- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
- 158
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Nasilsiniz kizlaaar. Ben buraya yogunlasamiyorum,hep bi iş çıkıyor
Menüleri paylaştığınız linkli verirmisinizz
Ooo çok geçmiş olsun canım çok ağrısı vardır Rabbim şifa versin inşallahMerhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Dün atlayamadim ama bu sabah 300 ip atladim tabii mola vererek ama 300 tamamladimDün kimler ip atladı bakalım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinMerhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Yaaa rabbim şifa versin patlıyor muymuş öyle ya ilk defa duydum benim belimde 2 boynumda 3 yerde var demişti doktor.Merhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Evet canım benim de patlamıştı ama benim dr hem İstanbul’da hem de artık Prof olduğu için ona ulaşmamız zor başka dr arıyoruz bu taraflarda okullar açılıyor eşime evde bakmam lazımYaaa rabbim şifa versin patlıyor muymuş öyle ya ilk defa duydum benim belimde 2 boynumda 3 yerde var demişti doktor.
Sağol canımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Sağol canım ever 2 aydır filan kötüOoo çok geçmiş olsun canım çok ağrısı vardır Rabbim şifa versin inşallah
Cook gecmis olsun canım Allah sifasını versinMerhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Ilk günden güzel tebrik ederim canımDün atlayamadim ama bu sabah 300 ip atladim tabii mola vererek ama 300 tamamladim
Cok gecmis olsun canım sanadaYaaa rabbim şifa versin patlıyor muymuş öyle ya ilk defa duydum benim belimde 2 boynumda 3 yerde var demişti doktor.
Canım özelden yazdim bi bak istersen.Evet canım benim de patlamıştı ama benim dr hem İstanbul’da hem de artık Prof olduğu için ona ulaşmamız zor başka dr arıyoruz bu taraflarda okullar açılıyor eşime evde bakmam lazım
Afiyet olsun canım menün güzel cokoprens biraz gec olmus ama Reglin etkisi sanırım
Cnm çok geçmiş olsun, eşine acil şifalar diliyorum... inşallah tez vakitte iyi bir doktor bulursunuzMerhaba tatlışlar. İzmir Manisa veya yakınlarda olanlar bilenler varsa iyi bir beyin cerrahına ihtiyacımız var eşimin bel fıtığı patlamış var mı tanıdığınız duyduğunuz
Tarçınlı süt içebilirsin tatlı ihtiyacını engelleyebilirCnm bu sefer inanılmaz tatlı çekiyor cnm, üzüm yemiştim ama kesmedi malesefçokoprens yemeyeli de yıllar olmuştu
Teşekkürler canımCnm çok geçmiş olsun, eşine acil şifalar diliyorum... inşallah tez vakitte iyi bir doktor bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?