Sende bendensinSelam kızlar. Geçen hafta kan vermiştim hem onun sonuçlarını aldım hem boğazımı gösterdim. Emzirince ilaç yazmayalım dedi ıhlamur zencfil idare et ateşin çok yükselirse o zaman antibiyotik başlarız dedi. D vit ve b12 çok düşük nasıl düzelecek bilmiyorum hep düşük ya.
Geçmiş olsun canım. Benim kayınvalidem de bahçeye inerken bişey yoktu yukarı çıktım aynaya baktım bembeyaz olmuş der hep.Sende bendensinbenimde dış gebelikten sonra sürekli değerlerim düşük cikiyo D ve B12 doktor iğne verdi ömür boyu kullanıcan dedi ben 3ay kullandım. Bıraktık geçen ay pikniğe gittim ertesi günü sabah kalktım yüzümde lekelenme var doktora gittim krem verdi geçmezse gel dedi gittim doktor yok başka doktora gittim vitiligo dedi moral sıfır bende 1gecede ortaya çıkması normali ya bilgisi olan varmi
Eeee ondada mi aniden başladı benim sol yanagim tamamen beyazladı açık tenli olduğum için çok dikkat cekmiyo esmerlerde daha belirginGeçmiş olsun canım. Benim kayınvalidem de bahçeye inerken bişey yoktu yukarı çıktım aynaya baktım bembeyaz olmuş der hep.
Hosgeldin canım neler yedin içtin menü paylasımı yap da görelim
Gecmis olsun canımSende bendensinbenimde dış gebelikten sonra sürekli değerlerim düşük cikiyo D ve B12 doktor iğne verdi ömür boyu kullanıcan dedi ben 3ay kullandım. Bıraktık geçen ay pikniğe gittim ertesi günü sabah kalktım yüzümde lekelenme var doktora gittim krem verdi geçmezse gel dedi gittim doktor yok başka doktora gittim vitiligo dedi moral sıfır bende 1gecede ortaya çıkması normali ya bilgisi olan varmi
Evet işte diyorum ya bahçede olmuş. Bi anda.2 yılı geçti ilaç kullanıyor krem kullanıyor ama geçmedi. Aidin salihin kitabında gluteni tamamen kesip yulaf samanı lapası sürün yazıyor. Ama o ekmeği bırakamadı hiç.Eeee ondada mi aniden başladı benim sol yanagim tamamen beyazladı açık tenli olduğum için çok dikkat cekmiyo esmerlerde daha belirgin
Amin canım ..bu arada mesaj geldi ideal kiloma gelirsem pro olacakmisim yoneticide bendeki potansiyeli gördü teşvik ediyoranlıyorum canım belirsizlikler hayra çıkar inşallahhhh
Mesaj herkese gönderildi senin mezuniyete az kaldı mezun olsan pro üye olursunAmin canım ..bu arada mesaj geldi ideal kiloma gelirsem pro olacakmisim yoneticide bendeki potansiyeli gördü teşvik ediyor
Benim küçük kizimda da yeni çıktı vitiligo krem verdi Dr iki gün sonra başka dra götüreceğim bakalım o ne diyecek kızımda beyaz tenli çok belirgin değil ama yinede insan takılıyorSende bendensinbenimde dış gebelikten sonra sürekli değerlerim düşük cikiyo D ve B12 doktor iğne verdi ömür boyu kullanıcan dedi ben 3ay kullandım. Bıraktık geçen ay pikniğe gittim ertesi günü sabah kalktım yüzümde lekelenme var doktora gittim krem verdi geçmezse gel dedi gittim doktor yok başka doktora gittim vitiligo dedi moral sıfır bende 1gecede ortaya çıkması normali ya bilgisi olan varmi
İnşallah canımMesaj herkese gönderildi senin mezuniyete az kaldı mezun olsan pro üye olursun
Nihayet Rakibemm hoşgeldin
Anammm... Benimde az kaldıMesaj herkese gönderildi senin mezuniyete az kaldı mezun olsan pro üye olursun
Bulsam o yulaf samanını yapsam geçermi acaba ya çok canım sıkıldı gluteni çıkarsam hayatımdan yüzde olunca tedavi edilmesi mümkün dediEvet işte diyorum ya bahçede olmuş. Bi anda.2 yılı geçti ilaç kullanıyor krem kullanıyor ama geçmedi. Aidin salihin kitabında gluteni tamamen kesip yulaf samanı lapası sürün yazıyor. Ama o ekmeği bırakamadı hiç.
Bir iki haftaya mezun edeceğiz insallah seniAnammm... Benimde az kaldı
Evet ya çok can sıkıcı Bi durum kıyamam küçücük çocuk daha ama zati 30yas altı daha risk taşıtı dedi bu hastalıktaBenim küçük kizimda da yeni çıktı vitiligo krem verdi Dr iki gün sonra başka dra götüreceğim bakalım o ne diyecek kızımda beyaz tenli çok belirgin değil ama yinede insan takılıyor
Günaydın ablacım ❤
Aynen öyle canım üst üste gidince yoruyor beni
Günaydın canım ❤
Süpersin canım sporunu yapmıssın
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin canım
Hosgeldin canım
Nasıl gecti tatilin bende unutmusum tatilini niye gelmiyor diyordum :))
Kilo aldın mı bakalım :)
Ne güzel bir yılın yorgunlugunuda atmıssındır canımÇok guzeldi tatlimmmm. Çok iyi geldi yani bana. Gelmeyi denedim ama cok hareketli günler gecirdim ki döndüğümde 12saatten fazla uyudum oyle cok yorulmusum.
Ayyy kiloda aldim vallahi
Cumaya kadar eritcem ama kararliyim. Olcak o iş
Ne güzel bir yılın yorgunlugunuda atmıssındır canım
Olsun cumaya kadar olmasa bile bundan sonra birlikte vereceğiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?