Geçmiş olsun canım.Dişlerini kaybetmeme uğruna olursun biter. Umarım canın yanmaz.yarın diş etinden bir operasyonum olacam diş etlerimin bir bölümü şişiyor ve kanıyor ... dr diş eti ameliyatı gibi bişey dedi çok korkuyorummmm
çoook teşekkür ederim canım , evet dr öyle söyledi böyle giderse 5 seneye dişlerini kaybedersin dediGeçmiş olsun canım.Dişlerini kaybetmeme uğruna olursun biter. Umarım canın yanmaz.
Tamam canım kolay gelsin evini toparla pazartesi baslarsın yenidenpazartesi tartılıp bildirim yapayım kaptanım , hafta sonu yoğun olacam bugün sabah misafirleirmi gönderdim kızımın odasını boyadı eşim evi gör dandini, pazartesi normal düzene dönerim inşallahhhh
Korkma canım bence iğneleri normaldir diye düşünüyorum ama hiç böyle bir operasyonum olmadıinşallah kaptanım çoook korkuyorum iğne ile uyuşturacaklamrış hissetmeyecekmişim ama o iğne nasıl olacak acep ?
sanırım 61-62lere ulaştım kaptanımTamam canım kolay gelsin evini toparla pazartesi baslarsın yeniden
Korkma canım bence iğneleri normaldir diye düşünüyorum ama hiç böyle bir operasyonum olmadı
Lesli yi telefondan açıp sesi kapatıyordum TV den film açıyordum yaparkenBen leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım
1 haftada o kadar kilo almamıssındır canım cabuk verirsinsanırım 61-62lere ulaştım kaptanım((
çok yedim ama öyle böyle değil karbonhidrat ağırlıklıydı herşey neyse artık çabuk gelen çabuk gider inşallahhhh1 haftada o kadar kilo almamıssındır canım cabuk verirsin
Güzel yöntemmis herkes böyle yapıyor sanırım bir kac Kişiden daha duydum :))))Lesli yi telefondan açıp sesi kapatıyordum TV den film açıyordum yaparken
Güzel yöntemmis herkes böyle yapıyor sanırım bir kac Kişiden daha duydum :))))
Jillian bir kere yaptım cok sarmadıLeslie den ve callan ablalardan sıkılanlar
Jillian aBla yapsınlar görün sıkılmak neymiş hahahjasnsnsjnsn
Birde onu yapınca aksama kadar walk walk diyorumAaaa aynı ben
Kadının çene durmuyor ki :)
Wak Wak wakLesli yi telefondan açıp sesi kapatıyordum TV den film açıyordum yaparken
Jillian bir kere yaptım cok sarmadı
Birde onu yapınca aksama kadar walk walk diyorum
Onu bilmiyorum bu ara favorim bir tane Cardio videosu ama onuda kac gündür yapmadımPuhahahaha aynen haaa
Dur bi tane daha vardı zenci abimiz vardıAnka kardeş bildin mi yardımcı.ol bi
Jillian mı geztapo o geztapoLeslie den ve callan ablalardan sıkılanlar
Jillian aBla yapsınlar görün sıkılmak neymiş hahahjasnsnsjnsn
Erkekler bizden daha sanslı kilo konusundaŞuan eşim karşımda yemekle birlikte 2tane pide yedi kalktı ağzımın suyu aktıadam 68kilo
Valla çorba tavuklu pilav cacık 1tane tam pide neresine gidiyo anlamıyorum bu yediği ekmekler her sofrada 1ekmek yiyorErkekler bizden daha sanslı kilo konusunda
Eşim değil, yediğini hiç inkar etmiyorErkekler bizden daha sanslı kilo konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?