Hoşbuldumm
Hosgeldin canım ilk yapman gereken öncelikle ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup orda bulunan katılım formunu doldurmanBen yeni katılıyorum ama benim biraz kafam karıştışuan ilk yapmam gereken bilgilerimi yazıp diyete başlamak mı
Hosgeldin canım ilk yapman gereken öncelikle ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup orda bulunan katılım formunu doldurman
Sonrasında yarından itibaren menü ve sporlarını paylasacaksın
Diyete baslayacam diye abur cubur yemeyeceksen sabahtan baslayabilirsin
Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun ♥Yaşım, 21
Boyum, 1.56
Kilom, 61 kg
Hedefim, 55 kg
Şuan çalışmıyorum ev hanımı diyeyim
Evliyim, çocuğum yok
Daha önce bir takıma dahil olmadım
Polikistik overliyim metabolizmam yavaş
Sağlık ve çocuk için kilo vermek istiyorum
Yarın başlayabilirim bugün doğum günü pastamdan yiyeyim en azından ☺
Çok teşekkür ederimDogum günün kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun ♥
Fazla kilon yokmus canım birlikte vereceğiz insallah bende elif 30 yasındayım takım kaptanıyım bekarım
Merhaba ilk sayfaya gittim ama doldurmak için bi forum bulamadım kuralları okudum bilgilerimi burayami Yazicam acaba yardım edermisiniz
Bende cokk memnun oldum canım ❤Çok teşekkür ederimçok memnun oldum ☺
Evlendikten sonra aldığım ve üstüme yapışan kilolar var bunun için motivasyona ihtiyacım vardı tam denk geldihem de pko olduğumu yeni öğrendim bebek için olumsuz etkisi olmasın istiyorum
Ben formu buraya kopyalarım canımMerhaba ilk sayfaya gittim ama doldurmak için bi forum bulamadım kuralları okudum bilgilerimi burayami Yazicam acaba yardım edermisiniz
Hoşgeldiniz aramıza pkoyu kilo çok etkiliyor... bende pkoloydumÇok teşekkür ederimçok memnun oldum
Evlendikten sonra aldığım ve üstüme yapışan kilolar var bunun için motivasyona ihtiyacım vardı tam denk geldihem de pko olduğumu yeni öğrendim bebek için olumsuz etkisi olmasın istiyorum
Cook iyi yapmıssın canım diyetisyen sayesinde sekerden uzak durabilirsinYarın diyetisyenden randevu alacam perşembe günü için .... disipline girmem gerek yoksa bu kadar emeğime yazık olacak... şekerli şeyler çok yiyorum....her hafta kontrol yapıyormuş aradım konuştum.. ben 3 öğün istemiyorum dedim ..tamam size uygun bir proğram oluştururuz gelince detaylı konuşuruz dedi....
Evet bi disiplin sağlarsam sonra kendi kendime devam ederim şimdi her hafta diyetisyen tartısına çıkacam diye çok dikkat ederim şekerden uzaklaşırım...Cook iyi yapmıssın canım diyetisyen sayesinde sekerden uzak durabilirsin
HoşbuldumHoşgeldiniz aramıza pkoyu kilo çok etkiliyor... bende pkoloydum
Hadi başlayıp bitirelim bu işi çok boşladık....Amin canım ..bu arada mesaj geldi ideal kiloma gelirsem pro olacakmisim yoneticide bendeki potansiyeli gördü teşvik ediyor
Diyetisyen bilgilerini bizimlede paylas belki yeni seyler öğreniriz canımEvet bi disiplin sağlarsam sonra kendi kendime devam ederim şimdi her hafta diyetisyen tartısına çıkacam diye çok dikkat ederim şekerden uzaklaşırım...
Ben ibrahim saraçoğlunum soğan kürüyle atlattım canım... kilo verdikçede daha bir düzenli âdet oldum... yaşın kaç ? Çünkü pko 35 inden sonra kendiliğinden de düzeliyormuş ben 38 yaşındayımHoşbuldumevet doğru ama bende hiç pko belirtisi yoktu adetlerim hep düzenlidir. Metabolizmam her zaman yavaştı kolay kilo veremem ama pko etki ediyormuş meğer.
Sen kilo vererek mi atlattın peki yoksa tedavi vs. oldu mu?
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırızBende cokk memnun oldum canım ❤
Cok gecmis olsun sağlıklı beslenme ile pko nun etkisinide en aza indirebilirsin burda bir kac arkadasımız hamile kaldı
Motivasyon içinde dogru yerdesin canım
Tamam canım mutlaka paylaşırımDiyetisyen bilgilerini bizimlede paylas belki yeni seyler öğreniriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?