Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim listede bir artı vardı canım diğer artılar liste dısıydı yine herkes az cok dikkat etmiş bayramda gecen bayram nota almıstık :))

Yedim canım yedim merak etme ve çok pişmanım. Merak ederseniz eğer, biraz börek yedim, bı de akşam yemeğinde dolma yedim iki tane. Böreği denizde yedim onu erittim diyebilirim ama ya akşamki dolmalar. Diyet yapıyorum diye hiç yemiyorsun, bı de kepekli ekmek yedim ceyrakten fazla

Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlican salatasi
1 kızarmış form ekmek

Ara
Yarım simit
1 minik halley

Akşam16.45
2 lahmacun
Salata
1 şeftali
10 yer fıstık

2.5 lt su içildi.. Zipzip-
2.5 saat çarşı pazar gezildi
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...

Hafta sonu cozutması oldu biraz

Ben böyle iyiydim aslında hiç yasamasam daha iyi olcak 1 yıldır burdayım sizleride görünce hiç yasamasam diyorum
Kız deme öyle yaa, çocuk başka bişey. Allah sağlık versin onlara, çoğunlukla bizleri deli etseler de mutluluk verici şeyler. Tabi bende bı tane olunca ve Allah'tan uslu çocuk olunca konuşması kolay oluyor gibi çok cocuklular eminim başka şeyler anlatacaklardir

AY ben yorumlayabilirim ama dün geldi bugün bizi eleştiriyo olmak istemiyorum vallahi
Olur mu hiç öyle şey canım, herkes birbirini yorumlayıp eleştirecek ki böylece doğruyu yanlışı görüp, birbirimizin desteğini hissedip hedefimize varacağız. Burası onun için var.

Iple Biraz daha zor canım ben ipsiz yaptıgım için kolay geliyordu ama uzun zamandır 2000 yapmadım iki üç gün önce Cardio üzerine 1000 zıplayabildim :)))
İp atlama alanın olsa nasıl güzel olurdu varya. Bizim hem bahçemiz var hemde büyük bi holümüz var. Bende üç gün spor salonuna gidiyordum diğer günler evde spor yapıyordum. Cesaret edip spor salonuna başlasaaam

Hahahah ay gerçekten daha ne vericeksin ki

Kızarım valla, sizin oralara yaz gelmedi biz de buralarda piştik valla. Ortası yok mu bu işin.
3-4 gün asırı sıcak oldu canım bugün ve dün yagmur yagınca serinledi hatta ben üşüyorum simdi
Afiyet olsun canım cokta kötü değilmiş sporla erimiştir onlar
Kesinlikle cok güzeldir canım inşallah bir gün bu duyguyu yasarım

BEn de etli ekmek yedim. Bebek hiç durmadı bu gün yemek yapamadım

Ne güzelmiş canım gitme imkanın varsa gitsen güzel olur
Bizim evde uygun yer yok balkonda düşündüm orasıda cok dar

Amin canım. Hayırlı zamanda hayırlı biriyle yaşarsın inşallah.
Bu arada ben de üşüdüm içeri kaçtım. Kaldığımız yerin etrafı dağlarla çevrili bayağı serindi dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…