- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben de bayram sonrasına yapacağım.Geçen yıl 17 ağıstosta yapmıştım bu sene gecikmeli olacak.ALLAH ağız tadı ile yemeyi nasip eder inşallah.Kuzular yorgunluktan ölmek üzereyim babam bursadan domates getirmiş
Salça
Menemenlik
Kahvaltılık sos yaptık
Daha yeni işim bitti
Birşey de yiyemedim beni bugünlük mazur görün ne olur
Allah dayanma gücü versin canım sen zaten çok az yediğin ve çok iyi spor yaptığın için bir tane tadına bak kuzum ya.Üfya dıyetteyım bılıorlar açma yapacakmış annem kurabıye falan benı cagrıor yardıma hakmı buuuu ya
Yıyemıorum yapıp ızlıcem öyle
Afiyet sağlık sıhhat kas olsunMenüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız çeyrek salatalık 1 çeri domates yeşil çay
Akşam tavuklu kabak yemeği 1 kasık yoğurt
Gece yogurt kürü
Su 3.4ltr
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
80 dakka eliptik bisiklet: 320
13dakka plank: 260
20 dakka egzersiz: 40
350 ip atlama: 70fayfeyfiy
30 dakka ev işi: 10
Toplam: 700 puan
Kaptanım bizi bırakma lütfen
Canımm kaptanlığı doğru düzgün yürütemeyebilirim ve hiç faydam olmayacaksa kaptan olarak kalmamın bi anlamı yok.burada olurum yineYaa inanmıyorum ya bizi bırakmasın
Canımm işe dönüyorum da
Afiyet olsun canım.Etiform yerine canım keşke biberli yumurtayı daha bol yeseydin paket ürünlete karşı pek bi kılım da.menün iyi canım.Eki Görüntüle 2181457esperenzaa Ndymk fayfeyfiy
Bugün Kİ menüm
Dip not: Menemen değil aslında
Biberli yumurta
Ama kalori hesabında onu bulamadım
oyyy canım benimAçım valla
Açım da açım
Kusura bakmayın
Allah kolaylık versin canım.Temizlikten hiç anlamamAnnem gitti tüm temizlik bendecamdan nefret ediyorum onu yapmayacağım
Ama kapılar kaldı sildim de diğerlerini o pimapen iki tane kaldıne yapabilirim :)
bence çok iyi eksi gelecek canım senden.Tamam çok acaip merak ediyorum sonucu
Bir gün gitti
Geriye 3 kaldı
Evettt
Ben ipsiz ziplasam olur mu ki? İpim yokz tekrar deneyeyim diyorumİpli canım
Jumping rope diye bir YouTube kanalı var adam çok güzel atlıyor
Biraz oradan baktım
Bir de lisede hocam sağolsun öğretmişti manyak bir bedencimiz vardı Allah razı olsun ne kadar beceriksiz olsam da yeteceğim olmasa da sevdirdi
İpli ve yerden aşırı zıplamayan biraz da hızlı atlıyorum canım
İkinci gün daha yoğun olur canım.BenimKarnım sabahtan beri ağrıyo
Regl oldum ama sökülemedi hayret bişey
Ped doldu sanıyorum gidiyorum leke
Sökülse rahatlıcam
sabırla inan kurtulacaksın kilolardan.Senin metabolizman iyi de gözünün açlığı kötüfayfeyfiy yüzdüm kuyruğuna geldim bi aydır aynı kuyruktayım
Canım benim geçmiş olsun.Hem vantilatör hem de yoğun yaptığım sporlar belini zorluyırdur canım.bari bir gün spor yapma dinlendir canım vücudunu.Napıosunuz kızlar ne var ne yok :)
Belimin agrısından ölüyom ya ne saga donebılıom ne sola
Ya telim epey büyük (6.44 inch kadar) cepte pek tasinmazOo canım telefonu cebin varsa koy adım olarak say bence
Sabit durup iş yapınca bulaşık vs gibi ev işine say
O kadar yoruluyorsun onlar hep puan
Pişştt bebiş naberBen ipsiz ziplasam olur mu ki? İpim yokz tekrar deneyeyim diyorum
Hayırlı geceler/bayramlarHayırlı geceler
Hayırlı bayramlar güzeller:)
Kuzu biz spor yapmadan incelemeyiz, bu kesin, o yüzden sen de kendine diğer yaza kadar incelme hedefi koy sporlaBugun yine sen nasil 55sin, ben 65im ayni duruyoruz yorumu aldim bir arkadasimdan
Neyse ya ammaaan
Herkeslere iyi geceler kizlar :)
Yok kaptanım uyuyamadımfayfeyfiy minnakım uyumadın mı sen daha?
Aminnn canımm Allah senin de bayramını mübarek dualarını kabul etsin inşallahOoo bu gece sakin buralar
Arefe gecesi yaptığınız tüm dualar kabul olsun kızlar :)
Her gününüz birbirinden güzel ve bayramınız hepsinden güzel olsun :)
Kurban bayramınız mübarek olsun
Teşrik tekbirlerini de unutmayıın:)
Afiyet olsun canımm.yaptığın spor ve ev işi yediğin sarmayı kat be kat yakmıştır. Senden gerçekten iyi eksi gelecek kuzum.Menü:
Kahvaltı12.00
Peynirli yumurta(1 yumurta babam da yedi biraz yani ben 3/4 falan yedim)
Ekmeğin ucundan 3 parmak (bugün tam buğday ve çavdar aldım artık tam dilimli yazarım inşallah :)
Akşam:6
Yoğurtlu kabak yemeği
3 tane sarma(kabakla doymam diye sarmayı babama çok ısıtmışım ve gözüm kaldı ilk piştiğinden de yememiştim saat de erken ve öğle de yemedim diye yedim ama yine de olmaz derseniz yemeyeceğim bundan sonra:) )
Çoban salata
Ara:7.30
Türk kahvesi
3/4 muz kakao azıcık yoğurttan dondurmanın çözülmüş hali
Su 2 oldu eksiği YÖK fazlası var inşallah
2,5 yapacağım
Spor:
2600 ip:520 puan @Rzgrece
10 dk plank :200 puan
4 saat ev işi: 80 puan (daha ev işi yapacağım banyo kaldı ama o artık sarmalara gitsin)
2000 adım: 30 puan
Toplam: 830 puan
esperenzaa cgdmk @Rzgrece @fattylamb94
Canım benim bitmedi mi işlerinYok kaptanım uyuyamadım
Bunu kaptana soralım :)Ben ipsiz ziplasam olur mu ki? İpim yokz tekrar deneyeyim diyorum
Bitti kaptanım bittiCanım benim bitmedi mi işlerin
Ahaha öyle olsun bakalımYa telim epey büyük (6.44 inch kadar) cepte pek tasinmaz
Adimsayarim vardi minnak olanindan ama evde kalmis. Neyse onlar da bendenNdymk ve @giustizia_ hediye olsun
İyi canimmm senden naber kuzummmPişştt bebiş naber
Ben de ipsiz ip atlıyormuş gibi zıplıyordum.
Hatta önce bir videolarını seyredip uzun uzun araştırmıştım da öyle yapmıştım .
Ayyy inşallahAminnn canımm Allah senin de bayramını mübarek dualarını kabul etsin inşallah
Afiyet olsun canımm.yaptığın spor ve ev işi yediğin sarmayı kat be kat yakmıştır. Senden gerçekten iyi eksi gelecek kuzum.
Yaşasın hoplamak zıplamak :)İyi canimmm senden naber kuzummm
Ben de ipsiz yapayım bi o zaman
O zaman puanlamada ipsiz atlamayı bir puan asagida hesaplayalim, olmaz miBunu kaptana soralım :)
Ama ipsiz kolay oluyor
Arkadaşım ipsiz 100 yapıyprum demişti ip aldık ipli 100 yapınca aşırı yorulmuştu ya böyle daha zormuş falan dedi
Çünkü denge ve ipe uyum sağlamaya çalışıyorsun ya
Ama zıplamak zaten çok etkili bence ip olsa da olmasa da
Canım bence aynı sayalımO zaman puanlamada ipsiz atlamayı bir puan asagida hesaplayalim, olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?