- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
günaydın canımGünaydınlar efenim
Cnm ben tek çocukla yıkılıyorum, maşallahın var11 oldu saat hala ayaktayım yıkılmadım
ooo uykusuzluk pek fena Allah kolaylık versin.. ben uykusuz kaldığım günlerde daha çok yemek yiyorum şuursuzcaCnm ben tek çocukla yıkılıyorum, maşallahın vargece 2 ye kadar eşime hasta dosyalarında yardım ettim, 5 te oğlum uyandırdı elim kolum kalkmıyor bu sabah
Çok yorgunum bu yazcanısılar nasılsınız nasıl gidiyor hayat :)
Sağol cnm, Allahtan iştahımı açmıyor uykusuzlukooo uykusuzluk pek fena Allah kolaylık versin.. ben uykusuz kaldığım günlerde daha çok yemek yiyorum şuursuzca
Memlekete gittik bayramda kalabalık bir aileyiz mutfaktan çıkamadım gelirken de kızkardeşimin oğlu geldi, 2 oğlanda bende var birde eşim 4 erkek sürekli hizmet bekliyorlar , huzurlu sakın bir yer bulup kaçacağım evdensen niye yorgunsun anam
Aklıma bunu getirdi cnmMemlekete gittik bayramda kalabalık bir aileyiz mutfaktan çıkamadım gelirken de kızkardeşimin oğlu geldi, 2 oğlanda bende var birde eşim 4 erkek sürekli hizmet bekliyorlar , huzurlu sakın bir yer bulup kaçacağım evden
Evt öyle oldu canım bu ara koşturmacam oldu beslenmemede dikkat edemedim
Günaydın ablacım ❤Günaydın
İnşallah canım.
Aynen öyle canım üst üste gidince yoruyor beniküçük bir dükkan meselesi
Günaydın canım ❤
Süpersin canım sporunu yapmıssınsabah sporu yapıldıkahvaltımı yaptım yeşil çayımla sizlere eşlik edeyim biraz
Günaydın canım ❤Günaydınlar efenim
Kolay gelsin canımhadi ben kaçar çayım bitti evi toparlamam lazım
Hosgeldin canımMerhaba kizlaaaar
Hızlı ve etkili bir tatili geride bıraktım ve geldim
Cumaya kadar tatilden kalan fazlaliklari da ardimda birakmak ve araniza katilmak icin çabalıyorum
Zipzip-
Günaydın ablacım ❤
Aynen öyle canım üst üste gidince yoruyor beni
Günaydın canım ❤
Süpersin canım sporunu yapmıssın
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin canım
Hosgeldin canım
Nasıl gecti tatilin bende unutmusum tatilini niye gelmiyor diyordum :))
Kilo aldın mı bakalım :)
Öncelikle cokk gecmiş olsun canım cocuklara hastalık daha da zorSelam kızlar. Geçen hafta kan vermiştim hem onun sonuçlarını aldım hem boğazımı gösterdim. Emzirince ilaç yazmayalım dedi ıhlamur zencfil idare et ateşin çok yükselirse o zaman antibiyotik başlarız dedi. D vit ve b12 çok düşük nasıl düzelecek bilmiyorum hep düşük ya.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın toparlandiniz mi biraz.Sabah yazarım canım boğazım iyice kötüleşti çocuklar uyumuyor çok kötüyüm
Teşekkür ederim canım ben de izindeyim ister istemez yemeler biraz arttı bari sporu birakmiyim dedimİyiyiz çok şükür canım, maşallah diyorum sana spor harika yine
Vurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorumÖncelikle cokk gecmiş olsun canım cocuklara hastalık daha da zor
D vitamini için ilac veriyorlar canım ama emzirdiğin için belki onu vermezler en güzeli günes ısıgı almak ama o da zor
B12 yi yine iğnesi var birde besin yoluyla alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?