla 100 min sınır olarak anlaştık iyi hissedersek arttırarak ilerleriz inşallah:)
Her gün 6000 ip miiii
Ve kaç kilo verdi :)

Olur canım yarin başlayalım hemen
Canım tamamdır
Bak ben hareketleri yaparken biraz zorlaştırıyorum kolay geldiyse öyle yapabilirsin
Mesela sizleri çekerken dirseğe değdirme ya da tam dönme yapıyprum sana
Mesela tüm yana dokunmalarda belimi döndürmeye ya da kolumu uzatmaya çalışıyorum
Yana adımlarda kolumu açmasa da açıp kapamaya tekmelerde kol uzatmaya vs

Huzurvermeyolunda kara vicdanlı,kara batak bu sefer dönüyorum dersin yine sana inanmıyorum yalancı çoban
Huzur çok iyi kilo vermişti mezun olacakken izne ayrıldı şuan kaç kilo oldu bilmiyorum ama bakayım kaç ayda kaç kilo verdiğine

Ayyy çok iyi ya maşallah :) tamamdır ama yorulmasaydın canım ya
Kaptan gibi kaptan beeeee

Ben yazmamışım ya aklım başıma yeni geliyor..
Menü
Kahvaltı
Menemen
Zeytin peynir
1 tb ekmeği(küçük dilim)

Öğle (halama Mevlüt vardı ve çok acıkmışım o yüzden )
Patatesli yarım kır pidesi
Ayran

Ara(çok sıcaktı)
Yarım muz 1 tatlı k yoğurt kakao dan yaptığım dondurma

Akşam
Tarhana çorbası
2-3 yk nohut

Ara: kayısılı yoğurt
(Artık içim dışım kayısı çayı oldu dedim bari yoğurt yiyim)

Spor:
45 dk Leslie 3 mil 5k:180 cgdmk
200 ip:40 puan @Alina_ M Meva06tr
3000 adım: 45
265 puan fattylamb94

esperenzaa

Tamamdır haberleşelim canım :) sana 5k hafif gelmişti ama sanki yapıyor muyuz bir hafta canım
Bu arada aynen Leslie gibi yapıyorsun di mi hareketleri
Yapiyorum tabi canım ama sen bipasha basunun cardiosunu bi yap, leslie hic hareket etmiyormus gibi gelir
İstersen her gun onu yapalim, ben biraz alıştım sayılır. Leslie hareketli geliyorsa onu yapamazsin diye leslie dedim ben.

Yapiyorum tabi canım ama sen bipasha basunun cardiosunu bi yap, leslie hic hareket etmiyormus gibi gelir
İstersen her gun onu yapalim, ben biraz alıştım sayılır. Leslie hareketli geliyorsa onu yapamazsin diye leslie dedim ben.
Leslienin müzik ritmine çok alıştım canım bu hafta Leslie yapalım
Ben dediğini de deneyeyim ama klasik cardio bana ağır geliyor ama bakarım mutlaka :) ss aldım

Aaaa ben biliyorum bu kadınııı
Arabic dance videosunu yapmıştım
30 dk ilk cardio videosu var o di mi canım bahsettiğin
Ben deneyeyim eğer aşırı zorlamazsa diğer hafta da bunu yaparız ya da yanına ek yapabildiğimiz kadar yapalım bu hafta
Şimdi bizim bu hafta mevlid gelen giden olacak herhalde ondan yüzde yüz emin olamadım
Ben bu videoyu deneyeyim sonra olmadı ona geçeriz ya ben ilk fırsatta deneyip yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…