Benim rakibe yine yok ortalarda ya bende sorun var sanirimbende derimki bundan sonra tek rakibim kendimmm
Herkes senden korkup kaçıyorBenim rakibe yine yok ortalarda ya bende sorun var sanirimbende derimki bundan sonra tek rakibim kendimmm
sagol canim:))Afiyet olsun canım
hahajjjhhh oda iyiymisBen de de gazoz diyorum ona
Oo ne guzel:)İyi canım çok şükür. Regl haftama girdim diye diyetisyen 2 kare çikolata yazdısen nasılsın.
Afiyet olsun. Ben emzirmesem ben de yapacağım da emzirince deneyemedimsagol canim:))
hahajjjhhh oda iyiymis
Oo ne guzel:)
İyiyim bende dukan cayi yaptim ilkkez onu iciyorum
Spor denicem derken listeye giremeden ericen
Hayır başlangıç kilosuListeye girdigim andaki kilomun mu yüzde 10unu vermem lazım anka
Instada pilates annesi var ben onun videolarindan yapiyorum youtube de hem cok faydasını görüyorum hem bayan cok tatliYahu çık yürü, normal leslie yap, zumba yap ne uğraşıyonuz
Hayır başlangıç kilosu
Ooo masallah sende bisey yok benim hedef senin şuanki kilonOooo tamam o zaman 55.2 ile başladım hedef 49..hadi bakalım inşallah
Ooo masallah sende bisey yok benim hedef senin şuanki kilon
gel kiz yamacima ben yarana merhem olurumBenim rakibe yine yok ortalarda ya bende sorun var sanirimbende derimki bundan sonra tek rakibim kendimmm
Ya ben bi ara kimle rakip olsam rakibim gelmez oluyoduYonahime ile rakip olun onun rakip de cok gelmiyor
Senin rakipler 2-3 gün sonra gelmiyordu canımgel kiz yamacima ben yarana merhem olurum
Bundan boyle seni rakibe olarak aldim vatana millete hayırlı olsun
Ya ben bi ara kimle rakip olsam rakibim gelmez oluyodusimdi kendimi gordum Alvillaa da
İlk bastan terk edende vardi yari yolda birakandaSenin rakipler 2-3 gün sonra gelmiyordu canım
Canım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zamanTamam canım aksam puanları değişeyim :)
Koruma döneminde de burda olmak lazım aslında
Dogru diyorsun listede ki gibi olmuyor ama bu sefer çözümünü bulacaksın eminimCanım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zamanbuna çözüm bulmam lazım kazım
Oo süper canımA ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledimçünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok
Benim çocuklar da erken kalkıyor ama babaları yatınca geri uyuyorlar :) seninkiler iyiymişBenim çocuklar doğduklarından beri öyleler, 5 de 6 da ayaktalar, çocukken bende öyleydim bana çekmişlerşimdi uyumak istiyorum ama artık çok geç
Kocam da el mahkum uyanıyor, çocuklar inmiyor tepesinden
Sabah 6 da kaplıcaya gittiler büyük oğlumla biz de küçükle evde ile koyulduk
Orayı halletsek zaten böyle ugrasmayiz işteHedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor banaişte asıl mesele o zaman başlıyor bende
En güzel motivasyonA ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledimçünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok
Kızlar ben şimdi takımda mıyım? Kurallar neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?