Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yeni katılıyorum ama benim biraz kafam karıştı şuan ilk yapmam gereken bilgilerimi yazıp diyete başlamak mı
Hosgeldin canım ilk yapman gereken öncelikle ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup orda bulunan katılım formunu doldurman
Sonrasında yarından itibaren menü ve sporlarını paylasacaksın
Diyete baslayacam diye abur cubur yemeyeceksen sabahtan baslayabilirsin

Yaşım, 21
Boyum, 1.56
Kilom, 61 kg
Hedefim, 55 kg
Şuan çalışmıyorum ev hanımı diyeyim
Evliyim, çocuğum yok
Daha önce bir takıma dahil olmadım
Polikistik overliyim metabolizmam yavaş
Sağlık ve çocuk için kilo vermek istiyorum

Yarın başlayabilirim bugün doğum günü pastamdan yiyeyim en azından

Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun ♥
Fazla kilon yokmus canım birlikte vereceğiz insallah bende elif 30 yasındayım takım kaptanıyım bekarım

Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun ♥
Fazla kilon yokmus canım birlikte vereceğiz insallah bende elif 30 yasındayım takım kaptanıyım bekarım
Çok teşekkür ederim çok memnun oldum
Evlendikten sonra aldığım ve üstüme yapışan kilolar var bunun için motivasyona ihtiyacım vardı tam denk geldi hem de pko olduğumu yeni öğrendim bebek için olumsuz etkisi olmasın istiyorum

Yarın diyetisyenden randevu alacam perşembe günü için .... disipline girmem gerek yoksa bu kadar emeğime yazık olacak... şekerli şeyler çok yiyorum....her hafta kontrol yapıyormuş aradım konuştum.. ben 3 öğün istemiyorum dedim ..tamam size uygun bir proğram oluştururuz gelince detaylı konuşuruz dedi....

Bende cokk memnun oldum canım ❤
Cok gecmis olsun sağlıklı beslenme ile pko nun etkisinide en aza indirebilirsin burda bir kac arkadasımız hamile kaldı
Motivasyon içinde dogru yerdesin canım

Hoşgeldiniz aramıza pkoyu kilo çok etkiliyor... bende pkoloydum

Cook iyi yapmıssın canım diyetisyen sayesinde sekerden uzak durabilirsin

Hoşgeldiniz aramıza pkoyu kilo çok etkiliyor... bende pkoloydum
Hoşbuldum evet doğru ama bende hiç pko belirtisi yoktu adetlerim hep düzenlidir. Metabolizmam her zaman yavaştı kolay kilo veremem ama pko etki ediyormuş meğer.
Sen kilo vererek mi atlattın peki yoksa tedavi vs. oldu mu?

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Alvillaa

Hoşbuldum evet doğru ama bende hiç pko belirtisi yoktu adetlerim hep düzenlidir. Metabolizmam her zaman yavaştı kolay kilo veremem ama pko etki ediyormuş meğer.
Sen kilo vererek mi atlattın peki yoksa tedavi vs. oldu mu?
Ben ibrahim saraçoğlunum soğan kürüyle atlattım canım... kilo verdikçede daha bir düzenli âdet oldum... yaşın kaç ? Çünkü pko 35 inden sonra kendiliğinden de düzeliyormuş ben 38 yaşındayım

Bende cokk memnun oldum canım ❤
Cok gecmis olsun sağlıklı beslenme ile pko nun etkisinide en aza indirebilirsin burda bir kac arkadasımız hamile kaldı
Motivasyon içinde dogru yerdesin canım
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…