Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorum
Cnm ben üniversitede yaptırmıştım, üstelik uyuşturmadı bile doktor. Parçada aldı muayene sırasında. İnan korkulacak hiçbir şey yok. Üstelik özellerde uyutarakta yapabiliyorlar. İhmal etme bence.

Anladım canım o zaman b12 yönünden zengin besinleri kullan biraz en son care endoskopiyi yaptır zor olur ama
Bakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsa
Cnm ben üniversitede yaptırmıştım, üstelik uyuşturmadı bile doktor. Parçada aldı muayene sırasında. İnan korkulacak hiçbir şey yok. Üstelik özellerde uyutarakta yapabiliyorlar. İhmal etme bence.
Öyle mi diyorsun. Sanki bana çok zor bir iş gibi geliyor

kolay gelsin canım 4 erkek işin çok zor

sporuma ve demir ilacıma başladım tekrardan .... dün dr gittim 1 ay daha kullan dedi sonra 3 ay ara verelim sonra olmadı tekrar başlarız dedi... demir ilaçlarını kullanırken biraz ara vermek gerekiyormuş

canım , b12 iğnesi kullan ben kullandım ondan sonra demir ilacına devam ettim hiç düşmedi b12... hapdan ziyade iğne çok etkili... biraz iştah açıyor ama sağlık herşeyden önemli .... d vit içinde ampul hüplet çok iyi geliyor.... sanırım sen kapalı bayansın kapalı bayanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş...

Bakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsa

Öyle mi diyorsun. Sanki bana çok zor bir iş gibi geliyor
özellerde uyutuyorlar canım benim bir arkadaşım hem endoskopi hem kolonoskopi aynı anda olmuştu sadece 20 dk sürmüş uyandım hiç birşeyin farkında değildim dedi...

gerçekten sabır işi benimde 1 kızım var herkes hadi ikinci olsun diye çok söylediler ama ben ikisine bakacak enerji bulamadım kendimde
Bana da sürekli ikinci çocuk baskısı yapılıyor ama benim de gücüm yok. Çalışıyorum bakacak kimse yok. Hatta Kirmizi pabuc bana baskı yaparken kendi surpriziyle karşılaştı

Sakin kaçma Müge anlı 3eylulde başlıyor köşeyi dönmeden yakalar seni otur oturduğun yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…