Insallah canim bende hep beklerimHımmm ben de necmettin erbakan diş fakültesinin oradayım. Beklerim canımtanışmak isterim
Limonlu su içebilirsin sabah ac karnaYa WC sorunu olan varmı
Neden oluyor sabah 3 kuru kayısıyı ılık suyla blendirladim kahvaltı öncesi içtim.
Zeytinyağı ,zeytin ,Yeşilçay,roka,maydanoz,kuru kayısı .
Midem karnım şiş ..sporda yapmak istemiyorum çok yoruyor .
Ne yapsam
Limonlu suyu düne kadar içiyordumLimonlu su içebilirsin sabah ac karna
Birde geceden cevizi suya bırakıp sabahında suyunu içip cevizleri yiyeceksin
Birde incir tarifi vardı canım inciri zeytinyagında bekletip öyle yiyorsun oda cok etkili demisti burdan bir arkadasımız
Aksam yediklerine az önce baktımda canım nohut ve bulgurda sislik yapmıs olabilirLimonlu suyu düne kadar içiyordum
Ben anlamadım ne bu böyle
Sudada iki gündür 1.5 litreyi gecemedim
Devamlı şiş hissediyorum.
Cevizi deniyeyim
Ama onu daha bugün yedimAksam yediklerine az önce baktımda canım nohut ve bulgurda sislik yapmıs olabilir
Anladım canım o zaman bugün suyuda biraz artır belki faydası olurAma onu daha bugün yedim
Benim bu halim 4 gündür filan
Evet biz gonyalılarO videoyu hatırlıyorsun dimiİlk sen soktun aklımıza
Aslında bir ara böyle ödem atıcı çaylar yapiyordum hergun çıkıyordum.Batu85 Cnm bugün instada görmüştüm, bu tarifler bayram sonrası kabızlık için iyi geliyormuş. Belki işine yarar
Karatayda zayıflama döneminde nohut ve bulgur çok önerilmiyor. Nohut mümkün olduğunca uzak dur bulguru da haftada 4 kaşığı geçme canımAslında bir ara böyle ödem atıcı çaylar yapiyordum hergun çıkıyordum.
Ama şuanda Karatay yapıyorum
Arada kayısı vs olmuyor
Su soda kahve Yeşilçay serbest
Gün içinde olanlar leptini bozabilir ama sabah aç karına olanları yapabilirsinKaratay yapanlar bir bakar mısınız bunlardan yapabilirmiyim
Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın evine döndün mü bu arada süper spor yapmıssınİyi aksamlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Sayfalar birikmiş bir ara okuyacağım inşallah. İzinde olsam da hunharca spor yaptım onu yazayım dedim, belki birilerine ilham olur @Anka
1.5 saat yüzme antrenmanı
3000 adım
Leslie 1 mil
Jillian level 1
Lesli 30 minute boosted fitness
Ben de iyiyim canım çok sağol. Evimdeyim canım bugün ve yarın. Çarşamba düğün var (İzmir'de). Çarşamba persembe yine evde değilim. Cuma evde olurum büyük ihtimalle. Cumartesi tekrar düğün var (Balıkesir'de). Oraya gidersem pazartesi evde olurum gitmezsem hep evde olurumIyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın evine döndün mü bu arada süper spor yapmıssın
Karısık ve yogun bir hafta seni bekliyormus canım kolay gelsinBen de iyiyim canım çok sağol. Evimdeyim canım bugün ve yarın. Çarşamba düğün var (İzmir'de). Çarşamba persembe yine evde değilim. Cuma evde olurum büyük ihtimalle. Cumartesi tekrar düğün var (Balıkesir'de). Oraya gidersem pazartesi evde olurum gitmezsem hep evde olurumne karışık oldu dimi
İki gün biraz fazla yedim hemen spora vurdum kendimi. İzin sürem bitince acil listeye girmem lazım. Ayrıca takımı etkilememek için de haftalık vermem gereken kiloyu vermeye çalışacağım böylece bölündüğünde düzgün bir oran olsun.
İnşallah istediğim gibi olur canım kilo verme işi. Sanırım 6 eylüle kadar listeye giremiyorum. O zamana kadar bikac kilo vermek süper olur.Karısık ve yogun bir hafta seni bekliyormus canım kolay gelsin
Kilo Verme işinide cokk iyi düşünmüşsün izin bitince hem listeye hemen girebilirsin hemde oranın cok düşük olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?