Alıştığı düzeni geri istiyor galiba yavrucuk. Sen o yediğini hem temizlikle hem de çocuklarla eritmissindir zaten canım.BEn de etli ekmek yedim. Bebek hiç durmadı bu gün yemek yapamadım
Canım özel değilse hakkaten merak ediyorum 4 çocuğa nasıl cesaret ettin.Ben gibi olayı abartmazsın sorun olmaz
Sen üşüyorum dedikçe oraya taşınmak istiyorum. Beraber üşürüz3-4 gün asırı sıcak oldu canım bugün ve dün yagmur yagınca serinledi hatta ben üşüyorum simdi
Afiyet olsun canım cokta kötü değilmiş sporla erimiştir onlar
Kesinlikle cok güzeldir canım inşallah bir gün bu duyguyu yasarım
Amim canım insallah herseyin hayırlısıAmin canım. Hayırlı zamanda hayırlı biriyle yaşarsın inşallah.
Bu arada ben de üşüdüm içeri kaçtım. Kaldığımız yerin etrafı dağlarla çevrili bayağı serindi dayanamadım.
Canım 2,5 saat çarşı pazar gezmeye erimiştir çoktan o, bir de ekstra yürüyüş yapmışsın daha ne olsun :)))BEn de etli ekmek yedim. Bebek hiç durmadı bu gün yemek yapamadım
Bende fazla üşüyor olabilirim canım bende sıcagı daha cok severim ama bunaltmadıgı sürece :))Sen üşüyorum dedikçe oraya taşınmak istiyorum. Beraber üşürüzSıcağı pek sevmem faydaları dışında, soğuk candır ya :)))
Bi daha yolun düşerse havzanda ye en iyi orda benim bildiğimAfiyet olsun canım etli ekmek kötü değil ama ne kadar yedin
Ben bir kere yedim konyada kötüsü denk geldi sevmemiştim
31 mi gerçenten miYas 31 oldu canım 4 cocuk sıgmaz sanırım dördüz olmadıgı sürece
Dimi belki deListede olsan belki mezun olurdun canım kac ay oldu listeden ayrıldın ki
Temizlik yapamadım ki ateşi de çıkmaya başladı Üşüttü galibaAlıştığı düzeni geri istiyor galiba yavrucuk. Sen o yediğini hem temizlikle hem de çocuklarla eritmissindir zaten canım.
Valla her yolu denedim yine oldu Allahın verdiğini geri çeviremedimCanım özel değilse hakkaten merak ediyorum 4 çocuğa nasıl cesaret ettin.
Kim gezmişCanım 2,5 saat çarşı pazar gezmeye erimiştir çoktan o, bir de ekstra yürüyüş yapmışsın daha ne olsun :)))
Yine de soğuktur orası canım ya. Hatırlıyorum oraya ilk geldiğimde yazdı, akşam balkonda oturuyorduk ben bildiğin dondum hırka giydim mecbur :)))Bende fazla üşüyor olabilirim canım bende sıcagı daha cok severim ama bunaltmadıgı sürece :))
Ben gülbahcede yemiştim sanırım soguk getirdiler ama 10 yıl oldu,Bi daha yolun düşerse havzanda ye en iyi orda benim bildiğim1 tane yedim canım.
89 luyum canım :))31 mi gerçenten mi
Olmustur canım ramazandan önce cıktın sanki listedenDimi belki de3 ay oldu galiba
Gecmis olsun canımTemizlik yapamadım ki ateşi de çıkmaya başladı Üşüttü galiba
Kız sen değil miydin oKim gezmiş
Adaymış gezen, bende anka okudum iyi mi :))))Kim gezmiş
Aynen canım özellikle aksamları serin oluyor :)Yine de soğuktur orası canım ya. Hatırlıyorum oraya ilk geldiğimde yazdı, akşam balkonda oturuyorduk ben bildiğin dondum hırka giydim mecbur :)))
Bana da bekliyorum o zamanBen gülbahcede yemiştim sanırım soguk getirdiler ama 10 yıl oldu,
Kardesim eve cıkarsa insallah gelirim o zaman yerim
30 diyelim o zaman89 luyum canım :))
Gerci kimse inanmıyor yasıma :))
SanırımOlmustur canım ramazandan önce cıktın sanki listeden
Sağol canımGecmis olsun canım
O gezer doğrudurAdaymış gezen, bende anka okudum iyi mi :))))
Iki haftaya belli olacak canım 3 yıl daha orda insallah nasip olursa gelirimBana da bekliyorum o zaman
Büyümeye calısıyorum sanırım bende 31 diyorum30 diyelim o zamanben 87 Kasım doğumluyum 31 diyorum hayatı baya hızlı yaşadım ya
Müsait olunca bakayım bir hangi etapta ayrılmıssınSanırım
Kasımda girebiliyorum
Iyi geceler canım ❤Kızlar şimdiden iyi gecelerbiraz kitap okuyayım uyumadan.
Maalesef çok bozuldu hemde başa dönmüşüm gibi hissediyorum kendimi , yarın yola çıkacağız akşam evde olurum tartılayım bakalım kaç kiloyumNaptın canım çok mu bozuldu düzenin.
İnşallah canım, yeniden toparlanmam gerek, yazı kilo veremeden bitirdim neredeyseTesekkür ederiz ablacım insallah sende en kısa zamanda listeye döneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?