Sen kac kilosun de bakalım kac kilo aldın mezuniyet sonrası :)))Sağol cankuşum Meryem ablanın peşindeyim kovulana kadar
Sen kac kilosun de bakalım kac kilo aldın mezuniyet sonrası :)))
Iyi geceler canım gecmis olsun dikkat et kendine güzelce dinlen ♥Kizlar herkese iyi geceler çocuklar uyudu 1 fincan ıhlamur içip yatayim bende sanki nezle olucam
Sana memleket yaramamıs anladıgım kadarıyla canım ama olsun vereceğiz kilolarını birlikte,Ben ilk sayfada ki formu müsait bi zamanda doldurayım hatta kilo kısmını nasıl dolduracağımı kara kara düşünüyorum çünkü Meryem hatun görünce şok olcakliste için sıra beklememiz gerekiyormuş sanırım,ozamana kadar biraz bişey yaparsam daha rahat yazarım kilomu Zipzip-
Sadece memleket değil çoook çok saldım ama vermem kolay olacak gibi çünkü abarttığım aburcubur saçmalığını kesersem herşey yoluna girecek gibiIyi geceler canım gecmis olsun dikkat et kendine güzelce dinlen ♥
Sana memleket yaramamıs anladıgım kadarıyla canım ama olsun vereceğiz kilolarını birlikte,
Canım liste cok kalabalık takım cook kalabalık o yüzden beklemeniz gerekebilir ama listenin durumuna mezun durumuan göre listeye Girişiniz daha cabuk olabilir
Daha önce basardın yeniden basarabilirsin canımSadece memleket değil çoook çok saldım ama vermem kolay olacak gibi çünkü abarttığım aburcubur saçmalığını kesersem herşey yoluna girecek gibi
Sürekli menü paylaşılıp yorum yapılması tavsiyelerde bulunulması şu an için yeterli canım inşallah kısa sürede de listeye gireriz, disiplinli hatunları görünce gaza geleceğim inşallah
Bence sende yarın basla canım ama alısma süreci olsun dersen cumada olabilirArkadaşım gitti,şimdilik muhabbete ve menüleri takip etmeye girerim hazır olunca da kendim de menü paylaşırım,uygunmudur kuzuZipzip-
Canım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, onu da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştuBenim step tahtam yok nasıl yapsam ki
sen nasıl yapıyorsunenerji_kusagi . Tahtasız mi tahtan mi var yoksa tahta yerine geçecek bi şey mi buldun
Hemen yarın diyosun yaaaniDaha önce basardın yeniden basarabilirsin canım
O zaman menü ve kilo bildirimine basla yarından itibaren senide listeye ekleyeyim canım
Baskasının kablosunu kesmişlerdi ne gülmüştük amaCanım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, on da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştu@Prensesimin Annesiyim
Birisi 1. seviye, diğeri 2. seviyeydi canım. Bak 1.nin hareketleri boostede ne kadar benziyor. İlk başladığım gün 7 dk da noluyoruz demiştim :)))) Sonra yaptıkça süre uzadı1 mesaj altında paylaşmışsin zaten geçmişten tek tek geliyordum kusura bakma ama yaparım inşallah bugün bunu
Yok yok topa tutmazlar canım merak etme hem de sende diyet moduna yavas yavas alısırsın yazarsan az yersinHemen yarın diyosun yaaanipaylaşırım ama henüz buraya uygun menü olamayacak gibi sonra beni topa tutmasınlar
Haklısın zıpzıpım tamam yarın olmasa bile en kısa sürede paylaşmaya başlarım yoksa kendimi durduramıycam.Yok yok topa tutmazlar canım merak etme hem de sende diyet moduna yavas yavas alısırsın yazarsan az yersin
Senin o meyve kasan varya bizim ekmek paramızCanım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, on da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştu@Prensesimin Annesiyim
Evet bende komşunun fırın kabosunu kesecektim az kalsın... neyse ki gerek kalmadıBaskasının kablosunu kesmişlerdi ne gülmüştük ama
Ooo iyiymiş, bir daha nazik tepineceğim kasanın tepesindeSenin o meyve kasan varya bizim ekmek paramızeşim marketlerden onları parasıyla aliyor şehir dışına tirlarla gönderiyo benim hiç aklıma gelmemişti bende eşimden istim
Tamam canımHaklısın zıpzıpım tamam yarın olmasa bile en kısa sürede paylaşmaya başlarım yoksa kendimi durduramıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?