Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen Allah a şükür :)
Ben veremiyorum diye dolanıyordum
Meğerse pisboğazlığımdanmış esperenzaa

Senin yaşının verdiği enerji ve metabolizmanın hızı inan çok iyi canım.Sporun çok
Afiyet olsun canım.
Kızının dişi çıkıyor sanırım.diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hasta oldu ve diş ağrısı bebişini huzursuz ediyor olabilir çok geçmiş olsun canım.

Senin ve 6. Takımdaki tüm arkadaşlarımın katkısı benim yaşım ve metabolizmamın etkisinin kat kat üstünde
Sizin sayenizde motive oldum

Üst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalım

Afiyet olsun canım. Adımların şahane
Maş fasulyesini ben de hiç sevmemiştim. Gözünü seveyim barbunyanın,kuru fasulyenin.

Üst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalım
Acaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canım
Daha sıkı vücut her zaman iyidir
Sen gel evine ben de geleyim yapalım

Ndymk bir video deneyecek hem olmadı ona bile katılabilir o videoları yaparız bir denesin bize tavsiye eder :)

Yarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derim

Canım haftaya cumayı beklemek zorundasın .bu hafta yarışma yok,haftaya paylaşım olacak.

Tamamdir bu kis da spora ağırlık verelim, kiloları da koruruz hem. Beni haberdar edin, haftaya daha sıkı takip ederim de

Yarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derim
Ahahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyor
Babam da arkadaşıma şey demiş
Bizimki evi havaya kaldırıyor (ip atlamamı kastederek)
Kızıyprum ya ona kek falan yedikçe şekeri çıkacak diye benden gizli yapmaya çalışıyor

Bitti kaptanım bitti
Ama ben dalamadım uykuya
Bazen böyle oluyor
Bazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)
İyi canimmm senden naber kuzummm
Ben de ipsiz yapayım bi o zaman
ben de iyiyim canım teşekkür ederim hazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.

Bazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)

ben de iyiyim canım teşekkür ederim hazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.
Evet canım
Bir de kahvaltıya amcamı çağıracağım biraz telaşeli kafam
Uykuya çok düşkünüm ama uyurken zorlanıyorum
Ama uyuduktan sonra da bıraksalar kış uykusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…