Başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin inş Allah
Basınız sağolsun mekanı cennet olsun canım
yok yok geldim canım..Burdayım.Basınız sağolsun mekanı cennet olsun canım
Merak ettim gelmeyince toparladıgın zaman gelirsin canım
Hoşbulduk inşallah ulaşırızHosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagız
teşekkürler canım.cok sağol.Başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin inş Allah
Tamam canım o zaman devam edelim kaldıgımız yerden2 gündür öğün vs hep kaçtı.
şu içmek b
yok yok geldim canım..Burdayım.
Çok üzüldük yaşı olsada her olum erken geliyor insana .
Sağlık herşeyden önemli
Kusura bakmayin teli elime alipta yazamadim
çok teşekkür ederim.Tamam canım o zaman devam edelim kaldıgımız yerden
Kusura bakmayız canım olur mu öyle sey zaten
Canım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin..
Canım ben bu yaz gibi hiç koşturmadım. Hep yatardık ma aile. Ama sinirlerim çok bozuk. Okul açılıyor bir yandan bir sürü iş, benim halletmem gereken bir sürü şey var, ustalar ile alakalı bitiremediğim, bunu yazarken bile oğlan geldi yok oyunun sesi çıkmıyomuş , yapıyım derken oyunu bozdum , bir dünya bağırdı ağladı, bu arada kız geldi , bana kuru incir ver diyo. Valla bittim. Her an adet olucam sinir kat sayımı frenleme çalışıyorum. Akşam üstü eşime patladım. Kafa bi dünya. Kadın olmak zor zanaatO zaman bu sene cocukların kursları cokk iyi olmus abla yoksa yine aynı sekilde kilo alabilirdin ama insallah bir daha eski kilolarına dönme
Allah kolaylık versin ablacım gercekten yogun günler geciriyorsunCanım ben bu yaz gibi hiç koşturmadım. Hep yatardık ma aile. Ama sinirlerim çok bozuk. Okul açılıyor bir yandan bir sürü iş, benim halletmem gereken bir sürü şey var, ustalar ile alakalı bitiremediğim, bunu yazarken bile oğlan geldi yok oyunun sesi çıkmıyomuş , yapıyım derken oyunu bozdum , bir dünya bağırdı ağladı, bu arada kız geldi , bena kuru incir ver diyo. Valla bittim. Her an adet olucam sinir kat sayımı frenleme çalışıyorum. Akşam üstü eşime patladım. Kafa bi dünya. Kadın olmak zor zanaat
Allah kolaylık versin ablacım gercekten yogun günler geciriyorsun
Cocuklarda hazıra alısmıs herseyi senden bekliyorlar az daha büyüsünler rahatlarsın
Adet dönemlerinde o sinir katsayısı benimde yüksek oluyor neyseki sizlere yansımıyor :)))
Daha var benim o zamana senin bitmis olurAllah iyiliğini versin güldürdün beni. Sakın adet sinirini bana yansıtma karşılıklı atom bombası olup forumu havaya uçurmayalım
Daha var benim o zamana senin bitmis olur
Papatya cayı içsen belki rahatlatır ablaçok şükür. Ama sinirlerim çok bozuk yaa resmen psikopata bağladım bu nasıl bir hormon böyle
İyi aksamlar,Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah.
İnşaallah canım :))) Bu hafta mezun olabilirsem belki pro olabilirim kaptanımm öyle bir bildirim gördümBir iki haftaya mezun edeceğiz insallah seni
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin canım :/
Kac haftadir veriliyor zaten canim konuşmustuk bunu :))))İnşaallah canım :))) Bu hafta mezun olabilirsem belki pro olabilirim kaptanımm öyle bir bildirim gördüm
Aa alayım canım doğru yaaPapatya cayı içsen belki rahatlatır abla
Ben de regl olacagımı sinir katsayım artınca anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?