Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin canım seni tanıyalım hem ordaki kurallarıda okursunKızlar ben şimdi takımda mıyım? Kurallar neler?
Ayy olur valla bende kendimi verdim gitti hayırlı olsungel kiz yamacima ben yarana merhem olurum
Bundan boyle seni rakibe olarak aldim vatana millete hayırlı olsun
Ya ben bi ara kimle rakip olsam rakibim gelmez oluyodusimdi kendimi gordum Alvillaa da
Tamam zipzipIlk sayfadaki formu doldurabilir misin canım seni tanıyalım hem ordaki kurallarıda okursun
Simdi özet geceyim
Her cuma tartı günü 9 takım arasında yarısıyoruz
Her pazartesi ara kontrol tartımız var hafta sonu kacamaklarını önlemek için
Hergün menü paylasımı yapıyoruz ve menüleri yorumluyoruz
2 hafta deneme süresi var bu sürede aktif olusun listeye girmende etkili
Evet canım menü sayfamız var orda yazıyoruz ben yarın sana yardımcı olurumTt
Tamam zipzip
Yarından itibaren yediklerimi ve sporu özet geçicem di mi? Cuma da kilo paylaşıcam. Yalnız benim elektronik tartım yok baskül var sadece ondakini yazsam olur mu?
Yaa geçen yıl bu zaman 38 giyiyordum, bugün cidden çok kızdım kendime çok.Benim çocuklar da erken kalkıyor ama babaları yatınca geri uyuyorlar :) seninkiler iyiymiş
Orayı halletsek zaten böyle ugrasmayiz iştebu sefer aynen burdan devam edelim bı ara kilomuzu koruyoruz diye bir topik vardı orda da takilabiliriz
En güzel motivasyonben de geçen sene arkadaşımın düğününe almıştım tabi 36 değildi ama 38di onu dolabın en ön tarafına aldım önümüzdeki yaz seni giyinecegim diyorum
Canım boyun kaç?Zipzip bazı soruları yuvarlak geçsem olur mu? Ortak Arkadaşlarım çıkabilir çok tanınmak istemiyorum..
iki oğlum var özel bir şirkette çalışıyorum. Doğum sebebiyle kilo aldım 66 kiloyum 62 olmak istiyorum kalın kemikliyim 62 kilo benim için iyi olur gibi duruyor bunlar yeterli mi? Küçük oğlum 8 yaşında ona 65 le hamile kalmıştım karatayla 8 kilo verip 65 e geri düşmüştüm. Epeydir 63-64 filandım fakat çikolata- kahve ikili ile kilo aldım. Benim eve gelmem taaaaa 20.30 u buluyor artık eve gelince yemicem öyle bi karar aldım. Saat akşam 6 gibi işyeri mutfağında öğlenki yemeğimi yiyip evde salata filan yicem.yürüyüş de çok zor vakit yok duraktan erken inip eve yürüsem ıssız bi yer köpeklwr var yürüyemiyorum korkudan gece gece. Leslie bir iki yaptım bel fıtığı var galiba yapamadım. İnşallah kilo veririm de takımdan atılmam
Step videolarını bilmiyorum ama puanlama güzel geldi bana.Şimdi kızlar 25 dakikalik step 1 videosunu yaptım ama tahtam yok.
Ama kesinlikle 30 dakikalık leslie boosted walk videosu bir tık önde bence
Step videosunda durup hareket de yaptığınız oluyor o ara dinleniyorsunuz. Boosted hiç durmadan 30 dk boyunca yoruyor valla insanı
Ben 30 dakikalık boosted videosuna 5 diyorum
Step videosu 5 değil ama 3 de az olmuş olabilir 4 sanki ideal gibi.
20 dakikalık boosted videosuna 3 diyoruz
30 dakikalık boosted videosuna 5 diyoruz
25 dakikalık step videosu bu ikisinin arasında gibi o yüzden ben 4 derdim ama siz de tabii ki bi bakın
Step 2 yapmadım bugün hem spor hem.disari yoruldum.ama 22.00 gibi yaparım.belki de kim bilir
Selamlar sevgili takiben.Selam canlar nasılsınız. Ben baya yoğunum yaa totomun üstüne oturmadım sabahtan beri. Çocukları bi uyutabilsem dinlenicem. Buraya başkan geliyormuş. Biz de tam protokol yolunun üzerindeyiz sesten bir uyuyamadı çocuklar. Cadde aşırı kalabalık.
Tamam canım yeterli ama liste için kilonun yüzde 10 unu vermen gerekiyor ama 62 olana kadar bizimle devam edebilirsin listeye girmeden 4 kiloyu vereceğini düşünüyorumZipzip bazı soruları yuvarlak geçsem olur mu? Ortak Arkadaşlarım çıkabilir çok tanınmak istemiyorum..
iki oğlum var özel bir şirkette çalışıyorum. Doğum sebebiyle kilo aldım 66 kiloyum 62 olmak istiyorum kalın kemikliyim 62 kilo benim için iyi olur gibi duruyor bunlar yeterli mi? Küçük oğlum 8 yaşında ona 65 le hamile kalmıştım karatayla 8 kilo verip 65 e geri düşmüştüm. Epeydir 63-64 filandım fakat çikolata- kahve ikili ile kilo aldım. Benim eve gelmem taaaaa 20.30 u buluyor artık eve gelince yemicem öyle bi karar aldım. Saat akşam 6 gibi işyeri mutfağında öğlenki yemeğimi yiyip evde salata filan yicem.yürüyüş de çok zor vakit yok duraktan erken inip eve yürüsem ıssız bi yer köpeklwr var yürüyemiyorum korkudan gece gece. Leslie bir iki yaptım bel fıtığı var galiba yapamadım. İnşallah kilo veririm de takımdan atılmam
Ahhh keşke eriyiversek canım.Spor denicem derken listeye giremeden ericen
Motive olmak için listenin altında ben de beklesem ne güzel olurdu...Beni de al....beni de al Zipzipim ...dayanamadım affet nolurHosgeldin canım aramıza ilk sayfada kurallarımız var orayı oku anlamadıgın yerde özet gecerim
Yer konusuna gelince cok kalabalıgız listeye girmek için biraz beklemen gerekebilir ama o sırada bizimle hedefine ulasabilirsin
Negocum geçen yıl kaç kiloydun canım 38 giyerken..? Seni boyun uzun galiba....Yaa geçen yıl bu zaman 38 giyiyordum, bugün cidden çok kızdım kendime çok.
Çok kamçıladı beni bu durum
Hosgeldin ablacım ❤Motive olmak için listenin altında ben de beklesem ne güzel olurdu...Beni de al....beni de al Zipzipim ...dayanamadım affet nolurmesajini okuyunca anlık fikir oluştu beynimde...ben beklerim altta...hiç yaramazlık da yapmam...
Yok canım uzun değilim 1.60 ım. Sporla beraber kilo verdim ben, epey sıkılaşmıştım, 10 cm incelmiştim.Negocum geçen yıl kaç kiloydun canım 38 giyerken..? Seni boyun uzun galiba....
Zipzipi sayamiyorum.Iyi geceler canım
Zıpzıp dan mı Hesaplama yapsak canım bilemedim
Çok teşekkür ederim.Hosgeldin ablacım ❤
Ayyy o nasıl söz ablacım hep birlikte hedefimize ulasacagız
Simdi ilk sayfada bilgileri doldurabilir misin senide listeye ekleyim müsait olunca
1 eylül menüsü
10:00= 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
17:00= 1 tabak taze fasulye, 2 biber dolma, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : Çok hareketli bir gündü ona halim kalmadı
Zipzip- @bluegreeneyes
Selamlar menüm gelsin.
Sabah 10.30
Bı tavuk but
Bı iki dilim domates salatalık
Küçük bı dilim peynir
Yarım dilim çavdar ekmeğinin üzerine kıymalı menemen
2kuru kayısı
1 incir
1kupa hibiskus
Ara
Yarım muz
Akşam 18.00
5 6 yk esmer bulgur pilavı
3kofte
Salata
Brokoli salatası
Şu 2.5
Spor daha yapmadım.
@AnkaZipzip- @zeyneppk
Tamam canım öyle yapalım o zamanZipzipi sayamiyorum.
2snde bı zıpzıp yaptığımı düşünerek hesap yapalım.
Meyve suyu şeker lokum falan vardı canım, yemedim tabi kiIki menü de güzel.valla tebrikler kızlar kaçamak yok
Negohatun nisanda pasta börek yok muydu ya nasıl yaptın yemeden
Sabah sabah but biraz gözümu yordu ama olsun hahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?