Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa nazar tabi
Bende uykusuz kalınca kilo veriyorum cook ilginc
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim.
Onu hiç duymadım canım naısl bir yöntemi var ki müsait olunca bakayım
Canım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.
Temel mantığı şu bize yediğimiz yemekleri daha sindirmeden tekrar yediğimiz yemekler kilo aldırıyor.
YouTube da videoları var güzel açıklayıcı

Zipzip- acıktım aklımda hep kalorili şeyler
Yogurt ye canım yada ayran iç
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim
Anladım canım bende arada uykusuz kalınca demek ki ondan kilo veriyorum
Tesekkur ederim canim bakayım

Bunların hepsi Aidin Salih in kitabına benziyor aslında. Diyetisyene başladım tekrar bakalım bu hafta 6 öğün deneyeceğim tekrar

Cnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...

Cnm gece yenilenler dengelenmiş Afiyet olsun. Lokumlar tehlikeli evde olunca bende gel git yiyorum.

Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun

Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim

Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten

Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.

Su içme özürlüyüm içerken migdem bulanıyor onuda ne Zorlukarla içiyorum malesef Bi sevemedim suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…