- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canım.Bilmeyenler için yazıym kilo koruma ve dinlenme haftamdaym listem diyetisten listesi
Kızımı ilk kez bu kadar zor uyuttum en kötü günümdü((
Sabah
İki yumurtadan peynirli omlet
Öğlen
Etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 top dondurma
Akşam
Yarım dolma biber
1 pors kavun
1 çay bardağı çekirdek
Spor 30 dk leslie
Su 2,5 lt
esperenzaa
Senin ve 6. Takımdaki tüm arkadaşlarımın katkısı benim yaşım ve metabolizmamın etkisinin kat kat üstünde
Senin yaşının verdiği enerji ve metabolizmanın hızı inan çok iyi canım.Sporun çok
Afiyet olsun canım.
Kızının dişi çıkıyor sanırım.diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hasta oldu ve diş ağrısı bebişini huzursuz ediyor olabilirçok geçmiş olsun canım.
Üst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalımEki Görüntüle 2181531
Ayyy inşallah
Zayıfladığımı görmek de çok güzel oluyor
Fakat ben hep bacakları ince bir insandım ama sanki üst bacağım güzel incelmedi mi yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım
Acaba kolum ve üst bacağımı biraz inceltmem gerekir mi korumada oralara çalışsam mı
Bacakta iki ölçü yazıyor ya biri ortadan ölçtüğüm biri en kalın yer
Afiyet olsun canım. Adımların şahaneMenu:
Sabah 2 haslanmis yumurta, avucici kadar beyaz peynir ve eski kasar, 1 domates, 1 kirmizi biber, 1 yesil biber, 10 tane zeytin
Aksam: 1 kucuk tabak maş fasulyesi haşlamali, peynirli, soganli, domatesli, z.yagli salata (maş fasulyesini ilk kez yedim, gecen suya basip haslamistim, hic begenmedim, belki normal salataya 1 avuc ya da yarim avuc kadar atilip artistlik bi goruntu elde edilebilinir, onun harici yavan bir tat ve bosuna kalori idi.)
1 kucuk yogurt.
Su: 2.5lylt
Spor: 16 bin adim: 240
Baska spor yapamicam, cok yorgunum yattim asagi
@giustizia_
esperenzaa
@Rzgrece
Allah o gısganç arkadaşı ne etsin:) canımm inan bu lafları yedireceksin sadece sabır.Bugun yine sen nasil 55sin, ben 65im ayni duruyoruz yorumu aldim bir arkadasimdan
Neyse ya ammaaan
Herkeslere iyi geceler kizlar :)
Acaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canımÜst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalım
Yarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derimCanım bence aynı sayalım
Arkadaşım sanırım ipi hani yerde boş zıplayıp sonra ipte atlamıştı tıkı tık gibi
Anlatamadım tam
Ama bence aynı sayabiliriz zıplamak da zor bir şey çünkü
Bir dene eğer arada fark gelirse olmadı bir aşağı hesaplarız
Canım haftaya cumayı beklemek zorundasın .bu hafta yarışma yok,haftaya paylaşım olacak.Bir de acaba ben bu cuma mezun olabiliyor muyum hani etaplar birleşti yaesperenzaa
Öbür cumayı mutlaka beklemem gerekiyor mu
Daha hala kesin değil ama annem cuma gelin dedi yani bu cuma tartılırım gidersek öbür cuma sallantıda olacak
Yine durumdan haberdar edeceğim sizi:)
Tamamdir bu kis da spora ağırlık verelim, kiloları da koruruz hem. Beni haberdar edin, haftaya daha sıkı takip ederim deAcaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canım
Daha sıkı vücut her zaman iyidir
Sen gel evine ben de geleyim yapalım
Ndymk bir video deneyecek hem olmadı ona bile katılabilir o videoları yaparız bir denesin bize tavsiye eder :)
Ahahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyorYarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derim
Ayyy o zaman inşallah tartılabilir ve eksi olurumCanım haftaya cumayı beklemek zorundasın .bu hafta yarışma yok,haftaya paylaşım olacak.
Tamam canımTamamdir bu kis da spora ağırlık verelim, kiloları da koruruz hem. Beni haberdar edin, haftaya daha sıkı takip ederim de
Gel beraber atlayak baba deAhahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyor
Babam da arkadaşıma şey demiş
Bizimki evi havaya kaldırıyor (ip atlamamı kastederek)
Kızıyprum ya ona kek falan yedikçe şekeri çıkacak diye benden gizli yapmaya çalışıyor
Bazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)Bitti kaptanım bitti
Ama ben dalamadım uykuya
Bazen böyle oluyor
ben de iyiyim canım teşekkür ederimİyi canimmm senden naber kuzummm
Ben de ipsiz yapayım bi o zaman
DiyorumGel beraber atlayak baba de
Diger topigi de eylulden itibaren yeni topikte canlandiricaz, ikisi birlikte tığ gibi eder biziTamam canım
Buradan kopmayız inşallah
Evet canımBazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)
ben de iyiyim canım teşekkür ederimhazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.
Olabilir, deneyip görelim ödem tutup tartida arti gelme korkusu olmadan dedigin gibiBazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)
ben de iyiyim canım teşekkür ederimhazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.
Ayy evet inşallahDiger topigi de eylulden itibaren yeni topikte canlandiricaz, ikisi birlikte tığ gibi eder bizi
Allah annene babana uzun ömür versin inşallah, eglenceli bi aileDiyorumLeslie de özellikle yanıma gelip taklidimi yapıyor bir ara gülmekten bir hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?