Sağol canım biraz daha iyiyimGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın toparlandiniz mi biraz.
Tebrik ederim canım afiyet olsun. Hangi sporları yapıyorsun.sabah sporu yapıldıkahvaltımı yaptım yeşil çayımla sizlere eşlik edeyim biraz
Anladım canım o zaman b12 yönünden zengin besinleri kullan biraz en son care endoskopiyi yaptır zor olur amaVurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorum
Cnm ben üniversitede yaptırmıştım, üstelik uyuşturmadı bile doktor. Parçada aldı muayene sırasında. İnan korkulacak hiçbir şey yok. Üstelik özellerde uyutarakta yapabiliyorlar. İhmal etme bence.Vurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorum
Bakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsaAnladım canım o zaman b12 yönünden zengin besinleri kullan biraz en son care endoskopiyi yaptır zor olur ama
Öyle mi diyorsun. Sanki bana çok zor bir iş gibi geliyorCnm ben üniversitede yaptırmıştım, üstelik uyuşturmadı bile doktor. Parçada aldı muayene sırasında. İnan korkulacak hiçbir şey yok. Üstelik özellerde uyutarakta yapabiliyorlar. İhmal etme bence.
sabah sporu yapıldıkahvaltımı yaptım yeşil çayımla sizlere eşlik edeyim biraz
Geçmiş olsun ama endoskopi ne için orayı anlamadım.benimde midem problemli ama gidipte yaptiramam panik atak var ben cok korkarımBakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsa
Öyle mi diyorsun. Sanki bana çok zor bir iş gibi geliyor
kolay gelsin canım 4 erkek işin çok zorMemlekete gittik bayramda kalabalık bir aileyiz mutfaktan çıkamadım gelirken de kızkardeşimin oğlu geldi, 2 oğlanda bende var birde eşim 4 erkek sürekli hizmet bekliyorlar , huzurlu sakın bir yer bulup kaçacağım evden
anlıyorum canım belirsizlikler hayra çıkar inşallahhhhEvt öyle oldu canım bu ara koşturmacam oldu beslenmemede dikkat edemedim
Canımı sıkan bazi durumlar var belirsizlik vs adapte olamıyorum o sebeple
sporuma ve demir ilacıma başladım tekrardan .... dün dr gittim 1 ay daha kullan dedi sonra 3 ay ara verelim sonra olmadı tekrar başlarız dedi... demir ilaçlarını kullanırken biraz ara vermek gerekiyormuşGünaydın ablacım ❤
Aynen öyle canım üst üste gidince yoruyor beni
Günaydın canım ❤
Süpersin canım sporunu yapmıssın
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin canım
Hosgeldin canım
Nasıl gecti tatilin bende unutmusum tatilini niye gelmiyor diyordum :))
Kilo aldın mı bakalım :)
canım , b12 iğnesi kullan ben kullandım ondan sonra demir ilacına devam ettim hiç düşmedi b12... hapdan ziyade iğne çok etkili... biraz iştah açıyor ama sağlık herşeyden önemli .... d vit içinde ampul hüplet çok iyi geliyor.... sanırım sen kapalı bayansın kapalı bayanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş...Selam kızlar. Geçen hafta kan vermiştim hem onun sonuçlarını aldım hem boğazımı gösterdim. Emzirince ilaç yazmayalım dedi ıhlamur zencfil idare et ateşin çok yükselirse o zaman antibiyotik başlarız dedi. D vit ve b12 çok düşük nasıl düzelecek bilmiyorum hep düşük ya.
aslında kolonoskopi olması lazım çünkü emilim bağırsaklarda gerçekleşiyor....Vurduruyorum canım sürekli totom kevgire döndü ama yok yükselmiyor. Endoskopi yaptır diyor aile hekimi ama ona da ben cesaret edemiyorum
özellerde uyutuyorlar canım benim bir arkadaşım hem endoskopi hem kolonoskopi aynı anda olmuştu sadece 20 dk sürmüş uyandım hiç birşeyin farkında değildim dedi...Bakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsa
60 dk eliptik ve 30 dk tempolu yürüyüş bandında yürüdüm.. sonra twist yaptım biraz.... öğleden sonra lesli yapıyorum ama bugün canım istemediTebrik ederim canım afiyet olsun. Hangi sporları yapıyorsun.
Cnm çok zor olsa ben yaptıramam, çook tatlıdır benim cnmBakalım yeni iğneler bitsin de yaptıracağız olmazsa
Ben de ilk kez dün denedim canım çok da hoşuma gitti. Ben de fast olana bakayım bir ara.Lesli 30 minute boosted fitnesssonngulen bugün bende bunu yapayım ben fast olanı yapıyordum bugün bunu deniyecem
Bana da sürekli ikinci çocuk baskısı yapılıyor ama benim de gücüm yok. Çalışıyorum bakacak kimse yok. Hattagerçekten sabır işi benimde 1 kızım var herkes hadi ikinci olsun diye çok söylediler ama ben ikisine bakacak enerji bulamadım kendimde
Dua iyi ederken isim vermeyi unutmuşum sanırımBana da sürekli ikinci çocuk baskısı yapılıyor ama benim de gücüm yok. Çalışıyorum bakacak kimse yok. HattaKirmizi pabuc bana baskı yaparken kendi surpriziyle karşılaştı
Sakin kaçma Müge anlı 3eylulde başlıyor köşeyi dönmeden yakalar seni otur oturduğun yerdeMemlekete gittik bayramda kalabalık bir aileyiz mutfaktan çıkamadım gelirken de kızkardeşimin oğlu geldi, 2 oğlanda bende var birde eşim 4 erkek sürekli hizmet bekliyorlar , huzurlu sakın bir yer bulup kaçacağım evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?