Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç şaşırmadım nedense veli veliyi mekkede bulur dedikleri bu olsa gerek Anka = Zipzip-
Takılıyorum canım aslında kaptanlık hiç bana göre değil ama subatta devraldım takım kapanmasın diye 6 aydır kaptanım:))
Burdaki arkadaslarımızda söylerler zaten :))
Diyet falan yapası yoktu Zorla zayıflatıyorum diye kovulası var bence sabrımı sınıyor
Simdi anladım bir anda diyete girmesi senin sayende

Öyle mi diyorsun dün aksamda anlatınca kendi kaptanlıgımı bir sorguladım da

Daha birsey görmedin dermisim
Hiç şaşırmadım nedense veli veliyi mekkede bulur dedikleri bu olsa gerek Anka = Zipzip-
Diyet falan yapası yoktu Zorla zayıflatıyorum diye kovulası var bence sabrımı sınıyor
Aklıma soktun Bi kere gitmem bugün biton masraf ettim marketten diyet yapmasam bu kadar para harcamazdim kilo almakta vermekte Bi masraf arkadaş

Bende takılıyorum zamanla tanırsınız zati esprili bir insanım girdiğim ortamlara Bi anda kendimi çabuk kaptiririm o yüzden samimiyetinize guvenerekten muhabbet ediyorum yoksa uslu uslu kenarda da otura biliyorum yani

Bende takılıyorum zamanla tanırsınız zati esprili bir insanım girdiğim ortamlara Bi anda kendimi çabuk kaptiririm o yüzden samimiyetinize guvenerekten muhabbet ediyorum yoksa uslu uslu kenarda da otura biliyorum yani
Tabiki zamanla daha cok tanısırız kaynasırıız ayrıca samimiyetimize güvenmene cok sevindim sen esprilerine devam et cokk sevdim senide

Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
[/QUOTE]
O nasıl bir şeymiş ilk kez duydum..
Küp şeker yok ,toz şeker varmı
Kirmizi pabuc Has Konyalı
@Prensesimin Annesiyim Konya Gelini
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor burada Mevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Benimde kardeşim orda ,çok gelirim
Hatta birkaç gün sonra gelicem insllh
Bi Konya buluşması yapalım o zaman benim evde toplanalım

Aaaa olabilir bak çok güzel yaparım
Evet evet
Neler ettin de kandırdın aldın memleketimden evlenmek isterdim ya bir gün kavurma pilav bir gün etliekmek bir gün bamya bir fon sac böreği yerdim
Doğum günün kutlu olsun canım

Ama bu yorumun için iyiki olmamış diyorum
Yoksa mazallah yuvarlanarak yürürsün herhalde

Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
O nasıl bir şeymiş ilk kez duydum..
Küp şeker yok ,toz şeker varmı

Benimde kardeşim orda ,çok gelirim
Hatta birkaç gün sonra gelicem insllh

Evet evet

Doğum günün kutlu olsun canım

Ama bu yorumun için iyiki olmamış diyorum
Yoksa mazallah yuvarlanarak yürürsün herhalde
[/QUOTE]
Sağol canım zaten yuvarlak ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…