Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım aksam puanları değişeyim :)

Koruma döneminde de burda olmak lazım aslında
Canım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zaman buna çözüm bulmam lazım

Son düzenleme:
Canım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zaman buna çözüm bulmam lazım kazım
Dogru diyorsun listede ki gibi olmuyor ama bu sefer çözümünü bulacaksın eminim
A ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledim çünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok
Oo süper canım

Benim çocuklar da erken kalkıyor ama babaları yatınca geri uyuyorlar :) seninkiler iyiymiş
Hedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor bana işte asıl mesele o zaman başlıyor bende
Orayı halletsek zaten böyle ugrasmayiz işte bu sefer aynen burdan devam edelim bı ara kilomuzu koruyoruz diye bir topik vardı orda da takilabiliriz
A ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledim çünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok
En güzel motivasyon ben de geçen sene arkadaşımın düğününe almıştım tabi 36 değildi ama 38di onu dolabın en ön tarafına aldım önümüzdeki yaz seni giyinecegim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…