Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

9 takım var canım, 7 aydır kaptanım nerdeyse en kötü sonucum oldu cokk üzüldüm ama haftaya derece yapıp notamızı sildirebiliriz
Ben kendi adıma daha dikkatli olacağım. Ne kadar liste dışı olsak da takımı motivasyon olarak etkiliyoruz. Bu gün kaçamaksız bitti çok şükür

Sabah bir sürü alıntı yaptim cevaplari yazamadan evden çıktık yeni geldik eşimin anneannesi rahatsızlanmısti oraya gittik bayağı kosturmali gecti...
Kilo veren arkadaşlari tebrik ederim veremeyenler de haftaya asilirsak güzel olur menumu ben de artk yazacagim buraya yazmayınca biraz fazla kaçıyor ama yazarken takıma karşı daha bı sorumlu hissediyorum az yiyorum.... Free lsitedeki arkadaşlar biz de güzel bı yarışmaya girelim listeye girip takımimiza faydamiz dokunsun

Merhaba kızlar yeni eve girdim kilom;
Pazartesi 79.900
Güncel 79.100
Fark eksi 800 gr
Hadi insallah ameliyatı cok güzel gecer agrılarından kurtulur canım

Üst üste birincilik yaramadı sanırım liste ve liste dısı cok fazla artımız var
Nazar değdi kaç haftadır çok iyiydi takımımız
Hoşbulduk cnm şükür cook ıyız duzeldı kuzumda
Sevindim kızının iyileşmesine ,inşallah hep iyi ve sağlıklı olun canım

Evet yaz canım. Hem paylaşımın az olursa menülerin eksik olursa listeye girmen zorlaşır. Her 15 günü dolan alınmıyor takıma. Menülerine paylaşımlarına bakılıyor.

Evet yaz canım. Hem paylaşımın az olursa menülerin eksik olursa listeye girmen zorlaşır. Her 15 günü dolan alınmıyor takıma. Menülerine paylaşımlarına bakılıyor.
Her fırsatta buraya bakmaya çalışıyorum ama çok vaktim olmuyor artk gece de olsa yazarım :)

Ben bu gün üç kere parka çıktım çocuklarla çok yoruldum ya başım boynum ağrıyor resmen
Zor olmustur 4 cocukla canım
Ben kendi adıma daha dikkatli olacağım. Ne kadar liste dışı olsak da takımı motivasyon olarak etkiliyoruz. Bu gün kaçamaksız bitti çok şükür ❤
Hadi bakalım inşallah bu hafta takım olarak daha iyi olacagız Free listede dahil
Bugünden itibaren menülerini bekliyorum canım hem senin için hem takım için daha iyi olacak

Bu günkü menü
08:30 limonlu su rezene çayı
10:30 1 dilim peynir, 2-3 kaşık kadar patatesli omlet, bol limonlu yeşil salata, 2 zeytin
16:30 1 kase çorba, 5 kaşık zebzeli bulgur pilavı, salata 1 dilim ekmek
18;00 1 bardak süt
21:30 1 bardak süt ve 1 pors meyve yaparım şimdi
Su 2.5 litre yatincaya kadar 3-3.5 olur
Spor maalesef yok yarın sabah ona da başlıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…