Öyle mi diyorsun dün aksamda anlatınca kendi kaptanlıgımı bir sorguladım daKız aabartıyor bişey yaptığım yok
Daha birsey görmedin dermisimYohhh anlatmam ben seni daha çok sevdim aramızda kalsın
Diyet falan yapası yoktu Zorla zayıflatıyorum diye kovulası var bence sabrımı sınıyorÖyle mi diyorsun dün aksamda anlatınca kendi kaptanlıgımı bir sorguladım da
Takılıyorum canım aslında kaptanlık hiç bana göre değil ama subatta devraldım takım kapanmasın diye 6 aydır kaptanım:))
Simdi anladım bir anda diyete girmesi senin sayendeDiyet falan yapası yoktu Zorla zayıflatıyorum diye kovulası var bence sabrımı sınıyor
Hiç şaşırmadım nedense veli veliyi mekkede bulur dedikleri bu olsa gerekÖyle mi diyorsun dün aksamda anlatınca kendi kaptanlıgımı bir sorguladım da
Daha birsey görmedin dermisim
Aklıma soktun Bi kere gitmemDiyet falan yapası yoktu Zorla zayıflatıyorum diye kovulası var bence sabrımı sınıyor
Bende takılıyorum zamanla tanırsınız zati esprili bir insanım girdiğim ortamlara Bi anda kendimi çabuk kaptiririm o yüzden samimiyetinize guvenerekten muhabbet ediyorum yoksa uslu uslu kenarda da otura biliyorum yaniTakılıyorum canım aslında kaptanlık hiç bana göre değil ama subatta devraldım takım kapanmasın diye 6 aydır kaptanım:))
Burdaki arkadaslarımızda söylerler zaten :))
Simdi anladım bir anda diyete girmesi senin sayende
Tabiki zamanla daha cok tanısırız kaynasırıız ayrıca samimiyetimize güvenmene cok sevindim
Bende takılıyorum zamanla tanırsınız zati esprili bir insanım girdiğim ortamlara Bi anda kendimi çabuk kaptiririm o yüzden samimiyetinize guvenerekten muhabbet ediyorum yoksa uslu uslu kenarda da otura biliyorum yani
Çok Tşk ederim canımTabiki zamanla daha cok tanısırız kaynasırıız ayrıca samimiyetimize güvenmene cok sevindimsen esprilerine devam et cokk sevdim senide
Benimde kardeşim orda ,çok gelirimKirmizi pabuc Has Konyalı
@Prensesimin Annesiyim Konya Gelini
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor buradaMevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Evet evetBi Konya buluşması yapalım o zamanbenim evde toplanalım
Aaaa olabilir bak çok güzel yaparım
Doğum günün kutlu olsun canımNeler ettin de kandırdın aldınmemleketimden evlenmek isterdim ya bir gün kavurma pilav bir gün etliekmek bir gün bamya bir fon sac böreği yerdim
Teşekkür ederim canın
O nasıl bir şeymiş ilk kez duydum..
Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
Aynen sadece küp şeker giren şeyler yasakO nasıl bir şeymiş ilk kez duydum..
Küp şeker yok ,toz şeker varmı
Yanlış yerden alıntılamışımO nasıl bir şeymiş ilk kez duydum..
Küp şeker yok ,toz şeker varmı
Şart oldu canım, bir ara gidecez anlaşılanSende konyaya gelirsin belki
O videoyu hatırlıyorsun dimiKavurmalı pilav deme bunu deme bana
Aynen canım hep birlikte gidelimŞart oldu canım, bir ara gidecez anlaşılan
Çok da güzel olurAynen canım hep birlikte gidelim
Aynen zor olur canım bakalım daha kardesimin eve cıkma durumu olursa ben cok giderimÇok da güzel oluraynı anda zor gibi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?