Bende bu ay öğrendim pkoyu ve doktor dönüşü soğan kürüne başladım hemen. Şuan 1 hafta oldu kullanıyorum. Kesin pko teşhisi koymadı doktorum ama ultrasonda pko görüntüsü varmış çok fazla yumurtam oluşuyor ama olgunlaşmıyor ve çatlamıyor. Yaşım 21Ben ibrahim saraçoğlunum soğan kürüyle atlattım canım... kilo verdikçede daha mı düzenli âdet oldum... yaşın kaç ? Çünkü pko 35 inden sonra kendiliğinden de düzeliyormuş ben 38 yaşındayım
Teşekkür ederimBen formu buraya kopyalarım canım
Kilo verirsen spor yaparsan anlatırsın canım.. yaşın daha küçükmüşBende bu ay öğrendim pkoyu ve doktor dönüşü soğan kürüne başladım hemen. Şuan 1 hafta oldu kullanıyorum. Kesin pko teşhisi koymadı doktorum ama ultrasonda pko görüntüsü varmış çok fazla yumurtam oluşuyor ama olgunlaşmıyor ve çatlamıyor. Yaşım 211 senelik evliyim
Kilo verirsen spor yaparsan anlatırsın canım.. yaşın daha küçükmüş
Evet canım ilk sayfada bulunan kurallarımızı da okuman gerekiyorForm mu dolduruoz
Bende dün katıldım aramıza hoş geldin tatlımBen yeni katılıyorum ama benim biraz kafam karıştışuan ilk yapmam gereken bilgilerimi yazıp diyete başlamak mı
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Formu atsanız şuraya da doldursam nolur ki
HoşbuldumBende dün katıldım aramıza hoş geldin tatlım
Tam yerine geldin o zaman bende 7kilo verdikten sonra hamile kalmıştık benim arkadaşımda pkolu oda takımda kilo vererek hamile kaldı 1yasinda oğlu var inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırızÇok teşekkür ederimçok memnun oldum ☺
Evlendikten sonra aldığım ve üstüme yapışan kilolar var bunun için motivasyona ihtiyacım vardı tam denk geldihem de pko olduğumu yeni öğrendim bebek için olumsuz etkisi olmasın istiyorum
Hoş buldumHoşbuldumsende hoşgeldinn
Ne güzel Allah bağışlasınTam yerine geldin o zaman bende 7kilo verdikten sonra hamile kalmıştık benim arkadaşımda pkolu oda takımda kilo vererek hamile kaldı 1yasinda oğlu var inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Stresten oluyor diyen var kızım 7 yaşında kardeşi oldu onami stres yaptı bilemiyorum Dr çıkış nedeni belli değil bu hastalığın dediEvet ya çok can sıkıcı Bi durum kıyamam küçücük çocuk daha ama zati 30yas altı daha risk taşıtı dedi bu hastalıkta
Sistes tetikliyor bildiğim kadarıyla ama asıl sorun bağışıklık sisteminden oluyormuş eve geldiğimden beri araştırıyorum internetten ama çaresi yok gibi özellikle genital bölgeden yayılma çok oluyormuş benim direk yüzden başladı ama olsun vardır bu dada Bi hayır rabbim dermansız dert vermesin canımStresten oluyor diyen var kızım 7 yaşında kardeşi oldu onami stres yaptı bilemiyorum Dr çıkış nedeni belli değil bu hastalığın dedi
Çok Bi kilon yokmuş canım ya hemen toparlarsinAd:novelll
Boy:1.65
Kilo:68
Hedef kilo:59
Medeni durum:evli
Çocuk:1
Kilo alma nedeni:iştah
Sağlık sorunu:yok
Neden zayıflamak: sağlık, görsellik
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagızAd:novelll
Boy:1.65
Kilo:68
Hedef kilo:59
Medeni durum:evli
Çocuk:1
Kilo alma nedeni:iştah
Sağlık sorunu:yok
Neden zayıflamak: sağlık, görsellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?