Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya WC sorunu olan varmı
Neden oluyor sabah 3 kuru kayısıyı ılık suyla blendirladim kahvaltı öncesi içtim.
Zeytinyağı ,zeytin ,Yeşilçay,roka,maydanoz,kuru kayısı .
Midem karnım şiş ..sporda yapmak istemiyorum çok yoruyor .
Ne yapsam

Limonlu su içebilirsin sabah ac karna
Birde geceden cevizi suya bırakıp sabahında suyunu içip cevizleri yiyeceksin
Birde incir tarifi vardı canım inciri zeytinyagında bekletip öyle yiyorsun oda cok etkili demisti burdan bir arkadasımız

Limonlu suyu düne kadar içiyordum
Ben anlamadım ne bu böyle
Sudada iki gündür 1.5 litreyi gecemedim
Devamlı şiş hissediyorum.
Cevizi deniyeyim

Batu85 Cnm bugün instada görmüştüm, bu tarifler bayram sonrası kabızlık için iyi geliyormuş. Belki işine yarar

Eklentiler

• B10015C2-4D48-4D03-B859-374FD07D05F5.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 61C073FC-3128-4750-A3A7-CEEF5B1C1722.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 5229A432-C3C3-4E79-92AF-DC43536E7CAB.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 5068DA77-2EDD-44CC-941D-E3C9EAB5E041.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 26
Aslında bir ara böyle ödem atıcı çaylar yapiyordum hergun çıkıyordum.
Ama şuanda Karatay yapıyorum
Arada kayısı vs olmuyor
Su soda kahve Yeşilçay serbest
Karatayda zayıflama döneminde nohut ve bulgur çok önerilmiyor. Nohut mümkün olduğunca uzak dur bulguru da haftada 4 kaşığı geçme canım

İyi aksamlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Sayfalar birikmiş bir ara okuyacağım inşallah. İzinde olsam da hunharca spor yaptım onu yazayım dedim, belki birilerine ilham olur @Anka

1.5 saat yüzme antrenmanı
3000 adım
Leslie 1 mil
Jillian level 1
Lesli 30 minute boosted fitness

Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın evine döndün mü bu arada süper spor yapmıssın

Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın evine döndün mü bu arada süper spor yapmıssın
Ben de iyiyim canım çok sağol. Evimdeyim canım bugün ve yarın. Çarşamba düğün var (İzmir'de). Çarşamba persembe yine evde değilim. Cuma evde olurum büyük ihtimalle. Cumartesi tekrar düğün var (Balıkesir'de). Oraya gidersem pazartesi evde olurum gitmezsem hep evde olurum ne karışık oldu dimi

İki gün biraz fazla yedim hemen spora vurdum kendimi. İzin sürem bitince acil listeye girmem lazım. Ayrıca takımı etkilememek için de haftalık vermem gereken kiloyu vermeye çalışacağım böylece bölündüğünde düzgün bir oran olsun.

Karısık ve yogun bir hafta seni bekliyormus canım kolay gelsin
Kilo Verme işinide cokk iyi düşünmüşsün izin bitince hem listeye hemen girebilirsin hemde oranın cok düşük olmaz

Karısık ve yogun bir hafta seni bekliyormus canım kolay gelsin
Kilo Verme işinide cokk iyi düşünmüşsün izin bitince hem listeye hemen girebilirsin hemde oranın cok düşük olmaz
İnşallah istediğim gibi olur canım kilo verme işi. Sanırım 6 eylüle kadar listeye giremiyorum. O zamana kadar bikac kilo vermek süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…