Canım ödem yapacak bir şeyler yedin mi bir hafta boyunca
Bir de maşallah çok kilo veriyorsun ve çok güzel sıkılaşıyorsun ya o çok iyiÇok saol canım benim ♡ ölçü almak tartılmakdan daha fazla moral veriyor gerçekten :)
Aynen oylede haftada 1 gün tartılsam daha iyi olcak gibi hissedıorum zaten kaçamak yapmıorum 2aydır dıyetteyım 1kere yapmadm yapmamda sadece yarışma günleri tartılsam bi sorım kaptana en iyisiCanımesperenzaa ile konuş
Bence sende sıkıntı yapmaz ama kaptan o ya Pazartesi’leri kontrol tartısı takımca diye biliyorum
Hayırlı yolculuklar sag salim varırsınız inşallah canım dikkat edin Allaha emanet olun ♡Yola çıktık:)
Aynen canım çok ii hissediyorum baya sertleşti etlerım kas gibiBir de maşallah çok kilo veriyorsun ve çok güzel sıkılaşıyorsun ya o çok iyi
Sıkılaşmak demek sarkmaman demek :)
Hayirli yolculuklar :)Yola çıktık:)
Kacamak yaptim evet cuma ve ctsi abarttiydimCanım Kacamakmı Yapdın yapmadıysan ödem falan olabilir mi regl yaklasdımı
Aynen ya hem eşin de yok
Gelene kadar toparlar:)
Evet canım mil aralarında atlıyordum bazen ama dün yapmadım
Canım ödem yapacak bir şeyler yedin mi bir hafta boyunca
Arada da olur öyle eğer bu kilolarda Önceden çok bulunduysan
Yarışma YÖK hem
Moralini bozmaa
Aynen bende ole ya :/
Olsun cnm telafi edersin bu hafta :) sporuda arttırırsan 1 buçuk 2 kılo gider bence en az ♡Kacamak yaptim evet cuma ve ctsi abarttiydim
O 2 gun bence bana 1 kilo olarak dondu sanirim
Neyse bakalim :)
Bence yogurdu çok azaltma metabolızmaya cok faydalı kılo vermeye yardımcı sen dedıgım yogurt kürünü 1hafta aksatmadan 1 dene bende ise yarior bence sendede yarar :)90/10 kurali haric, sut, peynir ve yogurt yemeyi minimuma dusurmeyi dusunuyorum.
Bi de boyle deneyelim bakalim.
Yazicam ben simdi kaptana.
Cidden cok strese girdim tartidan artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?