Insallah gönlüne göre bir iş bulabilirsin canımBende çalışmıyorum iki aydır işsizim. Ondan böyle evdeyimde sıkıntıdan falan daha çok yedim. Biliyorum neyi yiyince ne olacağını bunu bile bile 2 kere düşünüp yinede yiyorum. Ama herşeyden çok spor çok etkiliyor. Yemek 1se spor 2 etkiliyor kiloyu
ben en çok ip atlıyordum bence en çok faydası olan oydu. Ve o kadar çok yememe karşılık sadece 5 kilo almamın sebebi sporla zayıflamamdıInsallah gönlüne göre bir iş bulabilirsin canım
Gercekten spor cook etkiliyor canım bu ara spor yapmaya basladım bende yeniden
Aaa ne güzelmis canım bende zayıfladıgım dönemde ipsiz zıplıyordum nickimde ordan geliyorben en çok ip atlıyordum bence en çok faydası olan oydu. Ve o kadar çok yememe karşılık sadece 5 kilo almamın sebebi sporla zayıflamamdı
Abla diyeyim benden büyüksünüz. Ablacım bence herşeyin miktarını harfi harfine yazmalısınız hem bizim için hemde geriye dönüp ben ne kadar yemişim diye sizin için daha iyi olur. Beelki 15-20 zeytin yedinizSabah
1,5 yumurta
penir ,zeytin,domates
maydanoz
bir avuç kaju
3 küçük kuruyemiş toplarim
Ayran
aksam yeşil mercimek ve bulgurlu semizotu yemeği, iki kaşık yoğurt
iki üç çatal kavurma
1 küçük salatalık ,yarım küçük acur
12000 adim
Tabi ki yazarım canım, öncekini kopyalayıp azıcık düzenlerim atarım :))))enerji_kusagi canım 1.oldugun için birincilik sırrını yazman gerekiyor müsait olunca yazabilir misin
Çok iyi oluuur :) hemde insan bir ısınıyor bir terliyor sadece ip atlamamalıyım diyo insanAaa ne güzelmis canım bende zayıfladıgım dönemde ipsiz zıplıyordum nickimde ordan geliyor
Hadi yeniden baslayalım birlikte iple yapacak alanım yok ama ipsiz eşlik edebilirim :))
Tamam canımTabi ki yazarım canım, öncekini kopyalayıp azıcık düzenlerim atarım :))))
Sürekli birinci olunca öncekini düzenliyo insan vay beTabi ki yazarım canım, öncekini kopyalayıp azıcık düzenlerim atarım :))))
Ben yapınca 2000 tane yapıyorum halim kalmıyorÇok iyi oluuur :) hemde insan bir ısınıyor bir terliyor sadece ip atlamamalıyım diyo insan
Sende yeniden listeye dönünce birincilikler yasarsın canımSürekli birinci olunca öncekini düzenliyo insan vay be
Oo sen nickini hak ediyomuşsun ama benim en fazla 1500Ben yapınca 2000 tane yapıyorum halim kalmıyor
Hadi insallah diyelimSende yeniden listeye dönünce birincilikler yasarsın canım
Iple Biraz daha zor canım ben ipsiz yaptıgım için kolay geliyordu ama uzun zamandır 2000 yapmadım iki üç gün önce Cardio üzerine 1000 zıplayabildim :)))Oo sen nickini hak ediyomuşsun ama benim en fazla 1500
Sağolasın varolasın prensesimm... Ama sende iyi kilo verdin ha bu hafta, bayram falan affetmedin hiçGunaydinnnn kizlarrr 1. Olmusuz hepinizi kutluyor coook opuyorummmenerji_kusagi . Tebrik ederim kuzum 1.ligini bende coook ozledim inan ki pek firsat bulamiyorum burada yazmaya ama girip okuyorum surekli
@snglmlk cok gecmis olsun canim
Kuzucum ben bu haftada kilo verirsem pek verecek kilom da kalmıyor, artık siz yazarsınız yazılarıSürekli birinci olunca öncekini düzenliyo insan vay be
Gercekten uzun zamandır hep derecelerdeyiz canımKuzucum ben bu haftada kilo verirsem pek verecek kilom da kalmıyor, artık siz yazarsınız yazılarıOna göre ver bakim kiloları, takımda derece yapacak canlar lazım :))) Biz dereceleri tatmış bir grubuz, kesmiyor artık aşağısı
Ay cok tesekkur ederim balim ah kuzum sorma burda cok zor geciyor annem surekli bir teklifle geliyor :)) rededince uzuluyor birini cevirsem birini yemek zorunda kaliyorum:))) birazda isime geliyor sanirsam:))) evime kendi duzenime bir donebilseydimm hic cikmayacagim buradan sende o zamana kadar yogunlugunu at tamam mi yine bol bil konusalim:))))Sağolasın varolasın prensesimm... Ama sende iyi kilo verdin ha bu hafta, bayram falan affetmedin hiçTakımın birinciliğinde çok katkın oldu kuzumm, çok tebrik ederim Gönüller bir olsun da yoğunluğumuz geçince buluşuruz artık
Derece bizim isimiz kaptanim :)))Gercekten uzun zamandır hep derecelerdeyiz canım
:)))) Annelerin yaptığına kim hayır diyebilir. O da özlüyor tabi haliyle elleriyle beslemek istiyor kuzusunu, ne bilsin buradaki durumu:) Dönüş ne zaman prensesim? İnşaallah bende işleri hafifletirsem sık geleceğim, benim ev ve iş durumları biraz karışık şuan. Burada geçiciyim malum, bakalım nereye gideceğiz.Ay cok tesekkur ederim balim ah kuzum sorma burda cok zor geciyor annem surekli bir teklifle geliyor :)) rededince uzuluyor birini cevirsem birini yemek zorunda kaliyorum:))) birazda isime geliyor sanirsam:))) evime kendi duzenime bir donebilseydimm hic cikmayacagim buradan sende o zamana kadar yogunlugunu at tamam mi yine bol bil konusalim:))))
Alışkanlık kaptanım :))) Yapmadan duramıyoruz. Ama bu hafta cidden sürpriz oldu, bireysel umudum olsa da takımdan şüpheliydim, artıları okuyunca hele hüsran oldu bir an ama baktım diğerlerinde de amma artı varmış yine biz çok iyiymişiz. Canım TakımımGercekten uzun zamandır hep derecelerdeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?