- 8 Mart 2019
- 7.539
- 36.757
- 548
- 39
Cnm callanetics sanırım.Menüleri sanırım buraya yazmıyoruz
O konuyu da takibe alayım.ben
Bugün piknik vardı o yüzden menü güzel.dwgil ama yine de yazacağım bugünden itibaren de spora başlıyorum
Leslie ve nivea bodyle neşeli sabahlar dönüşümlü yaparım
Bi de 1920 lerden kalma teyzelerin olduğu callanastetics (yazılışı kesin yanlış bilen arkadaşlar düzeltir) var aşırı etkili. Ben hayatımda bu kadar dandık bir videodan bu kadar etki görmedim. Özellikle bacak ve iç bacak konusunda süper
Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyorMenüleri sanırım buraya yazmıyoruz
Bugün piknik vardı o yüzden menü güzel.dwgil ama yine de yazacağım bugünden itibaren de spora başlıyorum
Bi de 1920 lerden kalma teyzelerin olduğu callanastetics (yazılışı kesin yanlış bilen arkadaşlar düzeltir) var aşırı etkili. Ben hayatımda bu kadar dandık bir videodan bu kadar etki görmedim. Özellikle bacak ve iç bacak konusunda süper
Uzun zamandır bu kadar kötü ortalamamız ramazan bayramı dönüsü olmustuAyaklar altında sürünüyorumişte tam da bizi anlatıyor geçen hafta birinci bu hafta sonunculuk görünüyor çok üzüldüm
Menü sayfamızın linli ilk sayfada var canım oraya yazabilrisinMenüleri sanırım buraya yazmıyoruz
Linki paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 2 eylülde romatoloji randevum var. Doktor onay verirse yürüyüş ve leslie dışında da bir şeyler yapmayı planlıyorumOnun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin
Linki paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 2 eylülde romatoloji randevum var. Doktor onay verirse yürüyüş ve leslie dışında da bir şeyler yapmayı planlıyorum ☺
Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin
Linki paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 2 eylülde romatoloji randevum var. Doktor onay verirse yürüyüş ve leslie dışında da bir şeyler yapmayı planlıyorum ☺
Tam video bulursam deniyim tamamAynen ya kadın bayılacak gidecek yere yigilacak diye korkuyorum. Hele o mayolar ajajajajaj
Ama.kesinlkkle çok etkli 10 gün yap etkiyi hisset
Sağ ol Zipzipim... bugünlerde taze fasulyeden sıkılmadiysaniz beklerim ...yanına da bir çiğköfte yoğurdum mu hepimize yeter...Eline sağlık ablacım yemege mi gelsek sana
Cok sükür hersey yolunda abla sen nasılsın listeye dönüyor musun
Hosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kilolarımerhaba kızlar , misafirleirm gitti geldim çok kilo aldım tartılmaya çok korkuyorum çok yiyorum öyle böyle değil((
Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırımBen sıkılmazsam deniyim bakalım ama sıkılıcam kesin
Okul açılana kadar biraz sıkılaşayım
Cook gecmis olsun canım insallah cook güzel geceryarın diş etinden bir operasyonum olacam diş etlerimin bir bölümü şişiyor ve kanıyor ... dr diş eti ameliyatı gibi bişey dedi çok korkuyorummmm
pazartesi tartılıp bildirim yapayım kaptanım , hafta sonu yoğun olacam bugün sabah misafirleirmi gönderdim kızımın odasını boyadı eşim evi gör dandini, pazartesi normal düzene dönerim inşallahhhhHosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kiloları
Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım
inşallah kaptanım çoook korkuyorum iğne ile uyuşturacaklamrış hissetmeyecekmişim ama o iğne nasıl olacak acep ?Cook gecmis olsun canım insallah cook güzel gecer
Sen ne yapsan yerizSağ ol Zipzipim... bugünlerde taze fasulyeden sıkılmadiysaniz beklerim ...yanına da bir çiğköfte yoğurdum mu hepimize yeter...
Eylülde dönüyorum sahalara inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?