Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Ooo çok geçmiş olsun canım çok ağrısı vardır Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Yaaa rabbim şifa versin patlıyor muymuş öyle ya ilk defa duydum benim belimde 2 boynumda 3 yerde var demişti doktor.

Yaaa rabbim şifa versin patlıyor muymuş öyle ya ilk defa duydum benim belimde 2 boynumda 3 yerde var demişti doktor.
Evet canım benim de patlamıştı ama benim dr hem İstanbul’da hem de artık Prof olduğu için ona ulaşmamız zor başka dr arıyoruz bu taraflarda okullar açılıyor eşime evde bakmam lazım

Cook gecmis olsun canım Allah sifasını versin
Ablam orda ama biliyorsun bölümü nedeniyle kimseyi tanımıyor
Dün atlayamadim ama bu sabah 300 ip atladim tabii mola vererek ama 300 tamamladim
Ilk günden güzel tebrik ederim canım
Cok gecmis olsun canım sanada

Cnm çok geçmiş olsun, eşine acil şifalar diliyorum... inşallah tez vakitte iyi bir doktor bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…