Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben şimdi takımda mıyım? Kurallar neler?
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin canım seni tanıyalım hem ordaki kurallarıda okursun

Simdi özet geceyim
Her cuma tartı günü 9 takım arasında yarısıyoruz
Her pazartesi ara kontrol tartımız var hafta sonu kacamaklarını önlemek için
Hergün menü paylasımı yapıyoruz ve menüleri yorumluyoruz
2 hafta deneme süresi var bu sürede aktif olusun listeye girmende etkili

Tt
Tamam zipzip
Yarından itibaren yediklerimi ve sporu özet geçicem di mi? Cuma da kilo paylaşıcam. Yalnız benim elektronik tartım yok baskül var sadece ondakini yazsam olur mu?

Tt

Tamam zipzip
Yarından itibaren yediklerimi ve sporu özet geçicem di mi? Cuma da kilo paylaşıcam. Yalnız benim elektronik tartım yok baskül var sadece ondakini yazsam olur mu?
Evet canım menü sayfamız var orda yazıyoruz ben yarın sana yardımcı olurum
Gram olarak belli oluyorsa sıkıntı olmaz canım

Zipzip bazı soruları yuvarlak geçsem olur mu? Ortak Arkadaşlarım çıkabilir çok tanınmak istemiyorum..
iki oğlum var özel bir şirkette çalışıyorum. Doğum sebebiyle kilo aldım 66 kiloyum 62 olmak istiyorum kalın kemikliyim 62 kilo benim için iyi olur gibi duruyor bunlar yeterli mi? Küçük oğlum 8 yaşında ona 65 le hamile kalmıştım karatayla 8 kilo verip 65 e geri düşmüştüm. Epeydir 63-64 filandım fakat çikolata- kahve ikili ile kilo aldım. Benim eve gelmem taaaaa 20.30 u buluyor artık eve gelince yemicem öyle bi karar aldım. Saat akşam 6 gibi işyeri mutfağında öğlenki yemeğimi yiyip evde salata filan yicem.yürüyüş de çok zor vakit yok duraktan erken inip eve yürüsem ıssız bi yer köpeklwr var yürüyemiyorum korkudan gece gece. Leslie bir iki yaptım bel fıtığı var galiba yapamadım. İnşallah kilo veririm de takımdan atılmam

Yaa geçen yıl bu zaman 38 giyiyordum, bugün cidden çok kızdım kendime çok.
Çok kamçıladı beni bu durum

Canım boyun kaç?

Step videolarını bilmiyorum ama puanlama güzel geldi bana.

Selamlar sevgili takiben.
Nasılsın?
Dünkü menunu yazmismiydin

Tamam canım yeterli ama liste için kilonun yüzde 10 unu vermen gerekiyor ama 62 olana kadar bizimle devam edebilirsin listeye girmeden 4 kiloyu vereceğini düşünüyorum
Spor içinde kendini zorlama canım

Motive olmak için listenin altında ben de beklesem ne güzel olurdu...Beni de al....beni de al Zipzipim ...dayanamadım affet nolur mesajini okuyunca anlık fikir oluştu beynimde...ben beklerim altta...hiç yaramazlık da yapmam...

Motive olmak için listenin altında ben de beklesem ne güzel olurdu...Beni de al....beni de al Zipzipim ...dayanamadım affet nolur mesajini okuyunca anlık fikir oluştu beynimde...ben beklerim altta...hiç yaramazlık da yapmam...
Hosgeldin ablacım ❤
Ayyy o nasıl söz ablacım hep birlikte hedefimize ulasacagız
Simdi ilk sayfada bilgileri doldurabilir misin senide listeye ekleyim müsait olunca

Negocum geçen yıl kaç kiloydun canım 38 giyerken..? Seni boyun uzun galiba....
Yok canım uzun değilim 1.60 ım. Sporla beraber kilo verdim ben, epey sıkılaşmıştım, 10 cm incelmiştim.
58 kiloda 36 beden oluyordu, 65 e kadar da 38 oluyordu

Hosgeldin ablacım ❤
Ayyy o nasıl söz ablacım hep birlikte hedefimize ulasacagız
Simdi ilk sayfada bilgileri doldurabilir misin senide listeye ekleyim müsait olunca
Çok teşekkür ederim.
Bilgilerimi hemen yazıyorum.
-İsmim Meryem
-50 yaşındayım
-1.60 cm boyunda
-64.4 kg ağırlığında
-Hedef kilom 56 inşallah... 55' e yok demem gidişatima bağlı
-Evliyim( çift dikişli hem de )
-İki oğlum var (22 ve 21 yaşlarında )
-Edebiyat ogretmeniyim halen bir devlet okulunda çalışıyorum. Emekliligime üç yıl kaldı.
-Daha önce bir değil iki takıma dahil oldum. En son takimimdan Şubat ayında mezun olmuştum.
- Kilo alma nedenim sanırım yediklerime dikkat etmedigimden bı de yaz tatili ev dışında geçtiği için düzenli beslenmememden kaynaklı. Tatilin bir dönemi de Gaziantep'te geçince dayanamadım yedim valla...
- Herhangi bir sağlık problemim yok...
- Kilo vermeyi isteme nedenim zarif bir hatun olmayı seviyorum.
- Bursa/ Gemlik' te yaşıyorum. Bu bilgi de benden olsun. Herkese selam ve sevgiler. Zipzipimi ve takımını çok seviyorum.

Iki menü de güzel.valla tebrikler kızlar kaçamak yok

Negohatun nisanda pasta börek yok muydu ya nasıl yaptın yemeden

Sabah sabah but biraz gözümu yordu ama olsun hahaah

Iki menü de güzel.valla tebrikler kızlar kaçamak yok

Negohatun nisanda pasta börek yok muydu ya nasıl yaptın yemeden

Sabah sabah but biraz gözümu yordu ama olsun hahaah
Meyve suyu şeker lokum falan vardı canım, yemedim tabi ki yersem 36 beden olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…