Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm ben tek çocukla yıkılıyorum, maşallahın var gece 2 ye kadar eşime hasta dosyalarında yardım ettim, 5 te oğlum uyandırdı elim kolum kalkmıyor bu sabah
ooo uykusuzluk pek fena Allah kolaylık versin.. ben uykusuz kaldığım günlerde daha çok yemek yiyorum şuursuzca

ooo uykusuzluk pek fena Allah kolaylık versin.. ben uykusuz kaldığım günlerde daha çok yemek yiyorum şuursuzca
Sağol cnm, Allahtan iştahımı açmıyor uykusuzluk yoksa çoook kilo alırdım kesin. Cumartesi akşamı oğlanı uyuttuk, film falan izleyelim dedik ama eşimin konuşası varmış. 5 e doğru yattık, ben 8 gibi kalktım, eşim uyudu, uyudu...gün içinde koltuktada uyudu. Cinnet geçirecektim. Dün gecede tam uyuyorum yanıma gelmiş bilmem hangi dosyayı ne yaptın cnm diyor

sen niye yorgunsun anam
Memlekete gittik bayramda kalabalık bir aileyiz mutfaktan çıkamadım gelirken de kızkardeşimin oğlu geldi, 2 oğlanda bende var birde eşim 4 erkek sürekli hizmet bekliyorlar , huzurlu sakın bir yer bulup kaçacağım evden

Aklıma bunu getirdi cnm

Eklentiler

• 459E6029-E6AC-4AC2-A907-4A1D81C8AAB2.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın

İnşallah canım.
Günaydın ablacım ❤
küçük bir dükkan meselesi
Aynen öyle canım üst üste gidince yoruyor beni
Kızlar günaydınnnn❤❤❤

Anka cım çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım
Günaydın canım ❤
sabah sporu yapıldı kahvaltımı yaptım yeşil çayımla sizlere eşlik edeyim biraz
Süpersin canım sporunu yapmıssın
Günaydınlar efenim
Günaydın canım ❤
hadi ben kaçar çayım bitti evi toparlamam lazım
Kolay gelsin canım
Merhaba kizlaaaar
Hızlı ve etkili bir tatili geride bıraktım ve geldim
Cumaya kadar tatilden kalan fazlaliklari da ardimda birakmak ve araniza katilmak icin çabalıyorum

Zipzip-
Hosgeldin canım
Nasıl gecti tatilin bende unutmusum tatilini niye gelmiyor diyordum :))
Kilo aldın mı bakalım :)

aynen canım :)

Selam kızlar. Geçen hafta kan vermiştim hem onun sonuçlarını aldım hem boğazımı gösterdim. Emzirince ilaç yazmayalım dedi ıhlamur zencfil idare et ateşin çok yükselirse o zaman antibiyotik başlarız dedi. D vit ve b12 çok düşük nasıl düzelecek bilmiyorum hep düşük ya.

Öncelikle cokk gecmiş olsun canım cocuklara hastalık daha da zor
D vitamini için ilac veriyorlar canım ama emzirdiğin için belki onu vermezler en güzeli günes ısıgı almak ama o da zor
B12 yi yine iğnesi var birde besin yoluyla alabilirsin

Vurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…