Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bu ay öğrendim pkoyu ve doktor dönüşü soğan kürüne başladım hemen. Şuan 1 hafta oldu kullanıyorum. Kesin pko teşhisi koymadı doktorum ama ultrasonda pko görüntüsü varmış çok fazla yumurtam oluşuyor ama olgunlaşmıyor ve çatlamıyor. Yaşım 21 1 senelik evliyim

Kilo verirsen spor yaparsan anlatırsın canım.. yaşın daha küçükmüş

Formu atsanız şuraya da doldursam nolur ki
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Tam yerine geldin o zaman bende 7kilo verdikten sonra hamile kalmıştık benim arkadaşımda pkolu oda takımda kilo vererek hamile kaldı 1yasinda oğlu var inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Tam yerine geldin o zaman bende 7kilo verdikten sonra hamile kalmıştık benim arkadaşımda pkolu oda takımda kilo vererek hamile kaldı 1yasinda oğlu var inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Ne güzel Allah bağışlasın amin inşallah

Evet ya çok can sıkıcı Bi durum kıyamam küçücük çocuk daha ama zati 30yas altı daha risk taşıtı dedi bu hastalıkta
Stresten oluyor diyen var kızım 7 yaşında kardeşi oldu onami stres yaptı bilemiyorum Dr çıkış nedeni belli değil bu hastalığın dedi

Stresten oluyor diyen var kızım 7 yaşında kardeşi oldu onami stres yaptı bilemiyorum Dr çıkış nedeni belli değil bu hastalığın dedi
Sistes tetikliyor bildiğim kadarıyla ama asıl sorun bağışıklık sisteminden oluyormuş eve geldiğimden beri araştırıyorum internetten ama çaresi yok gibi özellikle genital bölgeden yayılma çok oluyormuş benim direk yüzden başladı ama olsun vardır bu dada Bi hayır rabbim dermansız dert vermesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…