Hoşgeldin canım:)Günaydın,
Ben yeni katılmıştım , dün tartılmadığım için bugün başlangıç yaparım diye düşündüm.
Tartıldım, tam 70.
Hedefim 55.
Cok sagol ♡ ödemmi attım naptım yoksa cumadan cumaya mümkün deıl 8 kılo :/ regl oldum onun odemıde gtti falan heraldeAğzım açıkta kaldı maşallah size.
Yok canım ben zannetmiyorumSende saol canım ♡
Ya bu tartıdan emin dilim aceba bozuk falanmı bı ara eczanede tartılsammı bukadar kılo vermıs olamam heralde cumadan cumaya cidden ıcıme kurt düştü :/ hani kızımda aynı yerde tartılıo deısım yok ama kılo yüksek olunca yanlış tartma şansı varmı dıe düşündüm bılmıomya
Canım cuma wc çıkmamıştın çıktıysan...Cok sagol ♡ ödemmi attım naptım yoksa cumadan cumaya mümkün deıl 8 kılo :/ regl oldum onun odemıde gtti falan heralde
Dijital ama yenı aldık daha 1 ay olmadı alalıYok canım ben zannetmiyorum
Ama yine de için rahat etsin eczane ya da sağlık ocağına yakın yerden geçerseniz bir tartıl
Eğer dijital ise yanlış tartabiliyor 150 kiloya kadar 1-2 kg hata payı var evet ama ben sanmıyorum
Uzun süredir aynı dijital ile kalibre edilmesi gerekebilir ama öyle bile olsa kızını da doğru tartmaz
Annen ya da eşini de tart için rahat etsin :)
Canım bence harika 1 kılo az deıl senin kılolarında çok çok ıı tebrık ederım ♡♡esperenzaa cgdmk
Geçen cuma:56,6
Bugün:55,6
Fark:1 kg
Yüzde: 1.77
Haftaya tartılamama durumum var inşallah tartılabilirim
Pazartesi’den bu yana dikkat etseydim ve spor yapabilseydik 55 düz çıkabilirdim hatta belki 54,9 ama işte.. neyse artık
Aynen gecen hafta sıskınlık vardı regl olucakdım dıe bıde vc cıkamamısdımCanım cuma wc çıkmamıştın çıktıysan...
Cumanın peşine regl oldun regl ödemi
Harika besleniyorsun
Harika spor
Metabolizman da iyi maşallah
Bence bir haftada 6 kg çok fazla evet ama ben senin verdiğini düşünüyorum
Bu hafta mühim deıl canım pazartesi veya cuma tartılırsın yada yarınesperenzaa Ndymk kızlar sabah kahvaltı yapıp çıktık
Yatılı misafirlerle
Eve akşam gideriz anca
İlk kez tartılamıcam galibanaapsam bilemedim
İyi yuzmelerDenizden yazıyorum sorumluluk duygusuyla
Denizden yazıyorum sorumluluk duygusuyla
esperenzaa Ndymk kızlar sabah kahvaltı yapıp çıktık
Yatılı misafirlerle
Eve akşam gideriz anca
İlk kez tartılamıcam galibanaapsam bilemedim
Beyaz tenlisin diye hatırlıyorum ben biraz ipten kaynaklı morarttım da bacakları sen de çabuk morarıyorsan dikkat et
bazen yapıyprum canım evet baya yarıyor
Bugün de yapacaktım da sonra dedim 45 dk çok geldi
İpi bir alıp bir bıraktığım için dediğin gibi daha rahat oluyor
Daha çok yoruyor evet ama süreyi kendim ayarlıyorum ya Leslie yi mil bitmeden bırakamıyorum
O morarma bendede ve normalmıkı bende korkmuştum niye morardı dıe :/Lesliede oyle oluyor mil bitmeden birakilmiyor ama 15 dk leslie arkasinanip bile olsa cok iyi bence. 45dklik olan 5kda yani, 1 mil 15 dk ya, orda birakilabilir bence.
Evet beyaz tenliyim ve muthis cabuk moraririm. Bisiklet ogrenirken baldirlarim bacaklarim moooosmordu, sanki biri dinlenip dinlenip dovmus gibi
Neyse ya, morarsin bisey olmaz :)
Yarışma yoktu dimi bu sefer takımlar arasıBu hafta mühim deıl canım pazartesi veya cuma tartılırsın yada yarın
Super otesisisin yaGeçen cuma: 85.300
Bu cuma: 77.200
Pazartesi:82.100
Fark: -4.900 pazartesiden cumaya
Fark: -8.100 cumadan cumaya
Bu hafta reglim ama yinede hedefe yaklaştım iyice :) ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?