Masallah canım yetenekliymişAmin canım Allah razı olsun kızım yay burcu özgür ruhlu el becerisi çok yapacak bişey ler buluyor internetten baktığı çoğu şeyi evde deneme yapıyo haliyle biraz sinirlerimi ziplatiyor oda diyete başladı benimle 1kilo vermiş
Açaba toplama işinide yaparmi ben o günleri gorurmuyumMasallah canım yetenekliymiş
Birde toplamayı öğrenirse cook güzel olur
Demek ki diyette olman onada yaramıs
Görürsün canım inşallah az daha büyüsünAçaba toplama işinide yaparmi ben o günleri gorurmuyum10yasinda 50kilo 49kilo şimdi bizim ailede genetik canım hala dayı kuzenler hepimizde kilo. Problemi var kuzenlerden en zayıfı benim düşün artık
Aynen yaa ben de kaç diyetisyene gittimBenim listelerden mi yapsak yoksa beraber ben de iki gündür saldımelimde hiç yoksa 10-15 liste vardir
Hadi bakalım insallah bu sefer faydası olur canımBen yine bi diyetisyene başladımlistemi yazacak yarın başlyacağız
BU sefer grup motivasyonu da var ya canım olacak inşallahHadi bakalım insallah bu sefer faydası olur canım
Insallah canımBU sefer grup motivasyonu da var ya canım olacak inşallah
iyiyim canim cok yogunum ama guzel gidiyor hamd olsun sen nasilsin kuzum
Evet kuzum raporumu vermeye geldim bende :))@pastel34
P Prensesimin Annesiyim
@Yonahime
Yogunsunuz biliyorum ama menüler eksik en kısa zamanda yazmaya baslayın sizlerde
@bulutungokyuzu
Sende menu yazmıyorsun canım yogun musun
@nilcelll sende yoksun iki gündür canım iyi misin
Iyiyim bende canım calısıyorum bugüniyiyim canim cok yogunum ama guzel gidiyor hamd olsun sen nasilsin kuzum
Tamam canımEvet kuzum raporumu vermeye geldim bende :))
Tamam canımKızlar marmaraydayım, eve geçince bişeyler yer içersem diye menümü sonra yazacağım
Allah kolaylik versin canim benimIyiyim bende canım calısıyorum bugün
Tamam canım
Tamam canım
Afiyet olsun canım menün güzelSabah kahvaltım saat 12.00
2tane az yağda yumurta
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuç yeşil ve siyah üzüm
Akşam yemeği saat 17.00
1tabak semizotu yemeği
1kasik yogurt
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
4kucuk dilim kavun
Ara öğün saat 19.00
Yarim haşlanmış mısır
1.litre dukan birası
1.litre su
Afiyet olsun canım menülerin güzelDunun menusu
9.30 1 dlm ekmek, 1yunurta haslama, 1 dlm peynir, domates, salatalik, yogurt
13.00 4 yk yulaf, 1 kase yogurt, 1tatli kasigi keten tohumu
15.30 2 dlm ucgen kavun, 2 dlm ucgen karpuz, ceyrek seftali,1 kayisi, 1bardak tarcili sut
19.00 4 yk pilav, 2 parca haslanmis tavuk, 1 kase cacik
20.30 1 sekerli turk kahvesi aslinda sekersiz istedimde istedigim modelin :))))sekersizi yokmus oyle geldi ictim artik bende :))
Bugunun menusu
10.00 2 kucuk dlm peynirli pide, domates, salatalik, yogurt
15.30 3 kucuk ucgen dlm kavun, ceyrek seftali, 1 erik kucuk, 1 kayisi kucuk, 1 bardak tarcinli keten tohunlu sut
19.00 1 tabak patlican dizme , 1kase cacik
Saol canım benimAllah kolaylik versin canim benim
Afiyet olsun canım menün güzel saatlerinide yazabilir misin yarın menü yazarkenSabah: 1 parca peynir 1zeytin 3 tane fırında kızarmış patates domates salatalik
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak corba kayinvalidemdeydim börek yapmış küçük bir dilim kıymalı börek
2.5 lt su spor yapamadim bugün ama ev işi çok yaptım çocukları parka çıkardım hareket halindeydim
Bende aynen, uzun süre açlık yarıyor banaBen Ramazanda hep kilo veririm.
Anka çok benziyoruz sankiDiyetisyenler uykusuzluktan diyor.
Lokum ve muhallebilerin de etkisi vardır tabii
Canım fevzi özgönül yöntemini denedin mi?Bilmiyorum ki bi dikiş tutturamadım. 6 öğün yapıyorum yedikçe yiyesim geliyor. 2 öğün yapıyorum acıkıyorum halsiz kalıyorum. Böyle gece acıkıyorum. Acaba emzirmeyi bırakana kadar kendi haline mi bıraksam vücudumu diyorum o zaman da kilo alıyorum. Bilemedim ne yapacağımı
Bende aynen, uzun süre açlık yarıyor bana
Bende uykusuz kalınca kilo veriyorum cook ilgincAnka çok benziyoruz sankibaşkası uykusuz kalır erir ben uykusuz kalınca kilo veremiyorum şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?