- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun inş rabbim şifa versin tüm. Hastalara canım
TeşekkürlerEline sağlık canım. İnşaallah güzel eksiler görürüm
Tebrikler canım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederiiimmmEline sağlık canım. İnşaallah güzel eksiler görürüm
Tebrikler canım
Geçmiş olsun
Kaç grup var canım. Yedincilik çok kötü ama by hafta herkes toplarlayacakBu hafta yedinci olduk kızlar ve nota aldık haftaya daha iyi sonuclar bekliyorum hepinizden
9 takım var canım, 7 aydır kaptanım nerdeyse en kötü sonucum oldu cokk üzüldüm ama haftaya derece yapıp notamızı sildirebilirizKaç grup var canım. Yedincilik çok kötü ama by hafta herkes toplarlayacak
Ahhh bu anneler hepimize kilo aldirmislarSon yazdığım kilomu hatırlayamadım mesajıma baktım 55.6 önceki cuma mıydı o? Ee almışım bu durumda 100 gr
Tebrikler canım güzel eksi.Merhaba kızlar yeni eve girdim kilom;
Pazartesi 79.900
Güncel 79.100
Fark eksi 800 gr
Bİlemedim canım yaa. Zumba mıydı acabaPuhahahaha aynen haaa
Dur bi tane daha vardı zenci abimiz vardıAnka kardeş bildin mi yardımcı.ol bi
Ben kendi adıma daha dikkatli olacağım. Ne kadar liste dışı olsak da takımı motivasyon olarak etkiliyoruz. Bu gün kaçamaksız bitti çok şükür9 takım var canım, 7 aydır kaptanım nerdeyse en kötü sonucum oldu cokk üzüldüm ama haftaya derece yapıp notamızı sildirebiliriz
Merhaba kızlar yeni eve girdim kilom;
Pazartesi 79.900
Güncel 79.100
Fark eksi 800 gr
Nazar değdi kaç haftadır çok iyiydi takımımızHadi insallah ameliyatı cok güzel gecer agrılarından kurtulur canım
Üst üste birincilik yaramadı sanırım liste ve liste dısı cok fazla artımız var
Sevindim kızının iyileşmesine ,inşallah hep iyi ve sağlıklı olun canımHoşbulduk cnm şükür cook ıyız duzeldı kuzumda
Evet yaz canım. Hem paylaşımın az olursa menülerin eksik olursa listeye girmen zorlaşır. Her 15 günü dolan alınmıyor takıma. Menülerine paylaşımlarına bakılıyor.Sabah bir sürü alıntı yaptim cevaplari yazamadan evden çıktık yeni geldik eşimin anneannesi rahatsızlanmısti oraya gittik bayağı kosturmali gecti...
Kilo veren arkadaşlari tebrik ederim veremeyenler de haftaya asilirsak güzel olurmenumu ben de artk yazacagim buraya yazmayınca biraz fazla kaçıyor ama yazarken takıma karşı daha bı sorumlu hissediyorum az yiyorum.... Free lsitedeki arkadaşlar biz de güzel bı yarışmaya girelim listeye girip takımimiza faydamiz dokunsun
Her fırsatta buraya bakmaya çalışıyorum ama çok vaktim olmuyor artk gece de olsa yazarım :)Evet yaz canım. Hem paylaşımın az olursa menülerin eksik olursa listeye girmen zorlaşır. Her 15 günü dolan alınmıyor takıma. Menülerine paylaşımlarına bakılıyor.
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Allah uzak etsin hastalığı.Hoşbulduk cnm şükür cook ıyız duzeldı kuzumda
Mükemmel menü11:00
1 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz peynir, salatalık
14:30
3 yemek kaşığı et sote , 1 su bardağı kefir, yarım şeftali
16:00
10 tane çiğ fındık, sütlü türk kahvesi
19:00
1 salatalık, 1 su bardağı kefir
1 litre su
Ertesi gün sabah da yazabilirsin canım menünü.Her fırsatta buraya bakmaya çalışıyorum ama çok vaktim olmuyor artk gece de olsa yazarım :)
Zor olmustur 4 cocukla canımBen bu gün üç kere parka çıktım çocuklarla çok yoruldum ya başım boynum ağrıyor resmen
Hadi bakalım inşallah bu hafta takım olarak daha iyi olacagız Free listede dahilBen kendi adıma daha dikkatli olacağım. Ne kadar liste dışı olsak da takımı motivasyon olarak etkiliyoruz. Bu gün kaçamaksız bitti çok şükür ❤
Bugünden itibaren menülerini bekliyorum canım hem senin için hem takım için daha iyi olacakSabah bir sürü alıntı yaptim cevaplari yazamadan evden çıktık yeni geldik eşimin anneannesi rahatsızlanmısti oraya gittik bayağı kosturmali gecti...
Kilo veren arkadaşlari tebrik ederim veremeyenler de haftaya asilirsak güzel olurmenumu ben de artk yazacagim buraya yazmayınca biraz fazla kaçıyor ama yazarken takıma karşı daha bı sorumlu hissediyorum az yiyorum.... Free lsitedeki arkadaşlar biz de güzel bı yarışmaya girelim listeye girip takımimiza faydamiz dokunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?