Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 gündür öğün vs hep kaçtı.
şu içmek b
Basınız sağolsun mekanı cennet olsun canım
Merak ettim gelmeyince toparladıgın zaman gelirsin canım
yok yok geldim canım..Burdayım.
Çok üzüldük yaşı olsada her olum erken geliyor insana .
Sağlık herşeyden önemli
Kusura bakmayin teli elime alipta yazamadim

Tamam canım o zaman devam edelim kaldıgımız yerden
Kusura bakmayız canım olur mu öyle sey zaten

O zaman bu sene cocukların kursları cokk iyi olmus abla yoksa yine aynı sekilde kilo alabilirdin ama insallah bir daha eski kilolarına dönme
Canım ben bu yaz gibi hiç koşturmadım. Hep yatardık ma aile. Ama sinirlerim çok bozuk. Okul açılıyor bir yandan bir sürü iş, benim halletmem gereken bir sürü şey var, ustalar ile alakalı bitiremediğim, bunu yazarken bile oğlan geldi yok oyunun sesi çıkmıyomuş , yapıyım derken oyunu bozdum , bir dünya bağırdı ağladı, bu arada kız geldi , bana kuru incir ver diyo. Valla bittim. Her an adet olucam sinir kat sayımı frenleme çalışıyorum. Akşam üstü eşime patladım. Kafa bi dünya. Kadın olmak zor zanaat

Allah kolaylık versin ablacım gercekten yogun günler geciriyorsun
Cocuklarda hazıra alısmıs herseyi senden bekliyorlar az daha büyüsünler rahatlarsın
Adet dönemlerinde o sinir katsayısı benimde yüksek oluyor neyseki sizlere yansımıyor :)))

Allah iyiliğini versin güldürdün beni. Sakın adet sinirini bana yansıtma karşılıklı atom bombası olup forumu havaya uçurmayalım

Bu arada hanımlar burda kaptanıma yazıp çıkıyorum. Normalde böyle değilim cana yakınım. Okul açılsın görün beni. Hepinizi çok öpüyorum kader arkadaşlarım iyi geceler diliyorum
Papatya cayı içsen belki rahatlatır abla
Ben de regl olacagımı sinir katsayım artınca anlıyorum
Aa alayım canım doğru yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…