Sağol kankiYok yarisma knk
TeşekkürlerYok yok rahat ol :)
Yiyemedim yaa puding yaptım ama iki üç gündür dolapta belki yerin akşam
Canım kankim ama kurallar böyleesperenzaa
Kaptanim izin verirsen ben bir sure pazartesileri tartilmak istemiyorum, ozelikle de bu pztsi. Cumadan cumaya tartilmak istiyorum. Artik strese girdim cidden tartida fark gorememekten
Cascade_
Evet hosuma gıttı hedefımı profılde gormek daha motıve eder dedım
Hiç açlık yoksa bu zamana kadar nie vardı o açlıkBu 1haftadır karnım cok doyuyor hıc aclık yok gercekden sabah ıstahım da yokdu ama zorla yedım 1 haslanmıs yumurta cok cok az peynır domates falan spor yapıorum zarar gelmesin dıe az oncede tavuklu kabak yemeği yapıp yedım baya tok tutuyor yanında 1 kasık yogurtla
Evet hosuma gıttı hedefımı profılde gormek daha motıve eder dedımhihi
valla bılmıomda daha cok goz aclıgı vardı bende gözümü duyurunca karnımda doyar oldu birde cevrem de yatıslarım çıtı pıtı kendimi kötü hissetmeye başladım azim yaptım oyuzden 59 gundur dıyetteyım tuta tuta midem küçüldü heralde artık çabuk doyar oldum keske70 80 de fark etseydımde sımdıye 50 olmusdumHiç açlık yoksa bu zamana kadar nie vardı o açlık
Seni birden bire değiştiren şey ne
Haftaya boyle gelme kızBen izindeyim ama yine de bildireyim
Geçen cuma; 67,40
Bu cuma: 67.70
Fark:+300
Bravo vallavalla bılmıomda daha cok goz aclıgı vardı bende gözümü duyurunca karnımda doyar oldu birde cevrem de yatıslarım çıtı pıtı kendimi kötü hissetmeye başladım azim yaptım oyuzden 59 gundur dıyetteyım tuta tuta midem küçüldü heralde artık çabuk doyar oldum keske70 80 de fark etseydımde sımdıye 50 olmusdum
Saol cnm geç olsun guc olmasın banada ders oldu ışte bıdaha aynı hatalara düşmem inşallahBravo valla
İnşallah birdaha almaasın o kiloları
İnsallah bakalim :)Olsun cnm telafi edersin bu hafta :) sporuda arttırırsan 1 buçuk 2 kılo gider bence en az ♡
Sağol canım yarıladık:)Hayırlı yolculuklar sag salim varırsınız inşallah canım dikkat edin Allaha emanet olun ♡
Bence yogurdu çok azaltma metabolızmaya cok faydalı kılo vermeye yardımcı sen dedıgım yogurt kürünü 1hafta aksatmadan 1 dene bende ise yarior bence sendede yarar :)
TeşekkürlerHayirli yolculuklar :)
Bu 1haftadır karnım cok doyuyor hıc aclık yok gercekden sabah ıstahım da yokdu ama zorla yedım 1 haslanmıs yumurta cok cok az peynır domates falan spor yapıorum zarar gelmesin dıe az oncede tavuklu kabak yemeği yapıp yedım baya tok tutuyor yanında 1 kasık yogurtla
İnşallahhhSaol cnm geç olsun guc olmasın banada ders oldu ışte bıdaha aynı hatalara düşmem inşallah
İnşallah almam bırdaha abur cuburu hayatımdan ebedıyyen cıkardım zaten onları yemessem ekmegıde dengelı yersem ınsallah almam yani ayda 1 kaçamak olur oda normal ama smdı deıl 54 55 kıloya gelince
Sağol kanki
Teşekkürler
Yiyemedim yaa puding yaptım ama iki üç gündür dolapta belki yerin akşam
Telaşeden
Canım kankim ama kurallar böyle
Sanmıyorum kabul olacağını
Takım kuralları bu
esperenzaa Ndymk fayfeyfiy
Kilo bildirim
61.60
Bence iyi çok şükür
İki gündür doğru dürüst yemek yiyemedim telaşeden
Bayram zamanı sabit kalmam çok iyi
Bugün ne kahvaltı
Ne öğle yedim
Hep iş yaptım
Az önce yiyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?