Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm callanetics sanırım.

Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin

Ayaklar altında sürünüyorum işte tam da bizi anlatıyor geçen hafta birinci bu hafta sonunculuk görünüyor çok üzüldüm
Uzun zamandır bu kadar kötü ortalamamız ramazan bayramı dönüsü olmustu
Sonuncu olmuyoruz ama hiç sevinemiyorum
Menü sayfamızın linli ilk sayfada var canım oraya yazabilrisin

Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin
Linki paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 2 eylülde romatoloji randevum var. Doktor onay verirse yürüyüş ve leslie dışında da bir şeyler yapmayı planlıyorum

yarın diş etinden bir operasyonum olacam diş etlerimin bir bölümü şişiyor ve kanıyor ... dr diş eti ameliyatı gibi bişey dedi çok korkuyorummmm

merhaba kızlar , misafirleirm gitti geldim çok kilo aldım tartılmaya çok korkuyorum çok yiyorum öyle böyle değil ((
Hosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kiloları
Ben sıkılmazsam deniyim bakalım ama sıkılıcam kesin
Okul açılana kadar biraz sıkılaşayım
Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım

Hosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kiloları

Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım
pazartesi tartılıp bildirim yapayım kaptanım , hafta sonu yoğun olacam bugün sabah misafirleirmi gönderdim kızımın odasını boyadı eşim evi gör dandini, pazartesi normal düzene dönerim inşallahhhh

Sağ ol Zipzipim... bugünlerde taze fasulyeden sıkılmadiysaniz beklerim ...yanına da bir çiğköfte yoğurdum mu hepimize yeter...
Eylülde dönüyorum sahalara inşallah.
Sen ne yapsan yeriz
Az kalmıs ablacım bende Eylülde yeniden baslıyorum simdi ev cok düzensiz diyet yalan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…