Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende bendensin benimde dış gebelikten sonra sürekli değerlerim düşük cikiyo D ve B12 doktor iğne verdi ömür boyu kullanıcan dedi ben 3ay kullandım. Bıraktık geçen ay pikniğe gittim ertesi günü sabah kalktım yüzümde lekelenme var doktora gittim krem verdi geçmezse gel dedi gittim doktor yok başka doktora gittim vitiligo dedi moral sıfır bende 1gecede ortaya çıkması normali ya bilgisi olan varmi

Geçmiş olsun canım. Benim kayınvalidem de bahçeye inerken bişey yoktu yukarı çıktım aynaya baktım bembeyaz olmuş der hep.

Geçmiş olsun canım. Benim kayınvalidem de bahçeye inerken bişey yoktu yukarı çıktım aynaya baktım bembeyaz olmuş der hep.
Eeee ondada mi aniden başladı benim sol yanagim tamamen beyazladı açık tenli olduğum için çok dikkat cekmiyo esmerlerde daha belirgin

Naber 6.takim guzelleri
Geldim nihayettttt
Zipzip- bi sopala beni de kendime gelim ya
Hosgeldin canım neler yedin içtin menü paylasımı yap da görelim
Ceza verelim
Gecmis olsun canım

Eeee ondada mi aniden başladı benim sol yanagim tamamen beyazladı açık tenli olduğum için çok dikkat cekmiyo esmerlerde daha belirgin
Evet işte diyorum ya bahçede olmuş. Bi anda.2 yılı geçti ilaç kullanıyor krem kullanıyor ama geçmedi. Aidin salihin kitabında gluteni tamamen kesip yulaf samanı lapası sürün yazıyor. Ama o ekmeği bırakamadı hiç.

Benim küçük kizimda da yeni çıktı vitiligo krem verdi Dr iki gün sonra başka dra götüreceğim bakalım o ne diyecek kızımda beyaz tenli çok belirgin değil ama yinede insan takılıyor

Naber 6.takim guzelleri
Geldim nihayettttt
Zipzip- bi sopala beni de kendime gelim ya
Nihayet Rakibemm hoşgeldin Yürüyerek gelseydin bari ancak erirdi bayramlıklar.
Rakibem ne yaptın, ablanın aldığı gömleği giyebildin mi bayramda. Sonuçta biraz eridin :)))

Bulsam o yulaf samanını yapsam geçermi acaba ya çok canım sıkıldı gluteni çıkarsam hayatımdan yüzde olunca tedavi edilmesi mümkün dedi

Benim küçük kizimda da yeni çıktı vitiligo krem verdi Dr iki gün sonra başka dra götüreceğim bakalım o ne diyecek kızımda beyaz tenli çok belirgin değil ama yinede insan takılıyor
Evet ya çok can sıkıcı Bi durum kıyamam küçücük çocuk daha ama zati 30yas altı daha risk taşıtı dedi bu hastalıkta

Çok guzeldi tatlimmmm. Çok iyi geldi yani bana. Gelmeyi denedim ama cok hareketli günler gecirdim ki döndüğümde 12saatten fazla uyudum oyle cok yorulmusum.
Ayyy kiloda aldim vallahi
Cumaya kadar eritcem ama kararliyim. Olcak o iş

Ne güzel bir yılın yorgunlugunuda atmıssındır canım
Olsun cumaya kadar olmasa bile bundan sonra birlikte vereceğiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…