Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol kanki
Yok yok rahat ol :)
Teşekkürler
Cascade_
Chia tokluk verdi mi dostum? Yorumun nedir?
Yiyemedim yaa puding yaptım ama iki üç gündür dolapta belki yerin akşam
Telaşeden

esperenzaa
Kaptanim izin verirsen ben bir sure pazartesileri tartilmak istemiyorum, ozelikle de bu pztsi. Cumadan cumaya tartilmak istiyorum. Artik strese girdim cidden tartida fark gorememekten

Cascade_
Canım kankim ama kurallar böyle
Sanmıyorum kabul olacağını
Takım kuralları bu

Hiç açlık yoksa bu zamana kadar nie vardı o açlık
Seni birden bire değiştiren şey ne

Hiç açlık yoksa bu zamana kadar nie vardı o açlık
Seni birden bire değiştiren şey ne
valla bılmıomda daha cok goz aclıgı vardı bende gözümü duyurunca karnımda doyar oldu birde cevrem de yatıslarım çıtı pıtı kendimi kötü hissetmeye başladım azim yaptım oyuzden 59 gundur dıyetteyım tuta tuta midem küçüldü heralde artık çabuk doyar oldum keske70 80 de fark etseydımde sımdıye 50 olmusdum

Bravo valla
İnşallah birdaha almaasın o kiloları

Bravo valla
İnşallah birdaha almaasın o kiloları
Saol cnm geç olsun guc olmasın banada ders oldu ışte bıdaha aynı hatalara düşmem inşallah
İnşallah almam bırdaha abur cuburu hayatımdan ebedıyyen cıkardım zaten onları yemessem ekmegıde dengelı yersem ınsallah almam yani ayda 1 kaçamak olur oda normal ama smdı deıl 54 55 kıloya gelince

Masallah canim
Mide kuculunce oyle oluyor

İnşallahhh

Sağol kanki

Teşekkürler

Yiyemedim yaa puding yaptım ama iki üç gündür dolapta belki yerin akşam
Telaşeden

Canım kankim ama kurallar böyle
Sanmıyorum kabul olacağını
Takım kuralları bu

Tamam kanki, denersen soylersin artik chia olayini.

Tarti kabul olabilir, ben takima girdigimden beridir hic birseyi hic aksatmadim.
Simdi motivasyonum icin bir sureligine pazartesileri tartilmak istemiyorum, en azindan bu pazartesi :)
Bi de eylulun 10unda tatile cikicaz o zaman tartilamicam, 7 gunluk olucak tatil. Artik oglen vakti tartilirim bi eczanede falan ya da bilmiyorum naparim.

Bence de dostum bayram zamani sabit kalmak super cidden, masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…