Tarihe bakmadım canım ama o zamanı buluyor sanırımİnşallah istediğim gibi olur canım kilo verme işi. Sanırım 6 eylüle kadar listeye giremiyorum. O zamana kadar bikac kilo vermek süper olur.
Bakayım canım bulursam paylasayımKızlar yardiminiza ihtiyacım var. Jillian level 2 yi bulamadım. Varsa paylaşır mısınız.
Bizim burası küçük bir yer. Herkes birbirini tanır. Marketteki kız geçen gün ne kadar zayifladiniz böyle dedi. Çok mutlu oldum.Tarihe bakmadım canım ama o zamanı buluyor sanırım
Hem okul önceside cok güzel olur öğrencilerinde zayıfladıgını daha iyi fark ederler
Ne güzel canım bunları duymak insanı daha mutlu ediyorBizim burası küçük bir yer. Herkes birbirini tanır. Marketteki kız geçen gün ne kadar zayifladiniz böyle dedi. Çok mutlu oldum.
Bakarken canın cekmesin diye dedimbakmak da mı yasak
Dukan birası yap canım 3salama yeşil çay yarım limon 1sise maden suyu 1.5litre sıcak suda demle soğuyunca iç ilikta içe bilirsin felaket ödem attırıyor ve wc çıkarıyor bendende bağırsak tembelliği var bana çok iyi geliyoYa WC sorunu olan varmı
Neden oluyor sabah 3 kuru kayısıyı ılık suyla blendirladim kahvaltı öncesi içtim.
Zeytinyağı ,zeytin ,Yeşilçay,roka,maydanoz,kuru kayısı .
Midem karnım şiş ..sporda yapmak istemiyorum çok yoruyor .
Ne yapsam
Acayip hem de. Duydukça motivasyonum artıyor.Ne güzel canım bunları duymak insanı daha mutlu ediyor
Geçen gün level 2 ye başlayan arkadaşlar vardı onlar paylaşır belki.sonngulen bende bulamadım
Geçen gün level 2 ye başlayan arkadaşlar vardı onlar paylaşır belki.
Aynen bildim gördüğünüBakarken canın cekmesin diye dedim
Begeni yapmıssın da ordan gördüm az önce
Bunlara bayılıyorum ben
Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
Bende ne yapılmıs diye bakıp kacıyorumAynen bildim gördüğünü
Bitmiyor bitemiyorYonahime yogunlugun bitmedi mi canım
Çok sağol canım. Öpüyorum.
Tamam canım yogunlugunu bitir bekliyorum bu arada kacamak yapma sakınBitmiyor bitemiyor
Bugun arkadasimin kinasi vardi az once geldik yarinda dugunu var bu ara bi dinlenemedim
Karatayda zayıflama döneminde nohut ve bulgur çok önerilmiyor. Nohut mümkün olduğunca uzak dur bulguru da haftada 4 kaşığı geçme canım
Bende yararlı diye yemistimKızlar yardiminiza ihtiyacım var. Jillian level 2 yi bulamadım. Varsa paylaşır mısınız.
A evet çok sgl onu yapayımDukan birası yap canım 3salama yeşil çay yarım limon 1sise maden suyu 1.5litre sıcak suda demle soğuyunca iç ilikta içe bilirsin felaket ödem attırıyor ve wc çıkarıyor bendende bağırsak tembelliği var bana çok iyi geliyo
Benim tlfnda var ama gelirmi nasıl bı bakayimBatu85 yapıyordu o paylasabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?