Toparlarsın abla yeniden bayram tatil telasıda bitiyorİnşallah canım, yeniden toparlanmam gerek, yazı kilo veremeden bitirdim neredeyse
Hayırlısıyla bitsin tatil telaşıda bende düzenime döneyim artık, bu kadar mola fazla olduToparlarsın abla yeniden bayram tatil telasıda bitiyor
Evet kasımda canımAnka simdi baktım 622. Etapta ayrılmıssın 26 hafta sonra dönebiliyorsun daha varmıs
Ay degil mi bilmiyor ki sorunlulunlarim var benim kilo almam koca gurubu etkiliyor :)))) allah kolaylik versin kuzum sanada ben eylulun ilk haftasi donecegim kuzum umarim eski kiloma donup gelmem:))):)))) Annelerin yaptığına kim hayır diyebilir. O da özlüyor tabi haliyle elleriyle beslemek istiyor kuzusunu, ne bilsin buradaki durumu:) Dönüş ne zaman prensesim? İnşaallah bende işleri hafifletirsem sık geleceğim, benim ev ve iş durumları biraz karışık şuan. Burada geçiciyim malum, bakalım nereye gideceğiz.
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Günaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Dün hiç iyi bir gün geçirmedim diş ağrısından .. özel diş Hastanesi açıkmış gittim antibiyotik yazdı onu kullanıyorum da çok az dindi ağrılarımdiş etlerim berbat durumda acıdan kıvranıyorum ..
Çok geçmiş olsun canım ...Günaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Dün hiç iyi bir gün geçirmedim diş ağrısından .. özel diş Hastanesi açıkmış gittim antibiyotik yazdı onu kullanıyorum da çok az dindi ağrılarımdiş etlerim berbat durumda acıdan kıvranıyorum ..
Günaydın cnmBen işlere kaçar.
Bugün piknik mangal vs var.
Günaydın cnm, mutlu pazarlarGünaydın herkese mutlu pazarlar
Cnm günaydın,Günaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor Rabbim şifa versinGünaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Günaydın canımGünaydınnnnn mutlu pazarlar
Günaydın canimGünaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydın canım ..Dün çok yağmur yagdi İstanbul'da oralardada yağdı demekki inşallah can kaybı yokturKızlar günaydın
Dün gece eve zor geçtik, yol çok kötüydü. Ankaradan sonra yağmura yakalandık. Göz gözü görmeyen yağmurda annemlere ulaşabildik. Yandex bir sürü kaza gösteriyordu, inşallah ölümlü kaza olmamıştırArtık kendi düzenime dönebilirim Grupta daha aktif olabileceğim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?