Kışın iyi oluyor menemen bana çok pratik geliyor ..Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallahBende ilk defa yaptım az Salça bi 10 kavanoz da menemen bakalım nasıl olcak ☺
Lokum yedirmicem diye geldi kesinGelmis gelmis begenileri geldi
Bak nasılda biliyo dedim şimdi o bensiz kaldı lokum kutusunu karşısına almış bakıyordur şeytana uymadan yetişimLokum yedirmicem diye geldi kesin
Benim dizim agriyo yoksa cok seviyodum ziplamayi:/Iyiyim canım sen nasılsın
Dün için kimse yazmadı
Bugün bende yapamadım canım
Halleyli pasta yaptım
Ne güzel işte tam zamanında geldiLokum yedirmicem diye geldi kesin
Bak nasılda biliyo dedim şimdi o bensiz kaldı lokum kutusunu karşısına almış bakıyordur şeytana uymadan yetişim
Biliyorum canım sende havalar güzelken yürüyüş yaparsınBenim dizim agriyo yoksa cok seviyodum ziplamayi:/
Evet canim en iyisi yuruyus kesinlikleBiliyorum canım sende havalar güzelken yürüyüş yaparsın
Biz eski takımda yapmıştık bunu. Ben güzel sonuç almıştım ama bazıları faydası yok demişti. Sen faydasını görürsün inşallah.Kızlar ben bir kür yapacağım, sizlerle de paylasayim belki eşlik eden çıkar.
1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı silme toz zencefil ekleyip, 1 çay kaşığı bal ve yarım limon suyu koyuyoruz. Hepsini karıştırıp 5 dakika dinlenmeye bırakıyoruz sonra da içiyoruz. Dibe çöken tortu icilmiyormus çünkü bağırsaklarda gaz yapabilirmis ya da bağırsakları fazla calistirabilirmis. 10 gün sabahlari aç karna yapiliyor. Emzirenler de yapabilir yazıyor ama siz malzemelere göre kendiniz karar bence. Ben yarın sabah başlıyorum.
Her kür herkeste aynı etkiyi yapmıyor canım, denedigim bir yoğurt kürü vardı onun faydası olmamıştı bende. Belki bu işe yarar, bı baslayayim bakalımBiz eski takımda yapmıştık bunu. Ben güzel sonuç almıştım ama bazıları faydası yok demişti. Sen faydasını görürsün inşallah.
Yarar inşallah canım. Sabah ben de yaparım belki zaten boğazım ağrıyor diye yapıyordum aradaHer kür herkeste aynı etkiyi yapmıyor canım, denedigim bir yoğurt kürü vardı onun faydası olmamıştı bende. Belki bu işe yarar, bı baslayayim bakalım
Cnm acaba tadı nasıl? Kür deyince zencefil, zerdeçal vs gördükçe bana afakanlar basıyorKızlar ben bir kür yapacağım, sizlerle de paylasayim belki eşlik eden çıkar.
1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı silme toz zencefil ekleyip, 1 çay kaşığı bal ve yarım limon suyu koyuyoruz. Hepsini karıştırıp 5 dakika dinlenmeye bırakıyoruz sonra da içiyoruz. Dibe çöken tortu icilmiyormus çünkü bağırsaklarda gaz yapabilirmis ya da bağırsakları fazla calistirabilirmis. 10 gün sabahlari aç karna yapiliyor. Emzirenler de yapabilir yazıyor ama siz malzemelere göre kendiniz karar bence. Ben yarın sabah başlıyorum.
Hakkaten hastalığa da uygun bence.Yarar inşallah canım. Sabah ben de yaparım belki zaten boğazım ağrıyor diye yapıyordum arada
Allah ağız tadıyla yemeyi nasıp etsin.
Kendi el emeğin tabi ki daha lezzetli daha güzel olur.
Saolun kızlar amin inşallahKışın iyi oluyor menemen bana çok pratik geliyor ..Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Haklısın canım bazen kürler çok can sıkıcı oluyor tadı yüzünden. Ben de ilk kez sabah deneyeceğim. Keşke soğuk içilseydi ben sıcak içerken zorlanıyorum.Cnm acaba tadı nasıl? Kür deyince zencefil, zerdeçal vs gördükçe bana afakanlar basıyor
Kimin kazandığı belli oldumu bende bir ve ikiye oy vermiştimHalleyli pasta yaptım
AynnKimin kazandığı belli oldumu bende bir ve ikiye oy vermiştim
Cnm yarın yorumlarını bekliyorum o zamanHaklısın canım bazen kürler çok can sıkıcı oluyor tadı yüzünden. Ben de ilk kez sabah deneyeceğim. Keşke soğuk içilseydi ben sıcak içerken zorlanıyorum.
Limon kürü diyorlar bal yok ama onda benziyorlar.Kızlar ben bir kür yapacağım, sizlerle de paylasayim belki eşlik eden çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?