Bizim listede bir artı vardı canım diğer artılar liste dısıydı yine herkes az cok dikkat etmiş bayramda gecen bayram nota almıstık :))Alışkanlık kaptanım :))) Yapmadan duramıyoruz. Ama bu hafta cidden sürpriz oldu, bireysel umudum olsa da takımdan şüpheliydim, artıları okuyunca hele hüsran oldu bir an ama baktım diğerlerinde de amma artı varmış yine biz çok iyiymişiz. Canım Takımım
Yedim canım yedim merak etme ve çok pişmanım. Merak ederseniz eğer, biraz börek yedim, bı de akşam yemeğinde dolma yedim iki tane. Böreği denizde yedim onu erittim diyebilirim ama ya akşamki dolmalar. Diyet yapıyorum diye hiç yemiyorsun, bı de kepekli ekmek yedim ceyrakten fazlaBaşlayamadım daha bebek hiç durmuyor annemleri arıyor galiba
Kolay canım o korkma
Süpersinama ayda yılda bir tatile gidiyorsun ye bence doya doya listede de değilsin nasılsa fırsat bu fırsat
Offf bunu da hiç kıskanmadım
Beklesinler boşver
Kızarım valla, sizin oralara yaz gelmedi biz de buralarda piştik valla. Ortası yok mu bu işin.Ben yine üşüyorum dicem kızacaksın bana
Kız deme öyle yaa, çocuk başka bişey. Allah sağlık versin onlara, çoğunlukla bizleri deli etseler de mutluluk verici şeyler. Tabi bende bı tane olunca ve Allah'tan uslu çocuk olunca konuşması kolay oluyor gibiBen böyle iyiydim aslında hiç yasamasam daha iyi olcak 1 yıldır burdayım sizleride görünce hiç yasamasam diyorum
Olur mu hiç öyle şey canım, herkes birbirini yorumlayıp eleştirecek ki böylece doğruyu yanlışı görüp, birbirimizin desteğini hissedip hedefimize varacağız. Burası onun için var.AY ben yorumlayabilirim ama dün geldi bugün bizi eleştiriyo olmak istemiyorum vallahi
İp atlama alanın olsa nasıl güzel olurdu varya. Bizim hem bahçemiz var hemde büyük bi holümüz var. Bende üç gün spor salonuna gidiyordum diğer günler evde spor yapıyordum. Cesaret edip spor salonuna başlasaaamIple Biraz daha zor canım ben ipsiz yaptıgım için kolay geliyordu ama uzun zamandır 2000 yapmadım iki üç gün önce Cardio üzerine 1000 zıplayabildim :)))
Hahahah ay gerçekten daha ne vericeksin kiKuzucum ben bu haftada kilo verirsem pek verecek kilom da kalmıyor, artık siz yazarsınız yazılarıOna göre ver bakim kiloları, takımda derece yapacak canlar lazım :))) Biz dereceleri tatmış bir grubuz, kesmiyor artık aşağısı
3-4 gün asırı sıcak oldu canım bugün ve dün yagmur yagınca serinledi hatta ben üşüyorum simdiKızarım valla, sizin oralara yaz gelmedi biz de buralarda piştik valla. Ortası yok mu bu işin.
Afiyet olsun canım cokta kötü değilmiş sporla erimiştir onlarBugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlican salatasi
1 kızarmış form ekmek
Ara
Yarım simit
1 minik halley
Akşam16.45
2 lahmacun
Salata
1 şeftali
10 yer fıstık
2.5 lt su içildi..Zipzip-
2.5 saat çarşı pazar gezildi
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...
Hafta sonu cozutması oldu biraz
Kesinlikle cok güzeldir canım inşallah bir gün bu duyguyu yasarımKız deme öyle yaa, çocuk başka bişey. Allah sağlık versin onlara, çoğunlukla bizleri deli etseler de mutluluk verici şeyler. Tabi bende bı tane olunca ve Allah'tan uslu çocuk olunca konuşması kolay oluyor gibiçok cocuklular eminim başka şeyler anlatacaklardir
BEn de etli ekmek yedim. Bebek hiç durmadı bu gün yemek yapamadımYedim canım yedim merak etme ve çok pişmanım. Merak ederseniz eğer, biraz börek yedim, bı de akşam yemeğinde dolma yedim iki tane. Böreği denizde yedim onu erittim diyebilirim ama ya akşamki dolmalar. Diyet yapıyorum diye hiç yemiyorsun, bı de kepekli ekmek yedim ceyrakten fazla
Ne güzelmiş canım gitme imkanın varsa gitsen güzel olurİp atlama alanın olsa nasıl güzel olurdu varya. Bizim hem bahçemiz var hemde büyük bi holümüz var. Bende üç gün spor salonuna gidiyordum diğer günler evde spor yapıyordum. Cesaret edip spor salonuna başlasaaam
Ben gibi olayı abartmazsın sorun olmazBen böyle iyiydim aslında hiç yasamasam daha iyi olcak 1 yıldır burdayım sizleride görünce hiç yasamasam diyorum
Her hafta yazamam canım bildiğiniz şeyler işte diye yazTabi ki yazarım canım, öncekini kopyalayıp azıcık düzenlerim atarım :))))
Afiyet olsun canım etli ekmek kötü değil ama ne kadar yedinBEn de etli ekmek yedim. Bebek hiç durmadı bu gün yemek yapamadım
Ben listede olsam sonuncu olacaktımBizim listede bir artı vardı canım diğer artılar liste dısıydı yine herkes az cok dikkat etmiş bayramda gecen bayram nota almıstık :))
Yas 31 oldu canım 4 cocuk sıgmaz sanırım dördüz olmadıgı süreceBen gibi olayı abartmazsın sorun olmaz
Bu cümleler bana birini hatırlattı ama neyseHer hafta yazamam canım bildiğiniz şeyler işte diye yaz
Listede olsan belki mezun olurdun canım kac ay oldu listeden ayrıldın kiBen listede olsam sonuncu olacaktım
Kaç yaşındasın ki ben 17Abla diyeyim benden büyüksünüz. Ablacım bence herşeyin miktarını harfi harfine yazmalısınız hem bizim için hemde geriye dönüp ben ne kadar yemişim diye sizin için daha iyi olur. Beelki 15-20 zeytin yediniz
Çok ukalaca olur kuşum ya şimşekleri çekmeyelim yine paratoner gibiHer hafta yazamam canım bildiğiniz şeyler işte diye yaz
Amin canım. Hayırlı zamanda hayırlı biriyle yaşarsın inşallah.3-4 gün asırı sıcak oldu canım bugün ve dün yagmur yagınca serinledi hatta ben üşüyorum simdi
Afiyet olsun canım cokta kötü değilmiş sporla erimiştir onlar
Kesinlikle cok güzeldir canım inşallah bir gün bu duyguyu yasarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?