Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay degil mi bilmiyor ki sorunlulunlarim var benim kilo almam koca gurubu etkiliyor :)))) allah kolaylik versin kuzum sanada ben eylulun ilk haftasi donecegim kuzum umarim eski kiloma donup gelmem:)))

Günaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Dün hiç iyi bir gün geçirmedim diş ağrısından .. özel diş Hastanesi açıkmış gittim antibiyotik yazdı onu kullanıyorum da çok az dindi ağrılarım diş etlerim berbat durumda acıdan kıvranıyorum ..

Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım ...

Cnm günaydın,
çok çok geçmiş olsun. İltihap toplayınca müdahale edemiyorlar. İnşallah diş etlerin tez zamanda toparlar, tedavini olursun

Kızlar günaydın

Dün gece eve zor geçtik, yol çok kötüydü. Ankaradan sonra yağmura yakalandık. Göz gözü görmeyen yağmurda annemlere ulaşabildik. Yandex bir sürü kaza gösteriyordu, inşallah ölümlü kaza olmamıştır Artık kendi düzenime dönebilirim Grupta daha aktif olabileceğim çok şükür

Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor Rabbim şifa versin

Günaydınnnnn mutlu pazarlar
Günaydın canım
Günaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydın canim
Günaydın canım ..Dün çok yağmur yagdi İstanbul'da oralardada yağdı demekki inşallah can kaybı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…