Benimki normal cunku senelerdir moraririm ama kansizlik vs var bende, derim ince falan sanirimO morarma bendede ve normalmıkı bende korkmuştum niye morardı dıe :/
Yok yarisma knkYarışma yoktu dimi bu sefer takımlar arası
Ben de ayni seyi yapmayi istiyorumKızlar ben sadece cumadan cumaya tartılıcam artık sıkıntı olurmu pazartesılerı tartılmasam?
Yok canım önümüzdeki cuma yarısmaYarışma yoktu dimi bu sefer takımlar arası
Çok saol canım ♡Super otesisisin ya
Maaaasssallah sana
Regl iken cok daha fazla kilo verilir derler
Masallah sana aynen devam et :)
Sadece bayramdan sonra bir gidip kan ver tum degerlerine baktir, doktora soylersin su kadar zamanda su kadar kilo verdim diye, ona gore bakilacak degerler vardir
Bende cok beyazım ennufak daebede morarıorum sanırım ya bıyere carpdım yada spordan onu bı sorım nolur nolmazBenimki normal cunku senelerdir moraririm ama kansizlik vs var bende, derim ince falan sanirim
Sen de sorarsin bir doktora
Aynen bende ole ya :/Ben de ayni seyi yapmayi istiyorum
Tartilmaktan strese girdim
Canım Kacamakmı Yapdın yapmadıysan ödem falan olabilir mi regl yaklasdımı
Bence ödem canımDijital ama yenı aldık daha 1 ay olmadı alalı
Akşam 1 de eşimi tartıyım orda bakalım kac cıkıcak 60 61 arası kılosu merak ettim akşamı beklıom umarım yanlış deıldır dogruysa bu hafta ödem atmısda olabilirim regl falan derken
Sağol canım İşte arada da cozutmasam daha güzel olavak :)Canım bence harika 1 kılo az deıl senin kılolarında çok çok ıı tebrık ederım ♡♡
Tamam canım bencede öyle zaten bayramdan sonra eczane de tartılcam bu yagkas oranı için ozaman görürüm :)Bence ödem canım
Kızının da kilosu aynı çıkmıştı
Ama yine de tart için rahat etsin
Canım yolculuk başlıyor şu an eğer yanlış hesaplamadıysam 40cm yakın incelme12.08.2018
Gögüs:109
Bel:93
Göbek çevresi:108
Basen:113
Kalça:122
kol:39
24.08.2018 cuma
Göğüs:104
Bel:86
Göbek çevresi:102
Kalça:112
Basen:105
Kol:34
fayfeyfiy
Canım ölçüler güncel ben göbek kısmını yanlıs almışım anneme aldırdım böyle cıkdı reglım ama daha bitince bıdaha bakarım 12gunde bukadar incelmiş sence iyimi bundan sonrada ayda 1 alıcam ölçü
Canım kahvaltıdan önce tartılmadın mıesperenzaa Ndymk kızlar sabah kahvaltı yapıp çıktık
Yatılı misafirlerle
Eve akşam gideriz anca
İlk kez tartılamıcam galibanaapsam bilemedim
Olsun gene çok iyi :) bizde dün gttık ada parka vıaland yerine eltim ben kardeşi eşi benim eşim hepsi dondurma patlamış mısır aldı ben yemedim esımın ısrarına rağmenSağol canım İşte arada da cozutmasam daha güzel olavak :)
Çok saol canım benim ♡ ölçü almak tartılmakdan daha fazla moral veriyor gerçekten :)Canım yolculuk başlıyor şu an eğer yanlış hesaplamadıysam 40cm yakın incelme
Güzel değil iyi değil
Harika
Muhteşem
Süper
Süpersin
Aynen ya hem eşin de yokLesliede oyle oluyor mil bitmeden birakilmiyor ama 15 dk leslie arkasinanip bile olsa cok iyi bence. 45dklik olan 5kda yani, 1 mil 15 dk ya, orda birakilabilir bence.
Evet beyaz tenliyim ve muthis cabuk moraririm. Bisiklet ogrenirken baldirlarim bacaklarim moooosmordu, sanki biri dinlenip dinlenip dovmus gibi
Neyse ya, morarsin bisey olmaz :)
Tamam canım:)Tamam canım bencede öyle zaten bayramdan sonra eczane de tartılcam bu yagkas oranı için ozaman görürüm :)
CanımKızlar ben sadece cumadan cumaya tartılıcam artık sıkıntı olurmu pazartesılerı tartılmasam?
Yok yok rahat ol :)Yarışma yoktu dimi bu sefer takımlar arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?