Kesinlikle bir yerden baslamak lazım önce sekeri bırakırsın sonra devamı gelir inşallahEvet kizlar bi yerden baslamk lazim,yarindan itibaren seker orucuna basliyorum ilk etapda sadece seker olarak yapicam,hayirlisi bakalim
Zararı yoktu ki, yaş kaç diye sorup gidiyorduOna rağmen geldin yani takıma
Aynen canım, o zaten konuşmuyordu hiçYok yok değilim
Zaten anlamıssınızdır konusma tarzımdan :))
Canım 7.takımdamıydın ay ne niye hatırlamadım nickiniBen sizin takıma geldiğimde nickim bu değildi zaten :))
Elif_89 du sonra değiştim işte :)))
Canım 7.takımdamıydın ay ne niye hatırlamadım nickiniBen sizin takıma geldiğimde nickim bu değildi zaten :))
Elif_89 du sonra değiştim işte :)))
Simdide soruyorum gelen herkeseZararı yoktu ki, yaş kaç diye sorup gidiyordu
Ben orda eflalim dim, sankii hatırladım sizi. Hafızam eskisi gibi değil artıkGünaydın.
Geçen 7. Takım demiştiniz.
Ben de orda bayağı bı kilo vermiştim tabi doğumla aldım birazını.
Ama ben sizi hatırlayamadım.
Ben geldim cok az sohbet edebildim takım kapandıCanım 7.takımdamıydın ay ne niye hatırlamadım nickini
Bu başka, kaptanlık göreviSimdide soruyorum gelen herkese
Doğrudur canım çok olay oldu zaten, o takıma dair reset attım ben aslındaBen geldim cok az sohbet edebildim takım kapandı
Birde ilk kez yazdıgım için cekiniyordum yazarken
Dogru öyleBu başka, kaptanlık görevi
Tam olaylar sırasında gelmisim sonra buraya geldim işte eylülden beride burdayımDoğrudur canım çok olay oldu zaten, o takıma dair reset attım ben aslında
İyiyim canım ev isi yemek çocuklar uğraş dur niye öyle oldun acaba bı oku kendiniNasılsınız kızlar. İnanılmaz bi halsizlik var bende kolum kalkmıyor. Olur da kalkabilirsem atlayacağım ip
Ben yorgunluktan atlayamadım, kışlık hazırlık bitene kadar da zor görünüyor. Daha yeni oturdum öğle yemeğini bile yemedim, şimdi direk akşamı yiyicem artık.Dün kimler ip atladı bakalım
Öyle kilo veren ayrılıyor geneldeTam olaylar sırasında gelmisim sonra buraya geldim işte eylülden beride burdayım
Bizim takımdada eskilerden kimse kalmadı herkes değişiyor
Kolay gelsin canım kısın afiyetle yersiniz insallahBen yorgunluktan atlayamadım, kışlık hazırlık bitene kadar da zor görünüyor. Daha yeni oturdum öğle yemeğini bile yemedim, şimdi direk akşamı yiyicem artık.
Hazırlık bitsin atlıycam inşaallah
Aslında cogunluk kilo vermedi izne ayrıldılar bir daha gelmediler :)Öyle kilo veren ayrılıyor genelde
İyiyim canım sen nasılsınNasilsiniz kizlar
Iyiyim canım sen nasılsınNasilsiniz kizlar
Amin canım Allah sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin herkeseKolay gelsin canım kısın afiyetle yersiniz insallah
Afiyet olsun
Aslında cogunluk kilo vermedi izne ayrıldılar bir daha gelmediler :)
Disardaydim eve geldim simdiIyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?